Μαρία Ιζαμπέλ (1997)

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.103
Αντιδράσεις
15.468
Την εβαζε η ερτ, περίπου το 96-97, τότε με την μεγάλη επιτυχια της Thalia στα άλλα κανάλια!κυριως την έβαζε τα μεσημέρια! :) μετα είχε αλλάξει ωρα..ειχε το ονομα της πρωταγωνιστριας σαν τίτλο!

Η κοπέλα , η πρωταγωνίστρια ήταν εξαιρετικά όμορφη, εξαιρετικά όμως, εξωτική ομορφια, τόσο που γινοσουν πρασινη από ζήλεια- επαιζε μια ορφανή , εγκατελλειμένη σε ενα ραντζο, ο ιδοκτητης του ραντζου αυτού, ηταν μεγάλος και φιλοχρήματος με μια μουστάκα τεράστια και χαρακτηριστική και ειχε κόρη στην ηλικία της! Ελα όμως που κρυβοκαιγότανε για την φτωχή ορφανή και μάλιστα προσπαθούσε να την ξεμοναχιάσειστα ποτάμια οπου εκανε το μπάνιο της..χαρακτηριστικο καθε μεξικανικής σαπουνόπερα που σεβεται τον εαυτό της!!

..να μην τα πολυλογω η κόρη του κλεφτηκε με καποιον που αυτός δεν θεωρούσε ενδεδειγμένο για γαμπρό και η ορφανη της ιστοριας μας θα βοηθησει την κυρα της σε μερη αγνωστα και δη στο Μεξικό, οπου η πλουσια κοπέλα πεθαινει και της αφήνει την νεογεννητη κόρη της να την προστατευει, ακόμα θυμαμαι την σκηνη μες στην βροχη με το κοριτσακι, αρρωστο απο πυρετό στα χερια στο χαωδες Μεξικό, να ζητά βοήθεια και δουλειά σε σπίτια αλλά να μην την παιρνουν εξαιτίας του παιδιού!! μετα η πρωταγωνιστρια πιάνει δουλειά σε εναν πλουσιο, κουκλο, γυναικοκατακτητη και τα πράγματα περιπλέκονται ενω φυσικά ο εν λόγω κυριος την ερωτευται και ας την θεωρει ανυπαντρη μανα με παιδι!

Θυμάται κανείς όνομα σειράς-πολυ πρωτοτυπη σαν σενάριο..

Η πρωταγωνιστρια αργοτερα θα παιξει και σε μια αλλη σειρα στην ερτ στο ρόλο μοντελου!! ορφανη και κει αλλά η χαμενη μάνα της ειναι η ιδιοκτητρια του οικου στον οποιο δουλεύει!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μηπως εννοεις την Φερνάντα?
 
Οχι, το όνομα της πρωταγωνιστριας πρεπει να ειχε το Μαρια σαν πρώτο συνθετικό, μετα στην αρχη της σειράς , στους τιτλους εναρξης, εδειχνε την πρωταγωνιστρια με δυο παιδιά!
 
Τούτο?

37491_1461092761280_1052265409_31319778_5911244_n.jpg
 
ναι..σ' ευχαριστω γιατι την ειχα ερωτευτει την σειρά!!! παω να βρω στοιχεια περισσότερα και ποιας χρονιάς ειναι..να' σαι καλά sunset..
 
Τι εκπληξη ειναι αυτή, παιδια σας ευχαριστω,το 98' παιχτηκε από την Ερτ :) , καλέ πως την βρήκατε και οι δυο; τοσο ευκολα, ειχα φαει το tube, καιρό τωρα :p !!!

να΄στε καλά..πάω να δω..απίθανη σειρά, με τις Μαριες κάτι εχουν εκει στο Μεξικό!! όλο για Μαριες μιλούν τα σηριαλ!!

πανεμορφο κοριτσι πάντως..και αυτος δεν παέι πίσω!!
 
Πάντως την είχα δει κι εγώ 2-3 επεισόδια. Καλούτσικη ήταν. Τα λατινοαμερικάνικα κάποιες φορές είναι προβλέψιμα.

Και τώρα το thread θα κλειδώσει καθότι η σειρά είναι νεότερη του 1995. (1997)
 
Πίσω
Μπλουζα