Μια εναλλακτική bibi bo - ιστορία και ναι είμαι ενήλικη....

soufle

RetroMaNiaC
Joined
20 Ιουν 2010
Μηνύματα
628
Αντιδράσεις
10
Editorial





Αγαπημένοι μου φίλοι, κρατώντας την υπόσχεση μου ανοίγω σήμερα αυτό το νήμα για να σας παρουσιάσω τη δική μου εναλλακτική bibi bo – ιστορία!! Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία και η soufle productions AE δε φέρει καμία ευθύνη!!
:p :D


Πρόκειται για μια μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 5-6 επεισόδια, αν και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τα έφτυσα ήδη…


Η ιδέα αυτής της σειράς προήλθε από τη μεγαλοφυή πραγματικά πρόταση του φίλου makisimos και εύχομαι ειλικρινά να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και το γούστο όλων.


Το ʽʼσενάριοʼʼ πηγάζει από ένα συνοθύλευμα από παλιές αγαπημένες δεκρύβρεχτες και ρομαντικές ξένες και ελληνικές ταινίες, παλιές ελληνικές σαπουνόπερες και νεότερα μεξικάνικα, βραζιλιάνικα και τούρκικα σίριαλς. Όλα αυτά σε μία ελληνο-τούρκο-μεξίκανο-καλιαρντή διάλεκτο.


Σκοπός μου είναι να διακωμωδήσω μέσα από το πρίσμα της σάτιρας ό,τι πέρασε και περνάει καθημερινά στο σπιτικό μας μέσω της μικρής οθόνης και σε καμία περίπτωση να γελοιοποιήσω πρόσωπα, καταστάσεις και θεσμούς.


Ελπίζω το χιούμορ μου να μην προσβάλει κανέναν και να χαράξει στα πρόσωπά σας ένα χαμόγελο!!!


H


soufle productions AE


παρουσιζει το:


«bibi(bo)r kese»

 


Παίζουν ( με σειρά εμφανίσεως):


bibiboΑʼ περιόδου: bibi-μπάμια χανούμ

bibiboΒʼ περιόδου: Μιρλαρά-λακριντί χανούμ (μητέρα)

Actionman: Αλί αλί και τρις αλί μπέης (πατέρας)

Steffi Love: Γκαντέμογλου χανούμ (γειτόνισσα)

H bibi-μπάμια χανούμ ήταν μια μικρή αθώα παιδούλα από το Τσαγίρ. Το πάνφτωχο πλην τίμιο σπιτικό της έλαμπε από πάστρα και μοσχοβολούσε λεβάντα, λεμόνι και φασολάδα. Ό,τι όμως η ζωή τους είχε στερήσει από παρά, τους το είχε δώσει σε αγάπη.

Η μικρούλα τριγύριζε τα πρωινά στους κάμπους και τα βράδια η αγάπη της για μάθηση την οδηγούσε να διαβάζει ώρες ατελείωτες και να παρακολουθεί εκπαιδευτική τηλεόραση αντιγράφοντας τα τσαλίμια των οριεντάλ χορών.

f61a8290.jpg


Οι γονείς της : Μιρλαρά-λακριντί χανούμ και Αλί αλί και τρις αλί μπέης, έβγαζαν το μηδαμινό τους μεροκάματο γυρνώντας στην επαρχία και πουλώντας κιλίμια και χαλιά.

0494f886.jpg


Εκείνο το πρωινό ξημέρωσε μολυβί και η bibi-μπάμια χανούμ ευχήθηκε να γύριζαν γρήγορα οι δικοί της και να μην τους έβρισκε η καταιγίδα στο δρόμο.

Αφού άστραψε το σπιτάκι τους, έβαλε το φαΐ να βράζει και βγήκε στο μπαχτσέ να ποτίσει σιγοτραγουδώντας. Όταν...

a8aafb71.jpg


Η bibi-μπάμια χανούμ γύρισε και κοίταξε τα λουλουδάκια της.

«Βαι βάι! Τι έπαθα η καψερή!! Μπέρδεψα το νερό με το νέφτι και τα κατέστρεψα όλα!!» αναφώνησε και την πήρε το παράπονο… '' Θα πάω αύριο να δω τον ζαρζαβάτ ντοκτόρ (γεωπόνος) μήπως μπορεί να με βοηθήσει" Σκέφτηκε. Κοίταξε το γράμμα στο χέρι της και το στριφογύρισε ασυναίσθητα για λίγο. Ποιος μπορεί να έστελνε γράμμα σε κείνη; Ποτέ δεν είχε γνωρίσει κανένα συγγενή των γονιών της και όλοι οι φίλοι της έμεναν στο Τσαγίρ. Άνοιξε το φάκελο και κοίταξε τη μοναδική τυπική σελίδα. Με τις πρώτες λέξεις ένιωσε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια της και τα γράμματα άρχισαν να χορεύουν μπροστά στα μάτια της:

«… μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι οι γονείς σας αγνοούνται έπειτα από πολύνεκρο σαματά για την εξάλειψη σπείρας εκμετάλλευσης λαθρομεταναστών …»

Τα γόνατά της λύθηκαν. Έπεσε στο χώμα και έκλαψε σπαραχτικά ώρα πολλή. Τη συνέφερε μια δυσάρεστη μυρωδιά και ήχος ξύλων που τριζοβολούν στη φωτιά. Σήκωσε με μιας το κεφάλι και τότε αντίκρισε καπνούς να βγαίνουν από τα παράθυρα στο αγαπημένο της σπιτάκι και φλόγες σαν πύρινες γλώσσες να γλύφουν τα κεραμίδια.

