Μακεδονία TV

Μπορεί παρακάλω κάποιος να ανοίξει ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ thread για ... τον Φωτούλη ;;;
 
Το Μακεδονία TV ήταν κάποτε από τα καλύτερα κανάλια, όχι τώρα που γέμισε με τούρκικες σειρές! Έβλεπα φανατικά simpsons, scare tactics, μια εκπομπή με πρωτότυπες διαφημίσεις, μια φοβερή ξένη σειρά το "Malcom in the middle" αν το θυμάται κανείς και τα America's funniest videos με τον Μπομπ Σάγκετ. Πριν 7-8 χρόνια θυμάμαι έδειχνε αρκετές παλιές ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1 (έναν ελληνικό, στον αστερισμό της γραβάτας με τον Μπονάτσο, μάμα μια με Βλαχοπούλου και Ρώμα κ.ά.)

Υ.Γ. Αυτό για τον ΑΝΤ2 το άκουσα κι εγώ και θεωρείται πολύ πιθανό στο μέλλον.
 
To MAKEΔΟΝΙΑ TV αλλάζει...

MAKEDONIA-614x378.jpgΤα σχέδια για τις αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό, θα εφαρμοστούν την επόμενη σεζόν...

Ποια είναι αυτά;

Όπως διαβάζουμε στο ΠΑΡΟΝ, το κανάλι βάζει "στόχο" το γυναικείο κοινό.

Θα προσταθεί ξένο πρόγραμμα ενώ θα αλλάξει και το όνομα του καναλιού.

Αναμένουμε στις οθόνες μας... zappit.gr
 
Χαχαχαχα...παραξενη εμπνευση!
 
Οχι και τοσο,οταν πιανει κριση το ρετρο γινεται μοδα λογω κοστους ,το ιδιο ειχε κανει και ο Alpha ,το ιδιο κανει και ο ΑΝΤ1 βαφτιζοντας το προγραμμα Vintage και καλα.
 
Καλα με επεισες. Θα κατσω να περιμενω την Αννα Μαρια Λογοθετη
 
Εσυ στα καναλια που βλεπεις, μεχρι την Αννα Καλουτα θα πετυχεις !
 
Πολύ καλή ιδέα, μόνο που έχω μια ένσταση. Γιατί δεν βάζουν τον Πρωινό Καφέ και από άλλες χρονιές; 'Εχουν κολλήσει στο '93 και '94. :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV ξεκινησε απο τους αδερφους Καραβασιλη στην Θεσσαλονικη με μεγαλες φιλοδοξιες κ γρηγορα εγινε αγαπημενο καναλι των Βορειοελλαδιτων. Εξαπλωθηκε γρηγορα στην Βορεια Ελλαδα (Θασος καναλι 27) και μεσα απο το καναλι αυτο σας θυμιζω περαν απο την παιδικη εκπομπη: Ελατε να παιξουμε με τον Φωτη Κολλιο κ τις δυο υπεροχες "δασκαλες",ηταν και το τηλεπαιχνιδι με τον Ανδρεα Ρηγοπουλο (αν θυμαμαι καλα το επιθετο του) Παρτα Ολα που εβγαινε απο το υπογειο του σταθμου κ το σχολιαζε συχνα....εβγαζε τηλεφωνα στον αερα κ μοιραζε δωρα....απο το καναλι αυτο ξεκινησε με το Εδω Θεσσαλονικη ο Γρηγορης Αρναουτογλου κ τωρα εγινε φιρμα (μη πω τπτ χειροτερο). Δημοσιογραφικα ξεκινησαν την καριερα τους αρκετοι δημοσιογραφοι,αναμεσα τους ο Δημητρης Βενιερης.

Θυμαμαι οτι ακουγα φανατικα τον ραδιοφωνικο του σταθμο Ραδιο Μακεδονια-Καναλι 1 98 που εκπεμπε καλη ελληνικη μουσικη. Εποχες...περασμενα μεγαλεια.

Να θυμισω οτι υπηρχε και μια δικαστικη διενεξη μεταξυ των ιδιοκτητων του σταθμου με τον τηλεοπτικο σταθμο ΤΙΜΕ Channel που μετεδωσαν μερος της δικης κ οι δυο σταθμοι.

Φυσικα,λιγο πριν την κριση που ξεσπασε πρωτα στο τηλεοπτικο στερεωμα κ μετα στις τσεπες μας...το καναλι εχασε την αιγλη του κ για να μην χασει κ την πανελλαδικη του αδεια,πωληθηκε στον ομιλο ΑΝΤ1 και αλλαξε προφιλ....καμια απολυτως σχεση το τοτε Μακεδονια με το σημερινο Μακεδονια.

Προσωπικα το πρωτο λογοτυπο ηταν απο τα καλυτερα......αυτο το σκετο m με την τελεια διπλα δεν μου κανει κ τοσο εντυπωση. Αλλα κ μονο που μεταδιδει Simpsons και Just for Laugs αρκει. :)
 
Το σήμα του σταθμού την περίοδο 1990-2002. Συγγνώμη για την ΤΟΣΟ χαμηλή ποιότητα
1621246284069.png
 
Φέτος το φθινόπωρο τα "έσπαγε" το Μακεδονία που έδειχνε το Breaking Bad...Απ' τις κορυφαίες σειρές.Παντως το ρετρό με τις σειρές το θυμάμαι από τέλη 2000 αρχές 2001 και για πολλά χρόνια ως τώρα,που πρόβαλλε σειρές όπως "21 Jump Street", "Wise Guy", "Simpsons" και πάρα πολλά άλλα...
 
Πίσω
Μπλουζα