Μια βοήθεια εάν γίνεται

pepinos

Banned
Joined
1 Αύγ 2006
Μηνύματα
322
Αντιδράσεις
8
εχω κατεβασει απο συγκεκριμενο site ενα torrent file(update) το οποιο δυστυχως εχει την ιδια ονομασια με το προηγουμενο torrent file

εαν παω να το ανοιξω μου λεει οτι "the torrent you are trying to add is already in the list of torrents.do you want to load the trackers from it?"

εγω ομως θελω να κατεβασω τα εξτρα αρχεια του καινουργιου torrent file...αλλα δεν μου δειχνει το πλαισιο με το τι περιεχει το torrent file

πρεπει να διαγραψω το προηγουμενο torrent file που εχω.....ωστε(μαλλον) να κανει seed αυτα που εχω(για τους uploaders..εννοω),και peer αυτα που θελω?

χρησιμοποιω utorrent
 
Από όσο ξέρω, για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα, τότε είναι ακριβώς το ίδιο αρχείο (με τα ίδια περιεχόμενα) και το πολύ να έχει διαφορετικό όνομα. Δεν νομίζω ότι έχει επιπλέον αρχεία. Πάραυτα. Μπορείς να διαγράψεις το υπάρχον torrent από την λίστα του utorrent (όχι όμως και τα περιεχόμενα του / αρχεία). Εάν φορτώσεις πια το νέο torrent θα το δεχτεί κανονικά και θα δεις τί αρχεία περιλαμβάνει. Εάν μάλιστα επιλέξεις να το "ρίξει" στον ίδιο κατάλογο με το προηγούμενο, αυτό θα "σκανάρει - τσεκάρει" τί έχεις (ακόμα και εάν κάποιο αρχείο είναι μισοκατεβασμένο) και θα συνεχίσει με αυτά που σου λείπουν. Θα ξεκινήσεις δηλαδή με μεγαλύτερο νούμερο πληρότητας. Αυτά γνωρίζω από τον Azureus, πιστεύω ότι ισχύουν ακριβώς τα ίδια και στο utorrent (μία φορά κατέβαζα το ίδιο torrent με τον Azureus, το διέκοπτα και συνέχιζα με το utorrent και τούμπαλιν - μόνο και μόνο για να ελέγξω τις ταχύτητες μεταξύ τους στο ίδιο torrent).
 
αυτο ηθελα να ρωτησω

απλα να το διαγραψω,και θα τσεκαρει με το καινουργιο torrent file τι εχω και τι μου λειπει.........ετσι δεν ειναι?

απλα εχω φαει κολημα με το ratio τις τελευταιες μερες.....καταλαβαινεις

κατι τελευταιο

εαν κανω format το pc ,αλλα(ενοοειται),δεν διαγραψω τα αρχεια που εχω στο σκληρο D, με το ξαναπερασμα των windows θα τα δει τα αρχεια αυτα.....η οχι?(ενοειται να εχω ξαναπερασει το λειτουργικο)
 
Φυσικά θα τα δει αν είναι σε άλλον σκληρό από αυτό που θα κάνεις format.
 
σωστος για την αλλαγη torrent file...μολις το τσεκαρε και ολοκληρωσε την συλλογη

thanks again ολους

η συλλογη που κατεβασα ειναι αυτη που ειχα αναφερει σε αλλο post Sierra Adventures Pack 19.7 Giga παρακαλω.......αρε HD που εισαι :eek: :eek: :)
 
Πίσω
Μπλουζα