«Αλί μου!! Ξέχασα στη φωτιά τη ΦΑΣΟΛΑΔΑ!!!!!!» …θέλησε να φωνάξει αλλά Ω! Τι συμφορά!! Το σοκ την είχε αφήσει μουγγή…

Το φως του πρωινού έσβησε από τα μάτια της και το κεφάλι της έγινε ελαφρύ σα σύννεφο και έπειτα τίποτα. Είχε λιποθυμήσει…

138e799b.jpg


Θα καταφέρει η bibi-μπάμια χανούμ να σωθεί από την πυρκαγιά που μαίνεται λίγα μέτρα μακριά της; Χάθηκαν όλα λοιπόν για τη μικρή ορφανή; Από τι ώρα σηκώθηκε, φτιασιδώθηκε τα έκανε όλα και είχε και κουράγιο για τραγούδια στον κήπο; Τι το ήθελε το πότισμα με τέτοια συννεφιά; Υπάρχει ιατρικό προηγούμενο για αλαλία από ʽʼμάτι΄΄; Αυτό το ρημάδι το γράμμα γιατί ποτέ δεν το ανοίγουν αμέσως μόνο σκέφτονται ένα σωρό @!$**@ες ;

Αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα θα σας βασανίσουν ως το επόμενο επεισόδιο του:


«bibi(bo)r kese»


Την εκπομπή προσέφεραν
:

El Greco

Simba

Tους πρωταγωνιστές ντύνουν:

bibiboΑʼ περιόδου:el greco

bibi bo Βʼ περιόδου: bibi made in China Kοσμήματα: el greco, Hasbro

Action man: Oti na nai

Steffi Love: Simba, Mattel

Προβολή συνημμένου 28741Προβολή συνημμένου 28742Προβολή συνημμένου 28743Προβολή συνημμένου 28744
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Αυτή η ιστορία απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας όση ώρα τη διαβάζω!! Μπράβο soufle μας!!! Περιττό να πω ότι περιμένω πώς και πώς τη συνέχεια, ε? :p
 
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Καλά μιλάμε ΠΡΟΣΚΥΝΩ Σουγλέ και Σουβλέ...!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο....!!!!!! Εγω ειδικά που βλέπω και Τουρκικα κατενθουσιάστηκα...!!! αχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

Μιλάμε διάλογοι μέσα στηνν ατάκα...!! Θα ήταν λίγο αν έλεγα ότι κατουρήθηκα από τα γέλια..!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Μπας σε καλό μας βραδιάτικα, με έπιασε λόξυγγας απο τα γέλια..!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ η Σουγλέ μας...!!

 


Περιμένουμε την συνέχεις πως και πως...!!! :cheers: Άξια, άξια, άξια..................!!!!! :award: Κρυφό ταλεντο...!! Να συνεργαστουμε εμεις οι δυο..!! :D
 
makisimos είπε:
Να συνεργαστουμε εμεις οι δυο..!! :D
Ναι, ναι, ναι! Να συνεργαστείτε!!! Δηλώνω φαν κ των δύο ήδη!! Χιχιχιχι! Πω πω ρε παιδιά, αυτή η ιστορία ήταν ό,τι έπρεπε μετά από μια δύσκολη βραδιά! Να 'σαι καλά βρε soufle μου!
 
Πραγματικά έπεσε πολύ γέλιο :D :D με την ιστορία σου soufle ήταν ότι πρέπει για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, :p8)

Σήμερα έχασα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε πλειστηριασμό γιατί μπέρδεψα την ώρα που έληγε, και πριν διαβάσω αυτό ήμουν σαν τον σκύλο που του φταίει η ουρά του :zip: :angry:8) :cry:

Συγχαρητήρια έγραψες!!!! :clap: :bow: :award:
 
Πωπω!! Δεν περίμενα να σας αρέσει τόσο πολύ βρε παιδιά!!!! Πολύ χάρηκα που το ευχαριστηθήκατε τόσο και ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια!!! Το χιούμορ είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω. Πάντως όταν έβγαζα τη φωτό με τα χαλιά, έβλεπα τον Actionman με το κιλίμι στο χέρι και δεν μπορούσα να κρατήσω τη φωτογραφική σταθερή!! Τελικά βγήκε κουνημένη ελαφρώς παρά τις επίπονες προσπάθειες... αλλά δεν είχα κουράγιο για άλλες πόζες!! Νομίζω πως για τη συνέχεια πρέπει να πάρω τρίποδο...

el_greco_fanatic μεγάλη νίλα έπαθες!!! Χαίρομαι που μπόρεσα να σου φτιάξω το κέφι!! Να πάει και να μην ξαναγυρίσει τέτοιο πράγμα!!Fraoulitsa μου και makisimo η συνέχεια θα καθυστερήσει λίγο διότι λόγω ασχετοσύνης από τα εφέ για τις εικόνες μου παίρνει ώρες για να ετοιμάσω την κάθε μία. Makisimako τι διθυραμβική κριτική ήταν αυτή!!! Και η αλήθεια είναι ότι έχει άλλη αξία από ένα μετρ του είδους!!!!!!!!!! Εννοείται να συνεργαστούμε όποτε θέλεις!! Τιμή μου και καμάρι μου!!! Μήπως να κάνουμε και για την τηλεόραση να πάρουμε και κανένα... γρόσι??? :p :D:D Κάτι σα Ρέππας -Παπαθανασίου ας πούμε!!

Να στε καλά όλοι!! Θα σας ξανάρθω!! ( "Μη μας απειλείς εμάς" που θα έλεγε και η Σωσώ...)
 
