Μαρία Λεκάκη

Επίσης είχε παιξει και στην σειρα Νυχτερινό Δελτίο της ερτ1 (από το ομώνυμο βιβλίο του Πέτρου Μάρκαρη)σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου. Υποδυόταν την Βούλα την ιδιαιτέρα του Γκίκα του διευθύντη του αστυνόμου Χαρίττου.
 
Η Μαρία Λεκάκη είναι ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και έχει παίξει και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις. Πρωταγωνίστησε και σε κινηματογραφικές ταινίες. Για ένα διάστημα παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

[video=youtube_share;V05iZzOquqo]

 
Α, δεν ήξερα καθόλου την ιδιότητά της ως παρουσιάστρια. Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ως ηθοποιός και μια πολύ χυμώδης, όμορφη γυναίκα.
 
Ενώ το 1998 εμφανίζεται σε σειρά της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα στην σειρά Νυχτερινό Δελτίο όπου υποδύεται την Κούλα την γραμματέα του Γκίκα προϊστάμενου του αστυνόμου Χαρίτου.
 
Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιό Μαρία Λεκάκη. Μεταδόθηκε στην ΕΤ-1 Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 1996.
 
Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιό Μαρία Λεκάκη. Μεταδόθηκε στην ΕΤ-1 Τρίτη 22 Οκτωβρίου 1996.
 
Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΤ-1 Μαρία Λεκάκη. Μεταδόθηκε Παρασκευή 05 Μαΐου 1995.
 
Την είδα πρόσφατα στο θέατρο που παίζει. Είναι ακόμα εντυπωσιακή γυναίκα και πολύ καλή ηθοποιός.
 
Και εγώ την είδα ομοίως στο Μπαμπάδες με Ρούμι και πραγματικά με εντυπωσίασε εμφανισιακά
 
Πίσω
Μπλουζα