Μια γρήγορη στατιστική

geobacter73

RetroWannaBe
Joined
29 Mαϊ 2009
Μηνύματα
87
Αντιδράσεις
1
Ρε παιδια, μολις μου ηρθε μια ιδεα για μια γρηγορη στατιστικη.

Ποσον καιρο σας πηρε να ξεπερασετε τον πρωτο η τελοσπαντων σημαντικο εφηβικο σας ερωτα.

Αν θελετε να απαντησετε μη γραφετε πολλα πολλα, μονο το χρονικο διαστημα με ενδιαφερει για να κανω την αριθμητικη στα γρηγορα.

Εμενα με κατι ξανα-σμιξιματα μου πηρε τελικα 2 χρονια.

Εσας; Το αφηνω ανοιχτο να απαντησει οποιος θελει Καντυ φαν η οχι για να εχουμε ευρυτερο στατιστικο δειγμα. Ας αφησουμε πες μια βδομαδα το θεμα ανοιχτο για να βγαλουμε το αποτελεσμα.

Ισως ετσι μπορεσουμε να υπολογισουμε ποσο θα πηρε και στην Καντυ να συνερθει μετα το χωρισμο με τον Τερρυ βασισμενοι στην πραγματικοτητα.
 
λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω. βλεπεις το αγόρι που ερωτευτικα τρελλα στα 15 μου χρονια και ξενυχτουσα τα βραδυ με την σκεψη του, τελικά το παντρευτηκα :D
 
geobacter73 είπε:
Ρε παιδια, μολις μου ηρθε μια ιδεα για μια γρηγορη στατιστικη.
Ποσον καιρο σας πηρε να ξεπερασετε τον πρωτο η τελοσπαντων σημαντικο εφηβικο σας ερωτα.
Εποχη Α Λυκειου. Διαρκεια ξεπερασματος 1 εβδομαδα. Η κοπελα που με εκανε να ξεχασω το σημαντικο εφηβικο μου προηγουμενο ερωτα ειχε ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ σωμα και η αμνησια με χτυπησε ακαριαια.
 
Χεχε, ευχαριστω για τις αποκαλυψεις. Οποτε μεχρι στιγμης ειμαστε στο

2 χρονια

1 βδομαδα

Ρε Χριστινα, εσυ δε μετρας!!!! :p
 
εμένα geo μου περιπου δυο χρόνια, ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας( οι πλατωνικοί δεν μετρουν έτσι ; αν θες κάνε πάνω σ' αυτο μια διευκρινηση!!) ήμουν 21 χρονών όταν τον γνωρισα και αυτός 4 χρόνια μεγαλύτερος αρα δεν πρόκειται για εφηβικό έρωτα, πάντως μου πήρε πάνω-κάτω δυο χρονάκια να τον ξεπεράσω!! δεν ξερω αν βοήθησα!! ελπίζω πως ναι!
 
Αναλόγως τη διάρκεια της σχέσης... :xm:

Νομίζω, όμως, πως ακόμη και τον πιό δυνατό εφηβικό έρωτα το πολύ σε κανένα χρόνο τον έχεις ξεπεράσει...
 
ο προτος μου μεγαλος ερωτας της ζωη μου ηταν η καθυγητρια μου στο γυμνασιο στα καλυτεχνηκα την ερωτευτηκα οταν την ειδα με μαγιο ηταν 22χρ.α....την συναντησα τυχαια στην παραλια οταν ειχα παει στην παραλια και δεν φοραγε τιποτα απο πανω....αχ χαα
 
Πίσω
Μπλουζα