Καλά, soufle μου, η ιστορία αυτή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!! :D :D:D:D:D:D:D Τι πήγες και σκέφτηκες! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Καταπλητικό σενάριο, εκτέλεση, απόδοση, όλα είναι το κάτι άλλο! :award: :award: Ενα αστέρι γεννιέται παιδιά, όχι αστεία!

Απλά προσκυνώ και αναμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
 
mytinyworld είπε:
Καλά, soufle μου, η ιστορία αυτή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!! :D :D:D:D:D:D:D Τι πήγες και σκέφτηκες! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Καταπλητικό σενάριο, εκτέλεση, απόδοση, όλα είναι το κάτι άλλο! :award: :award: Ενα αστέρι γεννιέται παιδιά, όχι αστεία! Απλά προσκυνώ και αναμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Ετσι!!!! Να μην να ξαναγραφω κι εγω!!!! Soufle μας, σε ευχαριστω για το τοσο γελιο που μου χαρισες!!!!

Ο αξιονμαν ειναι πραγματικα πολυ αξιος με αυτο το χαλι!!!! Του παει τρελα!!!! :D
 
Αγαπημένοι μου φίλοι επειδή θα κάνω καιρό να ξαναγράψω γιατί έχουμε τρεχάματα, ξέκλεψα λίγο χρόνο να σας περάσω το επεισόδιο που είχα τελειώσει την προηγούμενη εβδομάδα και ήλπιζα να το περάσω μαζί με τα επόμενα. Για να σας δώσω λίγη χαρά ως τότε απολαύστε το δεύτερο επεισόδιο....

H





soufle productions AE


παρουσιζει το:

«bibi(bo)r kese»

 







ΜΠΕΛΟΥΜ 2 (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2ο)

Η μικρή και αθώα bibi-μπάμια χανούμ ένιωσε μια γλυκιά θαλπωρή να την αγκαλιάζει και να σηκώνεται σαν πούπουλο προς τον ουρανό. Σα φύλλο που το παραδέρνει ο άνεμος, σα μπάλα από άχυρο που την στροβιλίζει το αγέρι, σα βαρκούλα που τη δέρνει ο μπάτης, σα σκουπιδοσακούλα μετά από απεργία του δήμου που την παίρνει ο Βαρδάρης (κτλ κτλ το πιάσατε το νόημα…). Παντού γύρω της σκοτάδι ,μα να σου! Τι φως έχει προβάλει!!! Ένα λαμπερό φως στο βάθος του τούνελ-Αγγελική Νικολούλη!! Η αίσθηση ήταν υπέροχη όμως αλί!!! Κράτησε τόσο λίγο! Έπεφτε! Άπλωσε τα χέρια και με τα νύχια της προσπάθησε να γατζωθεί από κάπου αλλά του κάκου!! Έπεφτε και το φως γινόταν ακόμη πιο δυνατό και της έκαιγε τα μάτια μέχρι που τα έκλεισε!! Κλότσαγε και στριφογυρνούσε μέχρι που άκουσε μια γλυκιά φωνή σα μελωδία να της λέει: << Τσα πρρρρρ!!!! Βάι βάι τι με βρήκε τον καψερό!!!! Χανούμ μου είπαν να σώσω μα αυτή είναι γάτα Αγκύρας!! Μου κατέβασε όλη τη μόστρα σιχτίρ! Άιντι χανούμ μου, άνοιξε τα ματάκια σου μπέης είμαι όχι μαλλί να με ξάνεις!!>>. Η bibi-μπάμια χανούμ προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε, το φως ήταν πολύ δυνατό.




99ea21dc.jpg


Η bibi-μπάμια χανούμ άνοιξε αργά-αργά τα μάτια της αλλά ο θύσανος από τις μακριές της μπούκλες δεν την άφηνε να δει καθαρά το σωτήρα της. Αποτράβηξε με κόπο τα μαλλιά της αλλά το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν η καστανή του χαίτη και ένα καλοφτιαγμένο αντρικό σώμα, με δυο στιβαρά μπράτσα και δυο μυώδη πόδια (θα έλεγα και θεληματικό πιγούνι αλλά μου τα χαλάει στο στόρι…) να προβάλουν μέσα από την κόκκινη στολή καθώς απομακρυνόταν. Ποιός ήταν αυτός ο μυστηριώδης άντρας;




50afa1f6.jpg


Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν είχε τη δύναμη και ένα αμυδρό βογγητό βγήκε από τα χείλη της, αρκετό όμως για να επαναφέρει την Καρντασίμ χανούμ η οποία βγάζοντας το κεντημένο μαντιλάκι της, σκούπισε προσεχτικά τα λίγα σαλάκια που της είχαν τρέξει και γύρισε προς την αχ-βαχ κισμέτ, μπαιλντί χανούμ (δύσμοιρη, κακοπαθημένη κοπέλα ) :

<< Συνήλθατε χανούμ; Πώς αιθάνεστε; Εγώ είμαι η Μπίρι-Μπίρι κουτσομπόλ χανούμ. Σας ξέρω γιατί η καρντασίνα μου είναι γειτόνισσά σας: Η Γκαντέμογλου χανούμ. Θυμάστε να μου πείτε τι έγινε;>> H παρουσία του άγνωστου μπέη είχε κάνει την bibi-μπάμια χανούμ να ξεχαστεί για λίγο , τα λόγια όμως της Καρντασίμ χανούμ τη γύρισαν στην ωμή πραγματικότητα: τα λουλούδια, το γράμμα , η φωτιά, ξεπήδησαν σα χείμαρρος αναμνήσεων τα τραγικά γεγονότα και με χείλη που έτρεμαν ξεκίνησε να πει την ιστορία της. Όμως…

<<Αβαβάου παπαπάου! Παπαπάου αβαβάου, παπαπάου!! Αβαβάου βάου!!! ΑΒΑΒΑΟΥ ΠΑΠΑΠΑΟΥ!!!!>>

(Οι γονείς μου χάθηκαν! Το σπιτάκι μου και ο μπαχτσές μου κάηκαν, στάχτη και μπούρμπερη έγιναν!! Κάρβουνο όλα!!! ΓΙΟΚ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!)

