Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.270
Πριν λιγο καιρο ο γνωστος μου που ειχε το μαγαζι με τα ηλεκτρονικα στο χωριο μου και περασα ολη μου την ζωη εκει μεσα βρηκε πεταμενο στην αποθηκη τον στοχο που ειχε στο μαγαζι και παιζαμε και με ειπε αν τον θελω ξεροντας την τρελα που εχω με τα βελακια αλλιως θα τον πετουσε.Εννοοιται πως τον πηρα και τον λιωσαμε με φιλους και γνωστους μεχρι πριν απο λιγες μερες που εβγαλε προβλημα και δεν εχω κανεναν εδω στην περιοχη που να ασχολουνταν μαυτα να τον φτιαξει.
Το προβλημα του στοχου ειναι πως δεν αναγνωριζει τα βελακια.Ενω ολα λειτουργουν κανονικα οταν ριχνουμε καποιο βελακι στον στοχο απλα δεν ανταποκρινεται η στην καλητερη περιπτωση θα καψει την βολη οπως γεινεται αν βρουμε σαμπρελα (το μαυρο γυρω απο τον στοχο).Με λιγα λογια δηλαδη ολα λειτουργουν μια χαρα τα παιχνιδια δηλαδη και ολα τα υπολοιπα αλλα δεν λειτουργη ο στοχος.Ο στοχος στην ουσια ειναι δυο πλακετες μια στην βαση του στοχου και μια ακριβως πισω απο το ανοιγμα.Παρακατω βαζω φωτογραφιες και αυτο που θελω αν γνωριζει καποιος ειναι να με πει τι μπορει να φταιει για το προβλημα που αντιμετωπιζω αλλα και αν μπορει να το φτιαξει καποιος ηλεκτρονικος και οχι αποκλειστικα καποιος ειδικος σε τετοια μηχανηματα.
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη μαγκες.
Οι δυο παρακατω φωτογραφιες ειναι απο την πλακετα στην βαση του στοχου.
Προβολή συνημμένου 113596
Προβολή συνημμένου 113597
Αυτες ειναι απο την πλακετα και την καλοδιοταινια που ειναι ακριβως πισω απο τον στοχο.
Προβολή συνημμένου 113600
Προβολή συνημμένου 113601
Το προβλημα του στοχου ειναι πως δεν αναγνωριζει τα βελακια.Ενω ολα λειτουργουν κανονικα οταν ριχνουμε καποιο βελακι στον στοχο απλα δεν ανταποκρινεται η στην καλητερη περιπτωση θα καψει την βολη οπως γεινεται αν βρουμε σαμπρελα (το μαυρο γυρω απο τον στοχο).Με λιγα λογια δηλαδη ολα λειτουργουν μια χαρα τα παιχνιδια δηλαδη και ολα τα υπολοιπα αλλα δεν λειτουργη ο στοχος.Ο στοχος στην ουσια ειναι δυο πλακετες μια στην βαση του στοχου και μια ακριβως πισω απο το ανοιγμα.Παρακατω βαζω φωτογραφιες και αυτο που θελω αν γνωριζει καποιος ειναι να με πει τι μπορει να φταιει για το προβλημα που αντιμετωπιζω αλλα και αν μπορει να το φτιαξει καποιος ηλεκτρονικος και οχι αποκλειστικα καποιος ειδικος σε τετοια μηχανηματα.
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη μαγκες.
Οι δυο παρακατω φωτογραφιες ειναι απο την πλακετα στην βαση του στοχου.
Προβολή συνημμένου 113596
Προβολή συνημμένου 113597
Αυτες ειναι απο την πλακετα και την καλοδιοταινια που ειναι ακριβως πισω απο τον στοχο.
Προβολή συνημμένου 113600
Προβολή συνημμένου 113601