Μικρά κουκλάκια τύπου πόλι πόκετ

Monsieur1

RetroWannaBe
Joined
27 Οκτ 2011
Μηνύματα
59
Αντιδράσεις
8
Είμαι νεος στην παρεα και θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις κατι παλια παιχνιδια που κυκλοφόρησαν αρχές-μεσα 90ς και εμοιαζαν με πολι ποκετ. εγώ θυμάμαι 5: ήταν σε σχήμα καρδιας και το καθενα αναφεροταν σε ενα παραμύθι. Θυμαμαι λοιπόν την κοκκινοσκουφίτσα, την ωραια κοιμωμένη, τη σταχτοπούτα, τη χιονάτη και τη χρυσομαλλούσα με τις 3 αρκούδες. Είχα αγοράσει τα 2 πρώτα στην αδερφή μου και τώρα ψαχνουμε μαζί τα υπόλοιπα!! Ο τίτλος ήταν My little fairy tales. Όποιος ξέρει κατι ας ενημερώσει!!
 
P1010424.jpg Αυτα εννοούσα. Βρεθηκαν στο παταρι της γιαγιας μαζι με μεγαλο θησαυρο , που θα φωτογραφισω σε λιγο. Απο αριστερα: Χιονατη, ωραια κοιμωμενη, πριγκηπας, γιαγια, κοκκινοσκουφιτσα κ ο κακός ο λυκος. Οποιος μπορει να μου πει αν κυκλοφορουν, θα το εκτιμουσα δεοντως. Ειχαν αγοραστει ως compact, το καθε παραμυθι 1500 δρχ απο γνωστο σουπερ μαρκετ
 
Monsieur1 είπε:
Όποιος ξέρει κατι ας ενημερώσει!!
Η σειρα οντως λεγοταν "My Little Fairy Tales" και η εταιρεια που τα εβγαζε λεγοταν Prime Time Toys και κυκλοφορησαν το 1994. :)

Πλεον ομως εχει αλλαξει προσανατολισμο και βγαζει παιχνιδια τυπου Nerf. :xm:

Οσες φωτο καταφερα να βρω στο ebay.... :D



















My little fairy tales3.jpg

My little fairy tales6.jpg

My little fairy tales5.jpg

My little fairy tales4.jpg

My little fairy tales7.JPG

My little fairy tales8.JPG

My little fairy tales.jpg

My little fairy tales2.jpg

My little fairy tales9.jpg
 
...και πάλι ο Σταυρος μας, εκανε το θαυμα του και βρηκε αυτο που ψαχνουμε!!! #)
 
Είναι εκπληκτικά!Και φυσικά εντελώς σπάνια!
 
Εξαιρετικα όμορφα και πολυ σπανια...Αν γνωρίζει κανείς καποιο παλαιοπωλειο ή στοκατζήδικο στην Αθήνα, που ενδεχωμενως να υπαρχουν, ας μου στειλει ενα μηνυμα....
 
Τώρα που το θυμήθηκα,πρέπει να υπήρχε και η πεντάμορφη και το τέρας.Θυμήθηκα ότι μια φίλη μου είχε το τέρας και τον πρίγκηπα.Εκτός κι αν ήταν αυθεντικό polly pocket.
 
Πίσω
Μπλουζα