<<Βάι βάι!! Σαλεμέ χανούμ!! (Έχασε τα λογικά της η κοπέλα!!)Ντοκτόρ μπέη ΓΚΕΛ, ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ!! >>

…Αλίμονο!! Άναρθρες κραυγές και ακατανόητες λέξεις έβγαιναν από το στόμα της!! Αχ-βαχ κισμέτ χανούμ!! Τι βρήκε πάλι τη μικρή αθώα bibi-μπάμια!!





2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ…

00eb5a59.jpg


Ποιες νέες περιπέτειες περιμένουν τη μικρή και άβγαλτη «bibi-μπάμια χανούμ στην Πόλη»;

Πως θα αντέξει η αθώα παιδούλα να μην είναι πια η «bibi-μπάμια χανούμ στην εξοχή»; Πως στο καλό θα συνεννοηθεί με τον ταρίφ μπαγαπόντ ; Πόσο μυστηριώδης είναι ένας άντρας με κόκκινη στολή που σε σώζει από τη φωτιά; Μα ντίπ νιονιό πια;

Αυτά και άλλα πολλά και καυτά ερωτήματα θα σας βασανίσουν ως το επόμενο επεισόδιο της σειράς που όλοι αγαπήσαμε, του:





<>



ΜΠΕΛΟΥΜ 2 ΣΟΝΟΥ (ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ)

 

 


ΓΙΑΤΡΟΣ.JPG






ΜΑΛΟΥΜΠΑ.JPG

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣ&amp;#93.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ βρε Σουφλε μου!!! Τι γέλιο σημερα, και ηταν και περιεργη μερα! Να σαι καλα και καλη τυχη με τα οποιαδηποτε τρεχαματα που εχεις! :flower:
 
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σουγλέεε δεν αντέχεσαι άλλο..!! Πο πο, από τοτε που άρχισες να βγάζεις τις ιστορίες σου, σταμάτησα να βλέπω το ΚΙΣΜΕΤ...!! αχαχαχαχαχαχα

Μπας σε καλό σου...!! Μας έχεις κάνει και δακριζουμε από τα γέλια..!! Μιλάμε μας έχεις βάλει τα γυαλιά σε όλους μας./..!!! Εισαι απίστευτη..!! Δεν μπρούσα με τιποτα να φανταστώ ότι έχεις τετοιο χιούμορ..!! Αλλά στο έδωσε ο Θεός απλόχερα για να αντικαταστήσειας αυτους που δεν το έχουν..!! ;)

Στα τελευταία σου ερωτήματα για το επόμενοι επισόδιο θα προσέθετα και το πως θα την υποδεχτει η "γειτονιά τησ bibi-μπάμια χανούμ"...!! χαχα για να ολοκληρωθεί η τριλογία..!!

Είσαι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η..............!! Οτι τρεξίματα έχεις να περάσουν γρήγορα και να επιστρέψεις με νέα επεισόδια..!..!!

ΥΓ Βρε συ πως έχεις κάνει όλα αυτα τα εφέ??? Είναι που δεν ξέρεις δηλαδή..!! Σκέψου να ήξερες κιόλας..!!
 
Να'σαι καλά βρε σουφλέ μου που μας κάνεις και γελάμε! Θα μάθουμε και τούρκικα μαζί σου! :D

Καλή τύχη με τα τρεξίματα και γρήγορα ξανά κοντά μας με νέο επεισόδιο! :)
 
Soufle μου, καλή τύχη με τα τρεχάματά σου και ελπίζω να ξαναείσαι σύντομα κοντά μας! Όσο για το δεύτερο επεισόδιο... τα λόγια είναι περιττά!!!! Είσαι απίστευτη! Γέλασα πάρα πολύ, να 'σαι καλά! Τα τούρκικά σου δε... άλλο πράγμα! :rofl: :rofl: :rofl:
 
Ευχαριστώ πολύ αγαπημένοι μου φίλοι για τις ευχές και τα καλά σας λόγια!! Σήμερα είχα ''ρεπό'' μετά από δύο πραγματικά εφιαλτικές βδομάδες και ελπίζω όλη η ιστορία να λήξει σύντομα με αίσιο τέλος. Χρειάζομαι όμως όλη τη θετική σας ενέργεια και έτσι σκέφτηκα να αφιερώσω τη σημερινή μέρα για να σας χαρίσω το τρίτο επεισόδιο! Αν πάνε όλα καλά και αυτή την εβδομάδα θα αρχίσω να ξαναγράφω σύντομα. Καλά μου κορίτσια ελπίζω ειλικρινά αν είναι να μάθετε τούρκικα να μην είναι τα δικά μου!! lol !! makisimako θεϊκή η τριλογία!! Δεν το θυμόμουν το τρίτο βιβλιαράκι αχαχαχαχα!!! Το έβαλα όμως σε αυτό αν και καθυστερημένα!! Το ότι τελείωσε και το ''Κισμέτ'' και το ''Χίλιες και μία νύχτες'' πρόσφατα και έμεινε μόνο ''η φεγγάρω'' τυχαίο; Δε νομίζω... lol!! Kαλή ανάγνωση!!

