Συμπάσχω μαζι σου!!!!Maddog είπε:Στην ερώτηση 2 η σωστή απάντηση είναι: "Κάθε φορά που κοντεύει να ξεχειλίσει από τα μαζεμένα ούρα"
Ένας καταχρεωμένος πατέρας.
Maddog είπε:Υποθέτω ότι μπορεί να πήρανε στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, βασισμένα στην απογραφή του 1981.Να, κάτι σαν αυτό (απογραφή 2001) που δείχνει 530269 παιδιά ηλικίας 0-4 ετών. Οπότε το 310000 ηλικίας 0-3 για το 1981 δεν ακούγεται περίεργο.
Ναι, οπωσδήποτε. Αλλά την εταιρία δεν την αφορά καθόλου αυτό, καθότι τα παιδιά των μεταναστών κατουράνε εξίσου καλά με τα ντόπια...οπότε είναι potential market.Juanita είπε:Αν και ξεφεύγω από το τόπικ (για μιά ακόμη φορά σήμερα... ), δε νομίζω πως ο παραπάνω αριθμός έχει να κάνει μόνο με ελληνάκια. Σίγουρα τα παιδιά των μεταναστών έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο στην παραπάνω πίττα...
Επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση (εκτός θέματος) :Juanita είπε:... με θλίβει το γεγονός πως ο αριθμός των μωρών διαρκώς μειώνεται και οδεύουμε προς ένα κράτος γερόντων, παρά το γεγονός πως το επίπεδο διαβίωσης τα τελευταία 20 χρόνια είχε ανέβει κατά πολύ... :xm:
Τα θυμαμαι! Ειχαν μεσα κατι τεραστια τουβλακια. Νομιζω ακομα υπαρχουν αντιστοιχα "παιζοκουβαδακια"Aardvark είπε:Ξαναγυρνωντας ον τοπικ,ερωτω αν θυμαται κανεις τα "παιζοκουβαδακια" της El Greco.Διακρινονται στην φωτο.
.
.
.
Γεννησεις /ανα 1000 άτομα (2005-2010 List by the UN)exetlaios είπε:Επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση (εκτός θέματος) :
Μη σου κάνει εντύπωση αυτό που αναφέρεις !
Είναι ιστορική νομοτέλεια, ότι όταν ένα έθνος ή κράτος αποκτήσει
πολύ υψηλο βιοτικό επίπεδο(*), σχεδόν πάντα μαστίζεται από υπογεννητικότητα.
Η εν-λόγω νομοτέλεια συνεχίζεται και με άλλου είδους αποτελέσματα,
αλλά δε θα επεκταθώ για να μην ξεφύγω περισσότερο του θέματος.
Δες το σαν ένα "μηχανισμό της φύσης".