Εξαρτάται το αντικείμενο. Αν γίνει καμία καταστροφή και χάσουν δεδομένα μεγάλων πελατών και δεν δώσουν καλύψεις για παράδειγμα, χάνουν τα συμβόλαια και το χάσιμο θα είναι πολλαπλάσιο από το να δίνουν 1500 ευρώ το μήνα και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Άλλωστε, μη νομίζεις ότι τώρα τους φεύγουν λιγότερα, πολύ περισσότερα θα έλεγα το μήνα.
Επίσης, καλό είναι να κόψουν κόστος από την εξωτερική υποστήριξη, να προσλάβουν ένα full time άτομο και να διώξουν δύο από τους πέντε που σκέφτονται για να μειωθούν τα λειτουργικά της εταιρείας. Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να χάσουν τη δουλειά τους 2 αντί για 5, και τα λεφτά που θα εξοικονομούνται να είναι ουσιαστικά περισσότερα. Λες και το να απολύσεις κόσμο είναι πανάκεια.
Από την άποψη αυτή το ανέφερα την Κυριακή στον ίδιο. Όχι ότι θα γίνει κάτι στα σίγουρα, αλλά είναι τουλάχιστον άθλιο να διώξεις 5 άτομα, να γλυτώσεις σώνει και καλά 6000 ευρώ από μισθούς και να τα δίνεις σε μια εταιρεία που θα κοροϊδεύει και θα τρώει τα λεφτά σου για τη πλάκα της.
Χώρια, φυσικά, το κόστος των λειτουργικών και των υπόλοιπων προγραμμάτων.
Πάντως έχω αρχίσει να βγάζω τα συμπεράσματά μου, από τις απαντήσεις. Τελικά μου φαίνεται ότι η M$ είναι και πάλι μονόδρομος. Βέβαια αν θέλει ο ίδιος ας βάλει μυαλό όσον αφορά τα permissions που θα δώσει στους υπαλλήλους του, στη τελική ας τους διώξει και όλους, μπας και δω και τη γυναίκα μου καμιά φορά στο σπίτι πριν τις 9 το βράδυ.