Υ.Γ. Όταν ολοκληρωθεί με το καλό η σειρά θα σας περάσω ένα mini tutorial για τα εφέ και εύχομαι ως τότε να έχω βρει έναν πιο εύκολο τρόπο να γίνονται όλα αυτά. Ήδη είμαι σε καλό δρόμο...


H


soufle productions AE


παρουσιζει το:

 


«bibi(bo)r kese»


ΜΠΕΛΟΥΜ 3 (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο)

ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ…

Στα γραφεία της '' ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡ ΧΑΜΑΜ Α.Ε.''
1.jpg


2.jpg


ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ…




1-1.jpg


Η μικρή bibi-μπάμια χανούμ κόλλησε το μουτράκι της στο πίσω τζάμι καθώς ο αραμπάς έτρεχε γοργά στο καλντερίμι, βάζοντας χιλιόμετρα ανάμεσα σε κείνη και το αγαπημένο της χωριό. Εκεί είχε περάσει όλη της τη ζωή και τώρα πονούσε η ψυχή της καθώς έβλεπε να απομακρύνονται πρώτα οι φίλοι, οι χωριανοί και τα χαμόσπιτα και έπειτα οι μπαχτσέδες, τα δέντρα και οι κάμποι που έτρεχε ξέγνοιαστα και ανέμελα. Οι αναμνήσεις την κατέκλυσαν. Πόσες λύπες αλλά και πόσες χαρές άφηνε πίσω!!

2-1.jpg


3.jpg


4.jpg


Έμεινε εκεί μέχρι που μια τελευταία στροφή, έσβησε από τα μάτια της το αγαπημένο της Τσαγίρ. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό της και έκλεισε τα βλέφαρά της για να κρατήσει για πάντα αυτή την εικόνα. Βολεύτηκε στο κάθισμα καλύτερα και έγειρε αποκαμωμένη καθώς ο λυτρωτικός Μορφέας την έπαιρνε στην αγκαλιά του…

Η μικρή bibi-μπάμια ξύπνησε και είδε το φως του δειλινού να σβήνει . Την ίδια στιγμή ο αραμπάς σταμάτησε μπροστά σε μία λευκή καγκελόπορτα . «Ξύπνα χανούμ φτάσαμε!». Η bibi - μπάμια δεν πίστευε στα μάτια της! Έδωσε στον ταρίφ μπαγαπόντ ένα τεράστιο μπαξίς από τη σαστισμάρα της και εκείνος που γέλασαν και τα μουστάκια του, μπήκε στο αραμπά και εξαφανίστηκε κάνοντας τρελό σαματά πάνω στα χαλίκια.

404985fe.jpg


Τι περιμένει τη μικρή bibi μπάμια χανούμ πίσω από εκείνα τα κάγκελα; Προστασία και ελευθερία από τα βάσανά της ή μήπως μια καινούρια φυλακή; Πώς θα υποδεχτεί το πεσκέσι με τις κότες η νέα «γειτονιά της bibi –μπάμια χανούμ » (;-)); Τι εννοούμε τελικά όταν λέμε αθώα χρόνια έτσι για να το καταλάβω και εγώ; Το μοντελάκι που φόρεσε είναι τελευταία λέξη της μόδας στο Τσαγίρ; Αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα θα σας βασανίσουν ανελέητα ως το επόμενο επεισόδιο του:

 

 


<<
bibi(bo)r kese>>

ΜΠΕΛΟΥΜ 3 ΣΟΝΟΥ (ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ)



ΣΑΡΑΙ.JPG



ΤΑΞΙ 3.JPG

ΓΡΑΦΕΙΟ 1.JPG

ΓΡΑΦΕΙΟ 2.JPG

ΤΑΞΙ 4.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ Σουφλε μου, σου στελνουνε ολη την θετικη μας ενεργεια :flower: :flower: :flower: !!!! Θα περασει κι αυτη η εβδομαδα!

Ποσο γελιο με το ντοκτορ μπεη και την αλυσιδα MacDaisy!!!! Ασε η τυφλομυγα στον καταρακτη!!! :D
 
Σουγλέ μου να'σαι καλά σου εύχομαι εσύ και οι δικοί σου για να συνεχίσεις να μας κάνεις να χαμογελάμε με τις ιστορίες σου..!!! Τέτοιο ταλέντο, που το έκρυβες τόσο καιρό????

Πραγματικά κι εγω σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια για να πάνε όλα καλά...!!!!

Περιμένω εναγωνίως να επιστρέψεις δριμύτερη και δυνατότερη....και να μας πεις τι θα γίνει με την bibi - μπάμια.....αγωνία έχω και πως θα μαγειρέψει τις κότες..!! Μήπως χρειαστείς εκέινες τις τρομερές μινιατούρες που μου είχες χαρίσει για ντεκόρ??? :D ;)
 
Βρε soufle μου, που τα βρίσκεις!!!! Μιλάμε για το απίστευτο γέλιο, να'σαι καλά!!!
 
ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!! Συγχρητήρια Soufle μου, είσαι απίθανη!! Περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια!
 
Η ιστορία σου soyfle μου είναι ό,τι πρέπει για να μας φτιάχνει τη μέρα! Μπράβο!!! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να σου πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις κοντά μας δριμύτερη! :) :) :)
 
Να 'στε καλά παιδάκια!!! Το γέλιο είναι πολύτιμο και είναι μεγάλη χαρά για μένα να σας το χαρίζω!! Μάλλον βγαίνει λίγο πιο μεγάλο τελικά από τα 5-6 επεισόδια που είχα υπολογίσει αρχικά... (λέτε να ψωνίστηκα λίγο?? :xm: #) :p ) Οπότε θα το υποστείτε λίγο ακόμη!!! Και επειδή σας το καθυστέρησα αρκετά, προσθέτω 3 καινούρια επεισόδια back to back ( :p :D) makisimako ελπίζω να σε ικανοποιήσει γευστικά το επεισόδιο χιχι!! Να σαι καλά!! Ξέρεις πόσο το χαίρομαι που σου άρεσαν!! Τελικά χρησιμοποίησα κάτι πλαστικουριές της Mattel και μερικά άλλα δικά μου δημιουργήματα...

Καλή διασκέδαση!!!

Σημείωση:

1) Επειδή βαριόμουν να ντύνω άλλες κούκλες και η φωτογράφηση που αναγκάστηκα να κάνω μετέτρεψε το δωμάτιο σε πυρηνική καταστροφή, οι κομπάρσοι είναι λίγοι. Εσείς σκεφτείτε ότι γίνεται χαμός...

2) Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο απαραίτητη η γονική συναίνεση...

3) Fraoulitsa μου χίλια συγνώμη για το 'τσίτι' !!!!!!!!!! Το σενάριο φταίει!!!!!!!!!!!!!


H


soufle productions AE


παρουσιάζει το:

 


«bibi(bo)r kese»


ΜΠΕΛΟΥΜ 4-6 (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο-6ο )

1-2.jpg


-Βάι βάι! Δε σʼ έφτασε όλη νύχτα το οντά μουρμούρ λακριντί (κρεββατομουρμούρα)!! Χανούμ!!! Εγώ είμαι ο εφέντης του σαράι (κύρης του σπιτιού) θα μείνει και έληξε!!Νισάφ!! Ορίστε σταμάτησαν και τα κακαρίσματα! Λοιπόν! Τι κανόνισες για το άλλο Σάββατο γκετζελέρ (βράδυ);

-Ιγί εφέντιμ δεν ξαναλακριντί!! Έστειλα χαμπέρ μπουγιουρντί (πρόσκληση) για το μπαχτσέ σαματά μασαμπούκ (δεξίωση στον κήπο) και νταχτιρντί γκετζελέρ (χοροεσπερίδα).Θα έρθουν όλοι. Κανόνισα και νταβαντούρ τσογλάν (μπάντα) και το πρωί έδωσα το νέο μασαμπούκ κιτάπι (μενού) στη μαγείρισσα .

-Πάλι άλλαξες το μασαμπούκ κιτάπι;

- Θα έρθει τελικά και ο πρόξενος και έχει λαρδί μπαιλντί (υψηλή χοληστερίνη) και είπα να το ελαφρύνω λίγο. Μπάκ (κοίτα) και σύ:

ΜΑΣΑΜΠΟΥΚ ΚΙΤΑΠΙ

1. Αχταρμά κιουτσούκ ντιβανάκ

(Διάφορα μικρά καναπεδάκια)

2. Σις κεμπάπ => Σις πιλίτς

(Καλαμοσουβλάκι * με μπιφτέκι => καλαμοσουβλάκι κοτόπουλο)

3. Κουζού μπαχτσέ τσίου τσίου => Πιλίτς μπαχτσέ τσίου τσίου

(Αρνάκι εξοχικό => Κοτόπουλο εξοχικό)

4. Πιλίτς στουμπέτς πιλάβ

(Κοτόπουλο μιλανέζα με ρύζι)

5. Αχταρμάμπαχτσέ μπακλαβά => Πιλίτς μπακλαβά

(Χορτόπιτα => Κοτόπιτα)

(* Και για τον απάνω και για τον κάτω μαχαλά να είναι όλο ικανοποιημένοι!!)

-Ααααα!! Ταμάμ ταμάμ! Και για γλυκό;

- Ταβούκ γοκσού… (Γλυκιά κρέμα με αλεσμένο κοτόπουλο )

-Αχ!! Να με κάνεις και κομματάκι χαλβά που τον πεθύμησα.

2-2.jpg


3-1.jpg


-Τι συμβαίνει εφέντιμ;

-Χανούμ ετοίμασε μπαγάζ ντολμά τορβά (σακ βουαγιάζ) φεύγω για Αμερική και θα μείνω τουλάχιστο ένα μήνα.

-Μα εφέντιμ τι θα γίνει με το γκετζελέρ μπαχτσέ σαματά μασαμπούκ; Θα αφήσουμε το μπουνταλά χαλκά πανιγύρ να πάμε για πουρνάρ μπαχτσέ; (Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια)

-ΧΑΝΟΥΜ!!!! ΄Αιντι #$@@@*$$* !! Εδώ ντιουνιάζ χάνεται καΐκ φλάτς φλάτς (Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν)!! Καταστρεφόμαστε!!! Θα ακυρωθεί όλη η συνεργασία με το αμερικάνικο παζάρ!! Και όχι απλά μας τα στέλνουν πίσω, βρήκε ευκαιρία αυτός ο Γκιαούρης (Έλληνας) ο ΠΑΝΤΟΦΛΑΝΗΣ και έκανε καλύτερη προσφορά!! Τους θάμπωσε με το καινούριο του προιόν : εμ σαπούν, εμ κοντίσονερ (Σαμπουάν 2 σε 1). Φεύγω…

Δεν πειράζει καλύτερα έτσι σκέφτηκε η σατανική Φατμέ χανούμ δεύτερη σύζυγος του Μπουνταλά Τσοκ παρά τσοκ σαράι μπέη. Τώρα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω… Τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά μου!!!!!

4-1.jpg


-ΔΟΥΛΙΦΕΡ!!!

-Έφτασα κυρά μου στις προσταγές σας!!

5.jpg


-ΕΦΕΝΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!! Αν με παρακούσεις και εσύ και το τζουτζούκ σου θα πάρετε πόδι και από το σπίτι και από την εταιρία γκέγκε;;

-Εβέτ, εβέτ κυρά μου ό,τι πεις… σχώρνα με!!!

Η Φατμέ χανούμ αντιπάθησε τη bibi-μπάμια από την πρώτη στιγμή που την είδε. Κάθε γυναίκα που έμπαινε μέσα στο σαράι ήταν μια αντίζηλος για την καρδιά του Μουχτάρ τσοκ χανούμ μπέη. Αλλά αυτή η κιουτσούκ χανούμ ένα παραπάνω. Ο Μουχτάρ ήταν πονόψυχος γιʼ αυτό άλλωστε και διέθετε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του σε επιχειρήσεις διάσωσης και η κοπέλα αυτή ήταν ένα ανθρώπινο καΐκ μπλουφ (ναυάγιο). Τόσο η γκιουζέλ της όσο και η ιστορία της ήταν επικίνδυνες γιατί θα τον συγκινούσαν βαθιά και η Φατμέ χανούμ το ήξερε. Στα 37 της σήμερα ήξερε πως είχε χάσει τη δροσιά των νιάτων της αλλά και το σοφό σοβατεπί στουμπέτς (μακιγιάζ) της δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να σταθεί σα συνομήλικη δίπλα στη bibi-μπάμια χανούμ.

6.jpg


Μετά το σιρόπ ταξίδ (μήνα του μέλιτος) επέστρεψαν στην Πόλη στο σαράι του Μπουνταλά Τσοκ παρά τσοκ σαράι μπέη. Το σοκ της Φατμέ χανούμ όταν γνώρισε τον μονάκριβο τσογλάν (γιο) του άντρα της ήταν πολύ δυνατό. Ό,τι έψαχνε στη ζωή της ήταν εκείνος. Ο Μαουχτάρ-τσοκ χανούμ στα 25 του ήταν εμ παρά (και πλούσιος), εμ γκιουζέλ , εμ πιπίν τσογλάν (κτλ κτλ τα γνωστά)… τότε κατάλαβε το λάθος της αλλά ήταν πλέον αργά… Ένα νέο σχέδιο όμως γεννήθηκε στο μυαλό της: θα τον έκανε να την ερωτευτεί ή θα τον έδενε μαζί της ακόμα και αν χρειαζόταν να τον παγιδεύσει . Μετά από 5 χρόνια προσπάθειας δε θα τα άφηνε να χαθούν όλα μέσα σε μια στιγμή. Η bibi-μπάμια χανούμ δεν ήξερε με ποια τα είχε βάλει…

Η μικρή και αθώα bibi-μπάμια καθόταν στον μπαχτσέ όταν η Δουλιφέρ της έφερε τα μαντάτα. Μάζεψε τα μπογαλάκια της και τα πήγε σε ένα μικρό οντά στο μπουντρούμ. Φόρεσε το τσίτι που της έστειλε η Φατμέ χανούμ και έτρεξε στο πλυσταριό να εκτελέσει τις διαταγές της. Μάδησε τα κρινοδάχτυλα χεράκια της να πλένει και να στύβει αλλά δεν έχασε το κουράγιο της. Καθώς δούλευε εντατικά μουρμούριζε (δεν είχε και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο…) το σκοπό, ενώ σκεφτόταν ένα τραγουδάκι…

7.jpg


Η bibi-μπάμια κοίταζε έξω από το μικροσκοπικό παραθυράκι του μπουντρουμιού τα ζευγάρια που στροβιλίζονταν στο ρυθμό της μουσικής. Πόσο θα ήθελε να ήταν και αυτή στη σημερινή νταχτιρντί γκετζελέρ!!

Η Δουλιφέρ πέρασε μπροστά από την πόρτα του πλυσταριού και είδε το λυπημένο προσωπάκι της αχ βαχ κισμέτ χανούμ. Όχι αυτό ήταν αδικία!! Έτρεξε στη σοφίτα και έψαξε στα μπαούλα της πρώην κυράς της που λάτρευε. Προσεχτικά διπλωμένη μέσα σε τσιγαρόχαρτα βρήκε μια πανέμορφη γαλάζια τουαλέτα.

-Αυτή θα είναι ταμάμ για το κορίτσι !! Σκέφτηκε. Την τύλιξε και την κατέβασε κάτω.

