Μελίνα Μερκούρη - Πρώτη Κινηματογραφική Εμφάνιση το 1938!!!

sagma666

RetroWannaBe
Joined
11 Απρ 2011
Μηνύματα
64
Αντιδράσεις
23
Οι περισσότεροι από εμάς έχουν την εντύπωση ότι η Μελίνα πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1955 με τη θρυλική πια ταινία "Στέλλα". Στην πραγματικότητα, η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πολλά χρόνια πριν, το 1938 στην ταινία "Προσφυγοπούλα" με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Βέμπο. Εκεί η Μελίνα υποδύεται την πελάτισσα ενός μαγαζιού (ως κομπάρσα). Δείτε την παρακάτω φωτογραφία για του λόγου το αληθές:



Προβολή συνημμένου 87589
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συγγνώμη, αλλά ποιά είναι η Μελίνα στην παραπάνω φωτογραφία;
 
Είναι η κοπέλα που φαίνεται δεξιά, που ακουμπάει με το χερι της το πηγούνι. Έχει γίνει σχετική συζήτηση και στο youtube!
 
ΟΚ, το δέχομαι, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με τη Μελίνα όπως τη γνωρίσαμε.
 
Η Μελίνα σε αυτήν την ταινία είναι 18 ετών ή 21 (αν δεχτούμε πηγές ότι γεννήθηκε το 1917). Εμείς τη Μελίνα τη γνωρίσαμε το 1955 όταν ήταν 35 ετών (ή 38). Δηλαδή σχεδόν 20 χρόνια μετά. Πώς να είναι ίδια;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε παιδιά τα χαρακτηριστικά είναι εντελώς διαφορετικά. Υπάρχει φωτογραφία της, από την κηδεία την Ελένης Παπαδάκη, το 1944 και είναι εντελώς διαφορετική ( όπως την ξέρουμε). Δεν μπορεί να άλλαξε τόσο πολύ σε 4-5 χρόνια...
 
Στην παρακάτω φωτογραφία η Μελίνα είναι 15 χρονών (τη φωτογραφία την πήρα από τη σελίδα της στο διαδίκτυο). Όπως βλέπεις είναι σχεδόν ίδια όπως 3 χρόνια μετά στην ταινία. Φυσικά με τα χρόνια άλλαξε η Μελίνα και δε θύμιζε το κοριτσάκι που βλέπουμε στη φωτογραφία και στην ταινία.

aff277b40625111ba43b84d20022fb15.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπορούμε να έχουμε κι ένα απόσπασμα από τη σκηνή γιατί μου φαίνεται λίγο χοντροκομμένο αυτό.... :(
 
Ολα τα λεφτα μου στο μαυρο ( οτι η εικονιζομενη στην πρωτη φωτο δεν ......)

Θα μπορουσε βεβαια να ειναι καμια ... θεια της.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, αλλά μου φαίνεται όλο και πιο απίθανο να είναι η 18χρονη Μελίνα η κυρία που εμφανίζεται στην εν λόγω ταινία.
 
Κι όμως είναι. Και μάλλον δεν είναι 18 χρονών, αφού σύμφωνα με στοιχεία έχει γεννηθεί το 1917 και όχι το 1920 όπως δήλωνε. Αν δείτε και τη φωτογραφία της Μελίνας από την σελίδα της λίγα χρόνια πριν είναι ολόιδια με αυτήν στην ταινία.
 
Μπορούμε να δούμε κάποια φωτογραφία της από τα 30ς για να συγκρίνουμε;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα