Να σας πω κάτι παιδιά...Αυτά που γράφει ο "beckerel-giorgos-κουκουρούκου" τα διαβάζω βερεσέ για τον πολύ απλό λόγο:
Ένας από τους βασικούς κανόνες του φόρουμ είναι ο αλληλοσεβασμός των μελών του. Ο giorgos πολλές φορές τον έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Απρόκλητα προβοκάρισε σχεδόν τα μισά μέλη (κάνοντας σχεδόν πάντα εκείνος την αρχή), με πολύ έντονα δεικτικό και ειρωνικό υφάκι που προσωπικά εμένα μου φανερώνει περίπτωση καρακομπλεξάρα (βλ. σύμπλεγμα ανωτερότητας).
Εδώ μέσα δεν μπαίνουμε, ούτε για να κάνουμε επίδειξη γνώσεων ούτε για να πουλήσουμε μαγκιά, τσαμπουκά, ξερολίαση ή οτιδήποτε σχετικό. Ότι γράφουμε το κάνουμε για τη διάσωση κάποιων αγαπημένων μνημών συμβάλλοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι, όσο και όποτε μπορεί.
Στην τελική ο ambu δεν ήταν καν υποχρεωμένος να απαντήσει στον giorgos. Από καλή προαίρεση το έκανε με σκοπό να βοηθήσει και βρήκε και από πάνω τον μπελά του (κάτι που και προσωπικά μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές).
Του το γράφω λοιπόν κι από εδώ του giorgos να το δεί και να ξεχάσει τα όποια "φιλόδοξα" σχέδια: Όσες φορές και να δοκιμάσει να ξαναγραφεί, θα τρώει ΑΕΟΝίως ban μέχρι να του πιαστούν τα δάχτυλα και να του χαλάσει ο ποντικός.