Μετατρέψτε το Game Boy σας σε arcade μηχάνημα με το Hyperboy της Konami.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απιστευτο!

Αν και ειχα Gameboy (και ο father ταξιδευε εξωτερικο και εφερνε πολλα καλουδια), δεν το ειχα παρει ΚΑΝ χαμπαρι οτι κυκλοφορουσε τετοιο gadgetaki!!

Συγχαρητηρια για την αγορα φιλε! Πολυ ομορφο!

GregoryGR είπε:
Απιστευτο!
Αν και ειχα Gameboy (και ο father ταξιδευε εξωτερικο και εφερνε πολλα καλουδια), δεν το ειχα παρει ΚΑΝ χαμπαρι οτι κυκλοφορουσε τετοιο gadgetaki!!

Συγχαρητηρια για την αγορα φιλε! Πολυ ομορφο!
:thanx2: :thanx2:

Φοβερό εργαλείο ! Το λιμπιζόμουν και εγώ παλιά, μου έφερνε στο μυαλό το caveman της Tomy, με την διαφορά ότι θα μπορούσα να παίξω Castlevania και Tetris ! Τελικά, κάποια στιγμή πήρα το Handy Boy, αυτό το τέρας που τυλίγεται πάνω στο GameBoy !!!

μπραβο φιλε, αν και τωρα ειδα το θεμα, ειπα να σου πω καλοπαιχτο..

αν και ποτε δεν ημουν του game boy(το σνομπαρα, ειχα game gear, γιατι πρωτον, μου το χαρισε ο ξαδερφος μαζι με πολλα παιχνιδια,και δευτερον,γιατι γουσταρα που ολοι επαιζαν με μαυρο-πρασινα χρωματα,αισχος, εγω ξεχωριζα απο το πληθος με εγχρωμα), οφειλω να παραδεχτω οτι εμεινα λιγο μολις ειδα αυτο το gadget, κυριως γιατι γουσταρω τρελα τα arcades..

viking4a είπε:
μπραβο φιλε, αν και τωρα ειδα το θεμα, ειπα να σου πω καλοπαιχτο..αν και ποτε δεν ημουν του game boy(το σνομπαρα, ειχα game gear, γιατι πρωτον, μου το χαρισε ο ξαδερφος μαζι με πολλα παιχνιδια,και δευτερον,γιατι γουσταρα που ολοι επαιζαν με μαυρο-πρασινα χρωματα,αισχος, εγω ξεχωριζα απο το πληθος με εγχρωμα), οφειλω να παραδεχτω οτι εμεινα λιγο μολις ειδα αυτο το gadget, κυριως γιατι γουσταρω τρελα τα arcades..
Σε ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά. Το Game Gear το αντάλλαξα με το Game Boy μετά από 3 χρόνια. Τώρα πλέον έχω και τα 2 και στο Game Gear έχω μαζέψει και αρκετό πράμα. Γύρω στα 70 κομπλέ παιχνίδια και μερικά ακόμη μόνο κασσέτες. Μπορείς να δεις εδώ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?22580-%C7-%F3%F5%EB%EB%EF%E3%DE-%EC%EF%F5-%E3%E9%E1-Sega-Game-Gear

an εβγαινε με το μοχλο δεξια το τσιμπαγα κ εγω οσο οσο :P

Πίσω
Μπλουζα