-Έλα κιουτσούκ χανούμ ήρθε η ώρα να πας και συ στο μπαχτσέ σαματά! Άσε τα δάκρυα και ετοιμάσου…

Η bibi μπάμια στάθηκε λίγο απόμερα μέσα στο μπαχτσέ μέχρι που είδε ένα παγκάκι. Καθώς πλησίαζε είδε κάποιον να στέκεται, μακριά και αυτός από το πλήθος : αυτό το καστανό κανταίφ!!! Τα ίδια μυώδη πόδια και τα μπράτσα που πρόβαλαν μέσα από το κουστούμι… Δεν μπορεί σκέφτηκε!! Κι όμως ήταν ΑΥΤΟΣ!! Από την ταραχή της σκόνταψε και οι χρυσόμαλλες μπούκλες της έπεσαν μπροστά στο πρόσωπό της καθώς έπεφτε φαρδιά πλατιά στο παγκάκι. Η φασαρία αυτή έκανε τον Μουχτάρ-τσοκ χανούμ μπέη να γυρίσει και τότε…

8.jpg


9.jpg


Η bibi-μπάμια χαμογέλασε και ένευσε εβέτ με το κεφάλι. Ένιωθε τόση ευτυχία!! Καθώς στροβιλίζονταν στην πίστα δεκάδες ζευγάρια μάτια γύρισαν και τους κοίταξαν . Αν και η bibi –μπάμια ήταν τόσο ευτυχισμένη, ένιωσε ένα κρύο ρεύμα στην πλάτη. Γύρισε και κοίταξε πίσω της και είδε την μπουρμπουλίθρ (αφρίζουσα) Φατμέ χανούμ…

10.jpg


11.jpg


Η Φατμέ χανούμ χαμογελούσε παγωμένα στο γιο του πρόξενου. Πριν λίγο είχε μιλήσει με τον εφέντη της που της ανακοίνωσε ότι η συμφωνία χάλασε και κινδύνευαν να χάσουν όλη τους την περιουσία. Είχαν ξανοιχτεί πολύ και είχαν προπληρώσει την MacDaisy. Τώρα θα τους έμεναν τα λάδια αμανάτι. Άκουσε ένα μουρμουριτό θαυμασμού και γύρισε το κεφάλι της προς την πίστα. Τότε αντίκρισε τη bibi-μπάμια με το Μουχτάρ-τσοκ χανούμ. Τα χρυσόξανθα μαλλιά της θα τα αναγνώριζε παντού!!Μόλις το ζευγάρι αποτραβήχτηκε και πάλι στο βάθος του μπαχτσέ έτρεξε προ τα κει…

12.jpg


13.jpg


-Εβέτ, εφέντημ Μουχτάρ-τσοκ χανούμ μπέη!!

-Ασκμ!! Μπορείς και ξαναλακριντί!!!!!!

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΤΣΑΓΙΡ…

14.jpg


Και ναι, έτσι εξηγούνται όλα!!!

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΑΧΤΣΕ ΣΑΜΑΤΑ...




-Μουχτάρ τσοκ χανούμ μην ξεχνάς σε πια λακριντί!! Με πήρε ο πατέρας σου με άσχημα χαμπέρια!! Μήπως θέλεις να του πω και γω μερικά ακόμα; Είναι και σε ευαίσθητη ηλικία…

-Δε θα τολμήσεις!!!

-ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!! Δοκίμασέ με!! Εσύ κιουτσούκ τσουλέρ πήγαινε στο μπουντρούμ τώρα!!!!! Όχι εσύ Μουχτάρ τσοκ χανούμ μπέη, εμείς έχουμε να λακριντί γιατί αύριο θα φύγεις για την Αμερική.

-Πήγαινε bibi-μπάμια να ξεκουραστείς στον οντά σου και θα τα πούμε αύριο. Ιγί γκετζελέρ!!

-Ιγί γκετζελέρ μπέη μου!!

15.jpg


-Πάψε πια!!! Με βρήκες πιωμένο, μικρό και άβγαλτο και με εκμεταλλεύτηκες!! Τσοκ πισμάν (μετανιώνω) κάθε μέρα!!

-ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!! Ό,τι και να κάνεις τίποτα δεν το αλλάζει αυτό Μουχτάρ να το θυμάσαι!!

-Το θυμάμαι Φατμέ, το θυμάμαι!! Είσαι τσοκ τσουτσούν νταχτιρντί Φατμέ χανούμ!! ΤΣΟΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝ ΝΤΑΧΤΙΡΝΤΙ!! (Είσαι πρόστυχη Φατμέ χανούμ! ΠΡΟΣΤΥΧΗ!!)

ΣΤΟΝ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΙ-ΜΠΑΜΙΑ ΧΑΝΟΥΜ...




Η μικρή bibi-μπάμια έτρεξε και κλειδώθηκε στον οντά της. Αχ βαχ κισμέτ χανούμ!! Τι σε βρήκε πάλι!! Καθώς έκλεγε γοερά ένας χτύπος ακούστηκε στην πόρτα…

-Κι μπου (ποιος είναι);

-Άνοιξε χανούμ η Δουλιφέρ είμαι!!

16.jpg


17.jpg


18.jpg


19.jpg


Η ελπίδα έλαμψε στο προσωπάκι της μικρής και άβγαλτης bibi-μπάμια χανούμ!! Ναι!! Θα περίμενε αύριο τον Μουχτάρ τσοκ χανούμ μπέη και θα του τα έλεγε όλα!!

Θα προλάβει η bibi-μπάμια χανούμ να ειδοποιήσει τον καλό της; Τέλειωσαν πια τα βάσανά της ; Έφτασε το τέλος της Βιρνάμ Φατμέ χανούμ; Τι βεληνεκές έχει τελικά το ʽμάτιʼ; Καλή κουτσομπόλα τελικά η Δουλιφέρ! Άλλες έχουν το όνομα και άλλες τη χάρη!! Η Βιρνάμ Φατμέ είναι τελικά εκείνη η Φατμέ που έπαθε τη ʽζημίαʼ στο Γενί Τζαμί; Μα 25 χρονών άβγαλτο; Δεν το λες… Αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα θα σας βασανίσουν ως το επόμενο επεισόδιο του :


«bibi(bo)r kese»

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα