Μικρά παιχνίδια (Φάρσες και όχι μόνο)

AA+ είπε:
Γουάου... δεν είχα ιδέα ότι τα φτιάχνανε ακόμα! Φαίνονται πολύ απλά όμως σε σχέση με τα παλιά, αλλά μπορεί να πάρω δώρο ένα στην κοπελα μου :)
 
AA+ είπε:

O ξαδερφος μου ειχε ενα ολόιδιο με το Water Wizard - Starball


Θυμαμαι οτι καποιες φορες το νερο μειωνοταν, και επρεπε να προσθεσουμε απο τη βρυση. Παιζαμε παρα πολλες ωρες μ'αυτο, και ειχε πολυ γελιο :D

Θυμαστε τα αλλα κλασικα πλαστικα παιχνιδια που επρεπε να οδηγησεις μια μικρη μεταλλικη σφαιρα μεσα απο ενα λαβυρινθο στο κεντρο του? Πρεπει να υπαρχουν ακομα και σημερα αυτα τα παιχνιδια.
 
Μερικές μπουγελόφατσες! Το γουρούνι είναι όα τα λεφτά!

picture.php
 
AA+ είπε:
Ένα από τα ποιο αστεία αντικείμενα που "φορούσες" ήταν και το τρελλόχερο. Έκανε πάταγο όταν εμφανίστηκε και το ίδιο γρήγορα εξαφανίστηκε. Απαραίτητο αξεσουάρ των γηπέδων για να δείχνεις την αγάπη σου προς τους αντίπαλους φίλαθλους.
treloxeropi7.jpg


Διέθετε τρύπες ώστε να φτιάχνεις την επιθυμητή χειρονομία και πιστέψτε με ήταν από πολύ μακριά ορατή οπότε καλό θα ήταν να ήξερες τι δείχνεις και που! :D :D :D

treloxerometalkb9.jpg


Το υλικό ήταν αφρολέξ και δυστυχώς χάλαγε και κοβόταν αρκετά εύκολα. Κάποιο κομμένο δάχτυλο μπορούσε να γίνει σφουγγάρι για το πλύσιμο του αυτοκινήτου. :)
Γειά σου ΑΑ++ ΑΡΧΟΝΤΑ ! Που τις βρήκες αυτές τις φωτό ρε συ !! Super ! Την είχα αυτή την χερούκλα !!!! :D
 
Πίσω
Μπλουζα