Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες - Mr. Men And Little Miss (1995)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
525
Μέσα 80 σκάσανε μύτη τα τυπάκια με το πολύ απλοικό τους σχέδιο,

δυστυχώς δεν έχω στοιχεία για αυτά περισσότερα μόνο ότι επανακυκλωφόρησαν καμια δεκαετία αργότερα από ΣΤΑΡ με άλλο όνομα (εγώ μεσα 80 είχα μέχρι και επιτραπέζιο)

composite20080328232224ld7.jpg
 
Έπαιζαν στο STAR ως "Μικροί κύριοι,μικρές κυρίες".Μικρή είχα και κάποια βιβλιαράκια τους τα οποία κυκλοφορούν και σήμερα. #)

mkbox.jpg
 
candy είπε:
Έπαιζαν στο STAR ως "Μικροί κύριοι,μικρές κυρίες".Μικρή είχα και κάποια βιβλιαράκια τους τα οποία κυκλοφορούν και σήμερα. #)


mkbox.jpg
Ω ναι! Μάλιστα το Σταρ συνήθιζε να παίζει τις διαφημίσεις από τα βιβλιαράκια εκνευριστικά συχνά και για πάνω από 5 λεπτά - όσο συμπαθής και αν ήταν η σειρά - το Σταρ κατάφερνε να σε κάνει να μη θες να τη δεις ποτέ :brick:

Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν γνώριζα/θυμόμουν πως προβάλονταν στο παρελθόν
 
Νομιζω οτι μιλατε για το Αλτερ, οχι το Σταρ :) Αυτο συνηθιζει τις 5 λεπτες διαφημισεις των εκδοσεων του ομιλου του (σιντι, βιβλια κλπ) με αποτελεσμα να τα μισεις στο τελος :Ρ Αλλα αν δεν κανω λαθος το Σταρ τοτε ειχε τη διευθυνση που εχει τωρα το Αλτερ; η οχι;

Παντως ειχαν πρωτοεμφανιστει καπου το 1985, σε ενα παιδικο περιοδικο που λεγοταν Ζακ και Ζιλ
 
Προχθές το πέτυχα πάλι σε ένα κανάλι αλλά μου φάνηκε ρετουσαρισμένη έκδοση. Όπως και να'χει έχουν πλάκα τα ανθρωπάκια.
 
Πραγματι, αν δεν κανω λαθος στον Αλφα και ε ιναι προσφατη παραγωγη. Ειχε αρκετη πλακα :)
 
Ναι μπράβο στον Alpha το είχε. Θυμάμαι την κυρία Εξυπηρετική που έκανε όλων τα χατήρια. Τον κύριο Ατρόμητο νομίζω και πολλούς άλλους χαρακτήρες.
 
Δεν γνώριζα ότι τα συμπαθή ανθρωπάκια ''Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες'' μας έρχονται από τα...παλιά. Το star channel και το alter έβαζαν ολιγόλεπτα κινούμενα σχέδια, μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και τραγουδάκια με τους χαρακτήρες. Bιβλιαράκια με τις ιστοριούλες τους κυκλοφορούν και στις μέρες μας...
 
Τι χαριτωμένο παιδικό, μου άρεσε που κάθε χαρακτήρας έπαιρνε το όνομα του από την ιδιότητα που τον χαρακτήριζε π.χ ο κύριος Δυνατός, ο κύριος Κουταμάρας, η κυρία Φωνακλού κ.α.
 
Πίσω
Μπλουζα