Μηχανόβιοι RetroManiacs...στη μια(ροδα)

Shadowdancer2501

RetroAdept
Joined
5 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.002
Αντιδράσεις
30
Εδω και πολυ καιρο,ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα.Λοιπον η ερωτηση απλη...

με τι "οπλο" κυκλοφορουμε?-τι εχουμε "φαει" σε κοντρα?-τι θα θελαμε να παρουμε στο μελλον?

Οπως εχω πει και παλιοτερα ΛΑΤΡΕΥΩ τις "ΓΥΜΝΕΣ" ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΕΣ ΘΕΕΣ

οπλο μου...Honda Hornet 600(aftermarket τελικο,φιλτρο αερα,και πειραγμενη τροφοδοσια)

τα θυματα μου...1)κατι αστειοι τυποι με Ducaτια monster(Παπακαλιατης style τα μουτρα τους),που ειχαν το θρασος να με κοιταξουν στο φαναρι..ΩΩΩΩΩΩΩ κακια :diablotin:

2)TDM 900 φτιαγμενο (οκ normal αναβατης)

3)Πορσε Boxter(μια πρωτη δικια μου και εβαλε τα κλαματα ο φλωρος):animeek:

4)πορσε Boxter S(Χμμμ με αναγκασε να αλλαξω σε δευτερα,αλλα τον εφαγα):eek:

5)Slk 200 Κομπρεσορ(like taking candy from a baby):nervous:

6)ενα συνολο απο κουτους καγκουρες με φτιαγμενα αμαξακια που ηθελαν να κανουν εντυπωση στην πλατινομαλλουσα γκομενα τους και εφαγαν σκονη) :icon_cry:

οκ οκ εχω φαει ταπεινωση απο Ζ750 ανετα και ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ κιολας(η αληθεια να λεγεται) :help:

Επισης μια φορα εφαγα χωμα απο hondaCB1000 αναμενομενα. :help: :help:

Τελος θα ηθελα μια Ηοnda CB1300 H' Suzuki GSX1300 αυστηρα γυμνες στρογγυλοφαναρες Ιαπωνεζες...Steeve Douzos ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ:biglaugh:
 
Τώρα με βάζεις σε πειρασμό....Τώρα έχω αμάξι μπε!

Από το 1994 έως το 1999 είχα το CBR 400RR το οποίο το είχα τσιλικαδούρα...Κόντρες δεν έβαζα πολλές αλλά όταν έβαζα τα έδινα όλα για όλα....

Κατάπινα για πλάκα όλα τα ZZR 400 της εποχής ακόμα και εγώ διπλός!!!!!!κάτι FZR 400, TDR 250, TZR 250, CBR 400 aero, Super Tenere 750 έτρωγαν μόνιμο ban. Ξεφτίλισα αρκετές φορές κάποια γρήγορα αυτοκίνητα όπως το Honda CRX VTEC 1500 κυβικά 160 άλογα. Αλλά έφαγα και τυράκι όταν δοκίμασα να προσπεράσω από τα 100 Khm ένα RX7..Απλά έφυγε....Αχ με θύμισες τις μπάντες και τις τρέλες μου Shadowdancer2501....
 
τα Γιαπωνεζικα Honda παπια ΦΥΣΙΚΑ και ειναι γυμνες γιαπωνεζουλες :D ...

Oλα μεχρι και το DREAM100 ;)

και μιας και λεμε για μεσα μεταφορας...

the C5 song
 
Ρε τρελογείτονα, τέτοια κάνεις τα βράδυα;;;;

Ρε κάτσε καλά, έναν σε έχουμε........

Καλά καλά, κάνε ότι θες αρκεί να προσέχεις.

Λοιπόν, Boxter, Slk, και τα λοιπά = φλωριές. Μυρίζει βρωμοψωφίλα από χιλιόμετρα. Καγκουρίλα, καρουμπαλίτιδα και ψευτοαντριλίκι από κάγκουρες οδηγούς που χρειάζονται αμάξι 70.000 ευρώ για να ρίξουν καμιά κοπελίτσα. Ε, καλά υπάρχουν και τα ψώνια που πέφτουν σε κάτι τέτοια τυπάκια, τυπάκια απάλευτα που από την άλλη σκάνε και 100.000 ευράκια για να πάρουνε χαρτάκι απαλλαγής από τη στράτευση. Οι άντρακλες, οι ατελείωτοι γ@μ0φυγουρατζίδες που στην τελική πάνε 10 10 μαζί και την πέφτουν σε κανένα τυπάκι για να κάνουν το κομμάτι τους.

Ρε συ τρελέ άρχοντα, μην ασχολείσαι και πολύ με τέτοιους. Παπακαλίτιδα έχουν και μάλιστα χρόνια. Δεν διορθώνονται με τίποτε. Γράφτους κανονικά, μη πω καμιά πιο χοντρή λέξη.......

Λοιπόν, θέλω να σε βρω εκεί έξω μια μέρα, αλλά να είμαι και εγώ με δυό ρόδες..... Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να πάρω μηχανή. Για αυτοκίνητο μιλάω. Αλλά αυτά μόνο μέσα στην πίστα των Μεγάρων φιλάρα, ΠΟΤΕ στο δρόμο.

keep your wheels rolling brother.!!!!!
 
Υamaha WR426F και δεν το αλλαζω με τιποτα....!!

picture.php


Πολυ ζωηρο μοτερ,στη μια ροδα οποτε θες,τελικη ΠΟΛΥ ικανοποιητικη -για enduro μηχανη παντα- (155+ πραγματικα χλμ),αξιοπιστο,μπανικο,φασαριοζικο,και -πολυ σημαντικο- με ανταλλακτικα οχι ακριβα....

Ε,τι αλλο να θελει κανεις απο ενα enduro.....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
CBR 1000F. Μπορεί να είναι ρετρό αλλά είναι πένα.
 
eliminator ZL750 to exw 9 xronia kai eimai akoma erwtevmenos mazi tou perito na pw oti like new se kitrino xrwma made in porche .. apo kontridia den 8imame kati sigekrimena giati apla ka8e mou bolta einai kai mia kontra ( ee nai trexw psemata na pw)...kai oso gia CB1300 GSX1300 mia apo tis epomenes moto pou 8a epilekso..kala kai ena X4 i ena VMAX einai mesa sto mialo mou....alla telos panton 8a doume...
 
SUZUKI INTRUDER VL250...

Χαλαρά στη δουλίτσα και κανα ταξιδάκι... :cool:

Δεν είμαστε για πολλά-πολλά, τώρα πίσω-πίσω... (Εχει ηχώ εδώ μέσα; ):biglaugh:
 
BMW R1150 GS

Και τα ταξιδακια μου αλλα και στην πολη μια χαρα παει....

Αν και εχω αλλαξει αρκετες μηχανες αυτην δυσκολα θα την αλλαξω. :D
 
Honda XLx 250cc (1983)

Ο επιμένων retro :thumbup:
 
Ρε τεφλον, αει στο καλό!!! Είδα το Σαγόνια στο αβαταρ σου και μπερδευτηκα και αναρρωτήθηκα εάν απάντησα εν αγνοία μου :D Και ειδικά για Honda μηχανάκι, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!:animeek:
 
ΧΑΧΑΧΑ!!! Ρε αντε από δω χαμω....
 
Γεμίσαμε σαγώνια :biglaugh:
 
Rygar είπε:
Ρε τεφλον, αει στο καλό!!! Είδα το Σαγόνια στο αβαταρ σου και μπερδευτηκα και αναρρωτήθηκα εάν απάντησα εν αγνοία μου :D Και ειδικά για Honda μηχανάκι, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!:animeek:
:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
up!!! (ξεθάβω θέμα τώρα...)

από το 93' είχα: dt200r (μπλε), bandit400, yzf750, xtz660, xtz750, vstrom1000, bmw f800gs. πλέον έχω r1200gsa

θυμάμαι: τα ταξίδια σε΄ΟΛΗ την Ελλάδα με το 660 & σε κάθε είδους έδαφος! αξεπέραστη μοτο! τα τσαγάκια που κερνούσα σε varadero, gs, tdm όταν είχα το "στρώμα" και ανοίγαμε από φανάρι. όσους είχαν ktm990 (τρομάρα τους...) και νομίζανε ότι είχανε τα χέρια να το πάνε σε διαδρομές τύπου σούνιο ή επίδαυρο και με βλέπανε με το 800άρι να τους περνάω πριν-πάνω-στην έξοδο-από μέσα-από έξω της στροφής.

θέλω να ξεχάσω: κάτι αγροτεμάχια που είχα αγοράσει στη β.εύβοια λόγω του ότι το "στρώμα" δεν είχε φρένα. τα τσαγάκια που με κέρασε το tiger1050 όταν του γκάζωνα με το στρώμα. το xtz750 και το απαράδεκτο σύνολο πλαίσιο-αναρτήσεις που όποτε έμπαινα σε στροφή έκανα και τάμα. την προσγείωσή μου στο δέντρο (λάθος ζύγισμα στον αέρα) μετά το τραπεζοειδές σκάμα στη πίστα παπάγου τότε το 93.

πάντα όρθιοι μάγκες!
 
Πίσω
Μπλουζα