Shadowdancer2501
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 33
Εδω και πολυ καιρο,ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα.Λοιπον η ερωτηση απλη...
με τι "οπλο" κυκλοφορουμε?-τι εχουμε "φαει" σε κοντρα?-τι θα θελαμε να παρουμε στο μελλον?
Οπως εχω πει και παλιοτερα ΛΑΤΡΕΥΩ τις "ΓΥΜΝΕΣ" ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΕΣ ΘΕΕΣ
οπλο μου...Honda Hornet 600(aftermarket τελικο,φιλτρο αερα,και πειραγμενη τροφοδοσια)
τα θυματα μου...1)κατι αστειοι τυποι με Ducaτια monster(Παπακαλιατης style τα μουτρα τους),που ειχαν το θρασος να με κοιταξουν στο φαναρι..ΩΩΩΩΩΩΩ κακια
2)TDM 900 φτιαγμενο (οκ normal αναβατης)
3)Πορσε Boxter(μια πρωτη δικια μου και εβαλε τα κλαματα ο φλωρος):animeek:
4)πορσε Boxter S(Χμμμ με αναγκασε να αλλαξω σε δευτερα,αλλα τον εφαγα)
5)Slk 200 Κομπρεσορ(like taking candy from a baby)
6)ενα συνολο απο κουτους καγκουρες με φτιαγμενα αμαξακια που ηθελαν να κανουν εντυπωση στην πλατινομαλλουσα γκομενα τους και εφαγαν σκονη) :icon_cry:
οκ οκ εχω φαει ταπεινωση απο Ζ750 ανετα και ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ κιολας(η αληθεια να λεγεται)
Επισης μια φορα εφαγα χωμα απο hondaCB1000 αναμενομενα.

Τελος θα ηθελα μια Ηοnda CB1300 H' Suzuki GSX1300 αυστηρα γυμνες στρογγυλοφαναρες Ιαπωνεζες...Steeve Douzos ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
με τι "οπλο" κυκλοφορουμε?-τι εχουμε "φαει" σε κοντρα?-τι θα θελαμε να παρουμε στο μελλον?
Οπως εχω πει και παλιοτερα ΛΑΤΡΕΥΩ τις "ΓΥΜΝΕΣ" ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΕΣ ΘΕΕΣ
οπλο μου...Honda Hornet 600(aftermarket τελικο,φιλτρο αερα,και πειραγμενη τροφοδοσια)
τα θυματα μου...1)κατι αστειοι τυποι με Ducaτια monster(Παπακαλιατης style τα μουτρα τους),που ειχαν το θρασος να με κοιταξουν στο φαναρι..ΩΩΩΩΩΩΩ κακια

2)TDM 900 φτιαγμενο (οκ normal αναβατης)
3)Πορσε Boxter(μια πρωτη δικια μου και εβαλε τα κλαματα ο φλωρος):animeek:
4)πορσε Boxter S(Χμμμ με αναγκασε να αλλαξω σε δευτερα,αλλα τον εφαγα)

5)Slk 200 Κομπρεσορ(like taking candy from a baby)

6)ενα συνολο απο κουτους καγκουρες με φτιαγμενα αμαξακια που ηθελαν να κανουν εντυπωση στην πλατινομαλλουσα γκομενα τους και εφαγαν σκονη) :icon_cry:
οκ οκ εχω φαει ταπεινωση απο Ζ750 ανετα και ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ κιολας(η αληθεια να λεγεται)

Επισης μια φορα εφαγα χωμα απο hondaCB1000 αναμενομενα.

Τελος θα ηθελα μια Ηοnda CB1300 H' Suzuki GSX1300 αυστηρα γυμνες στρογγυλοφαναρες Ιαπωνεζες...Steeve Douzos ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