"Μη Χανόμαστε" με τη Ναταλία Γερμανού

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.582
Αντιδράσεις
1.732
Μια συμπαθητική εκπομπη τυπου talk show που δεν εχω δει να αναφερεται αρκετα. Παιζει σαββατο βραδυ (δηλ. τωρα :ρ) στο καναλι Ε.

Οπως λεει ο τιτλος, η Ναταλια Γερμανου φιλοξενει προσωπικοτητες που εχουν λιγο πολυ (αλλα οχι παντα) ψιλοχαθεί απο το προσκήνιο. Το φασμα πιανει απο καλλιτεχνες του 70 και του Νεου Κυματος, μεχρι και προσφατως ξεχασμενους παρουσιαστές ή εφημερους "αστερες" των ριαλιτυ.

Χαρηκα ιδιαιτερα οταν ειδα οτι η Γερμανου φιλοξενουσε ακομα και ηθοποιους ή μοντελα της δεκαετιας του 90, οπως τις αδελφες Κανονιδου :)

 
Πρεπει να κανω επισημη προσκληση στη Ναταλια Γερμανου να αναλαβει μοντ εδω μεσα χαχαχαχα

Πλακα,πλακα καλει καποιους ρετρο τυπους που ουτε τα δικα μας τρελα μυαλα δεν θα σκεφτοντουσαν.

Οποτε πεφτω πανω στην εκπομπη,δεν χανω ευκαιρια να την παρακολουθησω
 
Κι εγώ, την παρακολουθώ όταν το θυμηθώ...

Βλέπεις πρόσωπα τα οποία σε σημάδεψαν, αν ήσουν "τηλεορασάκιας", κυρίως στα '90s...

Κλήση τώρα στη Ναταλία, για να γίνει μέλος και να πάρει σβάρνα τα threads, να πάρει ιδέες για τους καλεσμένους της...
 
Η Ναταλία δέχεται προτάσεις μέσω των μέσων δικτύωσης, για το ποιόν να καλέσει. Θα ήθελα να φέρει μερικούς πραγματικά εξαφανισμένους ανθρώπους, όπως π.χ. το Γιάννη Πουλόπουλο, ή τον Κώστα Κακαβά.
 
Εγώ πάντως θα ήθελα να φέρει τον Χρήστο Πολίτη. Αν το καταφέρει της βγάζω το καπέλο.
 
Είναι ενδιαφέρουσα η εκπομπή για όσους αγαπάμε το ρετρό και πιθανότατα η Ναταλία και οι συνεργάτες μας να βλέπουν τις δικές μας σελίδες. Μεγάλη η γκάμα των καλεσμένων: από τον Άγγελο Αντωνόπουλο, την Γκέλυ Μαυροπούλου, τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Ελένη Ερήμου μέχρι τη Σοφία Αρβανίτη και την Πόπη Αστεριάδη και από πρώην μοντέλα όπως η Ειρήνη Σκλήβα και οι αδερφές Κανονίδου μέχρι παίκτες ριάλιτυ όπως η Μαίρη Σκόρδου και η Ρούλα Βροχοπούλου.
 
Τον τελευταίο καιρό, ο τρίτος καλεσμένος είναι πάντα τραγουδιστής. Έτσι, έχουμε ακούσει τον Τέρη Χρυσό χτες βράδι, το Γιάννη Βασιλείου, την Πόπη Αστεριάδη, το Γιάννη Δημητρά, το Γιώργο Σαλαμπάση, τον Ηλία Κλωναρίδη, το Στάθη Αγγελόπουλο κλπ.

Η εκπομπή έχει κάπως οριοθετηθεί, πλέον : ο πρώτος καλεσμένος συνήθως παλιός ηθοποιός, ο δεύτερος παλαιό πρόσωπο της show biz, συμπεριλαμβανόμενης και της τηλεόρασης, και ο τρίτος, τραγουδιστής.

Στους ηθοποιούς χαρήκαμε αρκετά πρόσωπα της "παλιάς φρουράς", που ζουν ως ήσυχοι συνταξιούχοι πλέον, όπως π.χ. τον Ερίκο Μπριόλα.

Το δεύτερο μέρος, να πω την αμαρτία μου, αρχίζει να μου γίνεται αδιάφορο, αλλά πρέπει να υπάρχει. Απλώς, συνήθως εμφανίζονται άνθρωποι που είναι ακόμα, με κάποιο τρόπο στα "πράγματα"...

Βέβαια, έχει επίσης αυξηθεί, σε σχέση με το ξεκίνημα της εκπομπής, ο χρόνος που τρώνε οι αναφορές στους χορηγούς, καθώς και στους περίφημους διαγωνισμούς. Αλλά τι να κάνουμε, αναγκαίο κακό..
 
Σε τετοιου ειδους εκπομπες ο τελευταιος πρεπει να ειναι συνηθως τραγουδιστης, για να κλεινει και την εκπομπη. Γενικως ομως εχεις δικιο.

(Κι αυτα τα ελιξηρια νεοτητας ρε παιδι μου, μεγαλο πρηξιμο :( )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από το κολλαγόνο στο υαλουρονικό, κι από το υαλουρονικό στο κολλαγόνο...
 
Δεν οδηγεί πουθενά το spoiler. Μπαναρισμένο;
 
Πίσω
Μπλουζα