Μικρομεγαλοι στο Σχολειο

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.887
Αντιδράσεις
3.887
Ειχατε και εσεις καποιον συμμαθητη ;

Θα ειχατε δεν μπορει να μην ειχατε ,ηταν αυτοι που οταν ολα τα παιδακια παιζανε και χαζογελαγαν στην ταξη,αυτος ηταν σοβαρος σφιγμενος και με μια ξινιλα στο στομα ,"μην μ'αγγιξεις θα μου τσαλακωσεις το παντελονι".

Ηταν λες και ολα τα βασανα της ζωης τον ειχανε χτυπησει απο τα 15.

Φαινοταν οτι θα παντρευτει με το που παρει το απολυτηριο!!
 
Μμμμ δεν ειναι αυτο που θα ελεγα μικρομεγαλος. Αυτο που περιγραφεις θα το ελεγα "Αρχηγος"

Για καποιο λογο μικρομεγαλες θεωρουσα μονο τις κοπελες, αυτες που κατα το σχηματισμο του σωματος τους προσπαθουσαν να το αναδειξουν, προσπαθουσαν να μιλανε με σοβαρο υφος, φλερταραν (για μενα "προωρα") και καπνιζαν απο το γυμνασιο

Μου φαινονταν πολυ αστειες και αντικειμενα χλευασμου :cool:

(οσα δε φτανει η αλεπου...)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To πιο συνηθες ηταν οι μικρομεγαλες. Κοριτσακια που αντι να χαρουν την ηλικια τους, εβγαιναν με ηλιθιους μονο και μονο γιατι ειχαν αυτοκινητο, ηθελαν να τους πληρωνουν τις εξοδους ή ακομη και αραββωνιαζονταν μην και χασουν το γαμπρο.

Αυτοι που περιγραφεις εμπιπτουν περισσοτερο στην κατηγορια των φυτων. Χτενισμα μια δεκαετια πισω (τρελλη βοιδογλυψια φρατζα), ρουχα που δεν ειχν καμια σχεση με την μοδα ακομη και αν ηταν ακριβα. Εμοιαζαν με μικρογραφια μεγαλου, παντα σοβαροι (γιατι βασικα δεν ειχαν καμια ικανοτητα να πουν κανα αστειο της προκοπης), ζευγαρακι στην καλυτερη με κανεναν ιδιο. Η γιορτη τους ηταν η ημερα παραδοσης των ελεγχων τους οποιους περιεφεραν σαν επιταφιους. Θυμαμαι χαρακτηριστικα τον Κωστα. Οταν παιρναμε τους ελεγχουν περπατουσε με την μητερα του πισω απο εμενα και την δικη μου. Η μητερα μου απο ευγενεια τον ρωτησε τι κανει (οχι πως τα πηγε) και αυτος περπατησε τα 10 βηματα που μας χωριζαν με προτεταμενο τον ελεγχο και της τον δειχνει. Η μητερα μου του ειπε μπραβο και οταν απομακρυνθηκαμε μου ειπε ''βλαμμενο ειναι αυτο?''
 
Μικρομεγαλες ηταν συνηθως μαθητριες με καλη επιδοση απο κοριτσια που ή τις έλεγες φυτά η σνομπ και ψηλομυτες αναλογως τι στάση κρατουσαν.

Απο αγορια ηταν, οσοι δεν ηταν κοινωνικοι, ηταν τα παιδακια της μαμας, με παντα σιδερωμενο παντελονι και κυκλοφουσαν συηνθως ανα δυο.

Τα κοριτσια συνηθως απεπνεαν καποια γοητεια και αρκετες τραβουσαν τα αγοριτσικα βλεμματα, σε αντιθεση με τα αγορια που δεν γυρναγε ουτε μυγα να τα προσεξει
 
Ειχαμε την Νατασα.. οποτε φοραγε φορμα και ανεβαινε στον πινακα χειροκροτουσαμε...
 
"Ελεγχάκηδες" ή "ελεγχολάγνους" είχαμε μπόλικους. Ξεκατινιάσματα και πισώπλατες μαχαιριές για το ποιος θα βγει σημαιοφόρος. Στο τμήμα έχθρες για το ποιος θα έχει την πρωτιά.

Τι μου θυμίσατε. Λες και είχε κανένα νόημα, λες και θα έχει ποτέ. Λες και ο δικηγόρος σήμερα ή ο πολιτικός μηχανικός φτουράει μπροστά στον "επιχειρηματία" με τα παλιόμπαρα.

Σοβαροφανείς wannabe elite members είχαμε. Δεν μίλαγαν στους άλλους γιατί οι δικοί τους ήταν από "τζάκι" . Ντύνονταν σαν να βλέπεις ταινία του '80 με ξεπεσμένους αριστοκράτες, κυκλοφορούσαν με μπλαζέ ύφος και σε κοιτούσαν υποτιμητικά.

Χαζογκομενίδια είχαμε και από αυτά. Wannabe μοντέλα με λαμπρό future που είχαν σαν ινδάλματα την Μαντόνα και τις άλλες του συναφιού. Αυτές είχαν κόμμα, κλίκα δεν έμπαινες μέσα με τίποτε. Οι κανόνες τους αυστηρότατοι. Μερικές κατέλληξαν ή με τα "κακά παιδιά" που ήταν της μόδας και βρέθηκαν με παιδί στα 17 τους, άλλες πέτυχαν το πλούσιο -ηλίθιο- -μαμόθρευτο- γαμπρό και έπιασαν τη καλή, αλλά οι περισσότερες έχουν καταντήσει οι θεόχοντρες του σήμερα, στο σώμα, τη ψυχή και τους τρόπους.

ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Οσες το επαιζαν μεγαλες απο τα χαζογκομενακια εκαναν κατι που με ξενερωνε απιστευτα. Εβγαζαν υπερβολικα τα φρυδια τους. Δεν εννοω να φροντιζουν το σχημα τους, αφηναν μια λεπτη λεπτη γραμμη που αλλοιωνε τα χαρακτηριστικα τους και σπανια πηγαινε σε καποια.
 
Αργκχ... η αδελφη του κολητου μου δεν εχει σχεση με μικρομεγαλες, αλλα ετσι της αρεσουν τα "φρυδια"... αηδια :(

σορρυ για το οφφ-τοπικ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φυσικά είχα συμμαθητές που ήθελαν να το παίζουν μεγάλοι!Οι περισσότεροι ξυρίζονταν από τα 14,φορούσαν καλά ρούχα,και έκαναν sex από τα 14 (τουλάχιστον έτσι έλεγαν)
 
Rakeesh είπε:
Για καποιο λογο μικρομεγαλες θεωρουσα μονο τις κοπελες, αυτες που κατα το σχηματισμο του σωματος τους προσπαθουσαν να το αναδειξουν
Είχαμε μια κοπέλα ονόματι Μαρία η οποία τις μέρες των μπουγέλων, "ξέχασε" να φορέσει στηθόδεσμο μέσα από το άσπρο T-Shirt της και όταν την καταβρέξαμε...:augenrollen: πλούσια τα ελέη του Κυρίου.

Κυρίως όπως είπαν και οι προλαλήσαντες αυτό το κουσούρι το είχαν οι κοπέλες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα