Μια Γυναίκα Κατηγορείται - 1966

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.742
Αντιδράσεις
51.096
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Μια_γυναίκα_κατηγορείται

 


Δικαστικό δράμα του 1966 παραγωγής Σπηλιώτης Φιλμ σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου και σενάριο Γιάννη Μαρή. Πρωταγωνιστούν η Μάρω Κοντού , ο Νίκος Τζόγιας , ο Λευτέρης Βουρνάς , ο Βασίλης Ανδρονίδης , ο Μιχάλης Νικολινάκος , ο Νίκος Παπαναστασίου κ.α. Η ταινία έκοψε 126.703 εισιτήρια και ήρθε 51η στις 117 ταινίες της χρονιάς.



Υπόθεση : Η δίκη έχει αρχίσει. Η Ελεονώρα Δενδρινού κατηγορείται για την δηλητηρίαση του συζύγου της, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος της σε ηλικία. Όλες οι ενδείξεις είναι εις βάρος της, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ο ανιψιός της Ανδρέας που μόλις έφτασε στην Ελλάδα, αναλαμβάνει να ψάξει μόνος του για να βοηθήσει τη θεία του για την αθωότητα της για την οποία είναι απολύτως βέβαιος..

 


[video=youtube_share;inDg7zt1WTA]http://youtu.be/inDg7zt1WTA

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ταινια ειναι βασισμενη σε μια πολυ εξυπνη ιστορια του Γιαννη Μαρη. Μια ιστορια με πολλες ανατροπες και τραγικο φιναλε.

Το εργο ειναι εξ' ολοκληρου γυρισμενο σε φυσικους χωρους, οπως το συνηθιζε ο Γρηγορης Γρηγοριου και η βιλλα της Ελεωνορας Δενδρινου με τα πολλα επιπεδα και τα ατελειωτα σκαλοπατια, ακρως εντυπωσιακη. Ανεκαθεν ειχα την απορια για το που μπορει να βρισκεται ενα τοσο θαυμασιο οικημα.

Καμια ιδεα, κανεις;
 
Αρκετά καλή ταινία, με έξυπνη ανατροπή στο φινάλε...
 
depaxsi είπε:
καλησπερα και καλως ηρθες,διαβασε αυτο εδω και τους κανονισμους του φορουμ

δε θα βρεις παρανομο υλικο για κατεβασμα στο ρετρομανιαξ

αν θελεις ψαξε στο γιουτιουμπ ,μπορει να βρεθει κατι
 
Ας βάλουμε και το πολύ ωραίο διαφημιστικό από την ταινία της ΕΤ3...

 







 
tonytony την ειδες την ταινια απ την ΕΤ3; αν ναι,ξερεις αν εκοψε σκηνες η Καραγιαννης - Καρατζοπουλος;

σιγουρα οι τιτλοι εναρξης ειναι διαφορετικοι απ αυτους που εχεις στο βιντεο σου
 
katerinak είπε:
tonytony την ειδες την ταινια απ την ΕΤ3; αν ναι,ξερεις αν εκοψε σκηνες η Καραγιαννης - Καρατζοπουλος;σιγουρα οι τιτλοι εναρξης ειναι διαφορετικοι απ αυτους που εχεις στο βιντεο σου
Κατερίνα δεν την είδα την ταινία γιατί την είχα δει πριν στο ΟΤΕ Σινεμά οπότε ξέρω πως την ίδια κόπια παίξανε. Ναι ξέρω πως άλλαξαν οι τίτλοι μια και από την Σπηλιώτης Φιλμ πήγε στον Καραγιάννη. Δε νομίζω όμως να έκοψαν σκηνές. Ίσα ίσα που την "καθάρισαν" κιόλας. Πλέον και ευτυχώς ο Καραγιάννης δεν κόβει και ράβει όπως παλιότερα. Μόνο τους τίτλους αλλάζει και προσθέτει και τίτλους τέλους. Έτσι νομίζω...
 
ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση!! αυτα ειναι υπεροχα νεα :)

ενα φοβο τον ειχα αφου ξερουμε πολυ καλα τι εγινε σε πολλες ταινιες της εταιριας αυτης
 
Πίσω
Μπλουζα