Μια συλλογή για....φίλημα!!!

Υπάρχει και η περίπτωση που ο τύπος απλά θέλει να μας δείξει τη συλλογή του και τι καλύτερο από το να τη μοστράρει στο ebay. Φυσικά η τιμή πάει στα ύψη και κανείς δεν μπορεί να την αγοράσει.
 
Δεν το νομιζω γιατι αν ηθεκε απλα να την δειξει υπαρχει και το youtube αλλα και να ηθελε να την δειξει στο ebay να εισαι σιγουρος jhonny πως σε οτι τιμη και να φτασει υπαρχουν ανθρωποι που εχουν τα φραγκα να την αγορασουν οπως εγινε και με τον αλλον πριν λιγο καιρο που ειχε την μεγαλητερη συλογη στον κοσμο και την πουλησε.Πιο πιθανο με φαινεται να εχει ο συγκεκριμενος τιποτα οικονομικα θεματα και να την πουλαει για να τα λυσει παρα να συμβαινει κατι αλλο.
 
johnny19818 είπε:
Δε νομίζω να βρεθεί κάποιος με αυτό το ποσό για να αγοράσει όλη αυτή την προίκα. Επίσης ένας συλλέκτης μετά από τόσο κόπο πως τα σκοτώνει έτσι. Τα σκοτώνει τρόπος του λέγειν δηλαδή καθώς και 164.000 δολάρια δεν είναι αστείο ποσόν.
Συμφωνώ απολύτως. Άσε δε που δεν πρόκειται να βρει κανέναν να δώσει τόσα χρήματα για μια συλλογή από κασετάκια.
 
geo2004z είπε:
Συμφωνώ απολύτως. Άσε δε που δεν πρόκειται να βρει κανέναν να δώσει τόσα χρήματα για μια συλλογή από κασετάκια.
Για τα δεδομένα της Ελλάδας, λίγο απίθανο ναι. Αλλά για πλούσιες (και δη μεγάλες) χώρες όπου ετήσια εισοδήματα πολλαπλάσια της τιμής της συλλογής θεωρούνται φυσιολογικά, δε είναι μικρές οι πιθανότητες κάποιος κολλημένος με console gaming να αποφασίσει να αγοράσει μια τέτοια συλλογή.
 
Για τα δεδομένα της Ελλάδας με αυτά τα λεφτά αγοράζεις δυάρι διαμέρισμα κανονικά. :D

Από την άλλη, σε άλλες χώρες όπως πχ το αμέρικα, όντως υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τι έχουν. Αν την πάρει κανείς αυτή τη συλλογή προφανώς και θα τρώει ήδη με χρυσά κουτάλια. Προσωπικά πάντως, δεν θεωρώ πως αξίζει αυτή η συλλογή τόσα τσουβάλια χρήματα. Ok εξαιρετικά δύσκολο να τα μαζέψεις όλα από την αρχή το παραδέχομαι. Αλλά από κάποιο υπερβολικά ποσό καλό είναι να μπαίνει μπροστά και η λογική. Για να δώσω ένα παράδειγμα, πρίν αρκετά χρόνια είχα βρει στο ebay μια Amiga 4000T της Escom. Μπορούσα τότε να διαθέσω 1700 ευρώ που ζητούσε ο πωλητής για να την αγοράσω (τώρα ούτε 1 ευρώ!) αλλά η λογική μου είπε μέσα στο μυαλό μου: σύνελθε, πρακτικά δεν αξίζει τόσα. Προσωπική άποψη πάντα μην παρεξηγηθώ με κανένα.
 
Πίσω
Μπλουζα