Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
και εδω θα μπορουσε να κανει μηνυση και αγωγηelephadas είπε:Χε χε αν αυτό συνέβαινε εδώ (ΗΠΑ) θα έτρωγε μια μηνυσάρα νάαααα με το συμπάθειο η εταιρεία παραγωγής και για τη σωματική βλάβη και για το ψυχικό τραλαλα που έπαθε ο άνθρωπος.
στο θέμα "Οι σειρές που χάθηκαν" θα πάρεις και εσύ και όλοι μας μια "γενναία δόση" από τη σειρά!Αν και σχεδόν 4 χρόνων όταν τελείωσε έχω μια μικρή μνήμη προς τα τελευταία επεισόδια κυρίως φάτσες πιο πολύ. Θυμάμαι την Γερασιμίδου που έκανε την Φιφίκα, παρόλα αυτά είναι και ένας άλλος χαρακτήρας που θυμάμαι ελάχιστα που γουσταρε την Φιφίκα, υπήρχε ένας χαρακτήρας στο έργο Πολυχρόνης που πρέπει να ήταν υδραυλικός; Ή κάτι παρεμφερές (η ερώτηση για αυτούς που θυμούνται περισσότερο αυτήν την σειρά). Σαν όνειρο το θυμάμαι αυτό το σήριαλ.
Ελπιζω οχι ακομα γιατι τρελαινομαι να διαβαζω τις περιληψεις απο Το ημερολογιο ενος θυρωρου.στο θέμα "Οι σειρές που χάθηκαν" θα πάρεις και εσύ και όλοι μας μια "γενναία δόση" από τη σειρά!
όχι θα ολοκληρώνεται κάτι κ μετά θα πάμε στο επόμενοΕλπιζω οχι ακομα γιατι τρελαινομαι να διαβαζω τις περιληψεις απο Το ημερολογιο ενος θυρωρου.
Από το πρώτο επεισόδιο πρωταγωνιστούσαν οι Βάσος Ανδριανός, Κούλα Αγαγιώτου και Ελένη Θεοφίλου. Αλλά στα πρώτα επεισόδια -που ήταν αυτοτελή, αλλά με άξονα τους τρεις παραπάνω πρωταγωνιστές- εμφανίστηκαν ως "γκεστ" διάφοροι ηθοποιοί όπως ο Νίκος Βασταρδής και ο Νίκος Λυκομήτρος. Πολύ γρήγορα, όμως, η σειρά έγινε "συνεχείας".αν δεν κανω λαθος η σειρα ειχε ξεκινησει σαν αυτοτελων επεισοδιων που στο πρωτο επεισοδιο πρωταγωνιστουσαν
ο παρις κατσιβελος και ο κυριος νικος λυκομητρος
και στο τριτο επεισοδιο ειχαν σκοπο να την κοψουν επειδη δεν ειχε ακροαματικοτητα
αλλα αποφασησαν να ξαναξεκινησει οπως την ξερουμε
ο παρις μπορει να με επιβεβαιωσει η να με διαψευσει εγκυρα
θυμαμαι που ειχα κλαψει στο τελευταιο επεισοδιο
εχω ξαναγραψει οτι ο βασος ανδριανος ηταν πολυ αγαπημενος μου
μαρεσε πολυ και ο αθηνοδωρος στη κοντρα του με ο νικητα πλατη
μου εχει μεινει ο αρτεμης ματσας να λεει "φουκαρας ανθρωπος" και το ελεγα και εγω μικρος
επισης ο γκολφινος ειναι ο θοδωρος ανδριακοπουλος,,το πεμπτο μελος της συμμοριας στο "τζο ο τρομερος¨"