Μερίδιο αγοράς και πωλήσεις Η/Υ

Το Link που έβαλα δεν αναφέρεται μόνο στην Αμερική, αλλά και μόνο εκεί να ήταν εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον, γι' αυτό και το ανέφερα :)

Από κει και πέρα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι εκείνη την εποχή στην Αμερική γινόντουσαν οι μεγάλες πωλήσεις. Η Ευρώπη ήταν λίγο πίσω.
 
Σωστά. Στην αγορά της πληροφορικής ήταν πάντα η Αμερική που οδηγούσε τις εξελίξεις και ότι γινόταν εκεί ήταν θέμα χρόνου να γίνει και αλλού. Οι Ευρωπαϊκοί home υπολογιστές ήταν μια μικρή (αλλά ευχάριστη) παρένθεση, αλλά ήταν θέμα χρόνου να εξαφανιστούν και να ακολουθήσουν το όποιο μοντέλο επέλεγε η Αμερική (δηλαδή το PC).

iliekater είπε:
Εγώ πάντως το '85 δύσκολα θυμάμαι PCs ... Βέβαια αν η συγκεκριμένη στατιστική αφορά το αΜέρικα , τότε πάω ελ πάσο .
Αν και η Ελλάδα ήταν πολύ πίσω τεχνολογικά, όταν μιλάμε για σοβαρές εφαρμογές η κύρια λύση ήταν και τότε το PC. Ρίξε μια ματιά στα "Computer για Όλους" του '85 για να δεις πόση κάλυψη είχαν τα PC. Και όσους γνώριζα μεγαλύτερης ηλικίας χρήστες τότε, PC είχαν, αφού κάποιες επιχειρήσεις ήταν "μπροστά" και είχαν βάλει PC, άρα ήταν λογικό να το χρειάζεσαι και στο σπίτι (για DBase, Lotus 1-2-3 και λοιπά βαρετά).
 
Πίσω
Μπλουζα