Μια μικρή συλλογή από το Pixel και η ιστορία τους

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
398
Συζητουσα με εναν ξαδελφο μου πριν λιγες μερες, για το Μεγαλειο της pixelαρας και ποσο πολυ επηρεασε μεσα απο απο ολα αυτα τα χρονια. Στο σπιτι του καθε φορα που πηγαινα πιτσιρικας, απο τα πραγματα που εκανα με ευλαβια ηταν να ξεφυλλιζω προσεκτικα τα πρωτα τοτε τευχη του περιοδικου με θαυμασμο, και με την βοηθεια του, απεκτησα την φλογα για να ασχοληθω με τους υπολογιστες, την τεχνολογια, και ολα τοσα πραγματα μεχρι και σημερα.

Αφου λοιπον η συζητηση πηγε στο αγαπημενο περιοδικο, μου θυμισε πως ειχε ακομα τα περισσοτερα τευχη, σε εξαιρετικη κατασταση μαλιστα. Αφου λοιπον του εξηγησα την εξαιρετικη και προσπαθεια του retromaniax, μου εμπιστευτηκε λιγα τευχη, ωστε να σαρωθουν σε καλυτερη ποιοτητα σε περιπτωση που θα χρειαζοταν.

Επειτα απο προτροπη του φιλτατου Wally, ανεβαζω την πρωτη φουρνια τευχων εδω, ως μια ομορφη αναμνηση απο το παρελθον. Ελπιζω να εχω περισσοτερα τευχη για τον σκοπο της κοινοτητας συντομα.

Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη για ολα ξαδελφε!

u6b349xh.jpg
2nhc4Y4h.jpg


lqOgudSh.jpg


UOdEUtjh.jpg
 
Συγχαρητηρια τοσο στον φιλο Getta οσο και στον Getta cousin :)
 
ΚΑΙ ΣΤΟ PIXEL ΛΕΜΕ ΝΑΙ !! :headbangdude:

Χαίρομαι πάντα να βλέπω φωτογραφίες του αγαπημένου μου περιοδικού για home-micros. :thumbup:

Η "επανασάρωση" σε καλύτερη ποιότητα δεν είναι άσχημη ιδέα, αν και προς το παρόν έχουμε ως στόχο την ολοκλήρωση του project. (oπότε Getta, ενδέχεται όντως να χρειαστούμε την βοήθειά σου στο μέλλον ;) ).

Mιά και βρήκα αφορμή, να θυμίσω ότι όποιος φίλος έχει χρόνο και διάθεση να σκαννάρει τεύχη Pixel που δεν έχουμε βάλει ακόμα μπροστά, ας ρίξει μία ματιά στο σχετικό thread, και στη συνέχεια ας μου στείλει ΡΜ για να προσθέσω το όνομά του στη λίστα. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Welcome Yiannakin!
 
Πίσω
Μπλουζα