Μικροσκοπικο διόραμα polly pocket

Monsieur1

RetroWannaBe
Joined
27 Οκτ 2011
Μηνύματα
59
Αντιδράσεις
8
115572.jpg115573.jpg115575.jpg115576.jpg115577.jpg115578.jpg115579.jpg115580.jpg115581.jpg115582.jpg

Έφτιαξα ενα μικροσκοπικο διοραμα, με σκοπό να παρακινησω κι αλλους να φτιαξουν κατι πολύ πολύ μικρό, με ο,τι θεμα τους αρεσει. Τα κομματια ειναι τουρλου τουρλού. Μαζευονται εδω και χρόνια. τα προσωπα σ αυτο το διοραμα ειναι όλα χαρακτηρες polly pocket Disney. Τα κτιρια ειναι διαφορα οπως βλεπετε. Τα ψιλα ψιλα αντικειμενα ειναι απο οτιδηποτε. Απο κιντερ αβγα, απο πολι ποκετ, απο δωρα παγωτων...τα πιο πολλα εχουν βρεθει σε σκουπιδια και σε παλαιοπωλεια. Ειναι απο τις φασεις που μαζευεις μαζευεις και τελικα τα βλεπεις ολα μαζεμενα και χαιρεσαι! Οσο πιο μικρα, τοσο πιο καλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίος μικροσκοπικός παραμυθένιος κόσμος :D .
 
Monsieur μου αρέσει πολύ και ταυτόχρονα ζηλεύω! Τα κουκλάκια τύπου Polly Pocket και τα σπιτάκια τους πάντα τα λάτρευα. Ειδικά αυτό το κάστρο που έχεις εκεί, θυμήθηκα ότι το ήθελα απελπισμένα κι εγώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μικροσκοπικά αντικείμενα φτιάχνουν κάτι μεγάλο!!! :flower:
 
Ευχαριστω πολύ! Το καστρο βρεθηκε στα σκουπιδια εχω να πω, μαλλον επειδη του λειπει ενα κομματι! Ωστοσο ειχε ξεμεινει κολλημενος επάνω ο Μεσιε Φουφού! Θυμαμαι οτι μου αρεσε κι εμενα. Όταν ημουν μικρος, ήθελα να μαζεψω όσο γινεται πιο πολλές φιγούρες, κυριως ανδρικες, και να κανω αναπαρασταση το παιδικο σηριαλ 3 σωματοφυλακες. Μου λειπουν δυο μονο νομιζω....Θα τις αγορασω εν καιρω μεσω ebay. Το μαυρο αλογακι δε, που σερνει την αμαξα, ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου!
 
Καλησπέρα παιδιά! Ειδα χτες ένα σπιτι απο "το μικρό στο λιβάδι" , κι έτσι αποφάσισα να στρωθώ στη δουλεια!! Το κόνσεπτ ειναι μικρό χωριό μέσα στο δάσος. Πολύ πρόχειρο βεβαια, αλλα ηθελα να το μοιραστώ. δυστυχώς οι φωτογραφίες απο το κινητό μου(το οποίο ειναι κι αυτο ρετρο, χαχα) βγαινουν θολες, γι αυτο εβγαλα τρεις, απο διαφορετικες γωνιες. Οι φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανη, ειναι πολυ μεγάλες και δεν μπορω να κανω upload...

140580.jpg140578.jpg140579.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τέλεια τα διοράματα αν και δεν είμαι fan των Polly Pocket!
 
Ωραίο. Σε κάποιες φωτογραφίες η θολούρα της μηχανής το κάνει να φαίνεται σαν ομίχλη :)
 
Σας στελνω φωτογραφιες απο ενα μικρο διοραμα, εμπνευσμενο απο τη λιμνη των κυκνων, που ειδα σημερα... Βλεπουμε τον πριγκηπα μαζι με τη μητερα του, να βλεπουν απο ψηλα τις πριγκηπισσες που ερχονται για το χορο. Μια απο αυτες θα παντρευτει τον πριγκηπα Ζιγκφριντ. Οι ιπποκομοι φροντιζουν τα αλογα και τις αμαξες. Λογω του χορου, στο χωριο υπαρχει μεγαλη κινηση. Η μπλε ταβερνα γεμισε αμεσως, και η μικρη ταβερνιαρισσα αγχωθηκε. Ο εμπορος επιπλων μολις εφτασε στο χωριο, καθως και η εμπορισσα αρωματων, με το κιτρινο φορεμα και το μπαουλο με τα μπουκαλακια στην αμαξα της. Η γιαγια με τα μπλε ισως πουλησει καποιο γουρουνακι σημερα, που η ταβερνα ειναι γεματη. Η ηλικιωμενη χρυσοχοος, εβγαλε κ αυτη την πραματεια εξω απο το σπιτι της. Οι μονοι που δε δινουν σημασια στο μεγαλο αυτο γεγονος ειναι η μαμα ελαφινα με το μικρο της, και φυσικα το κοριτσακι που σημερα πηγε στο δασος για πικ νικ!!

140617.jpg140620.jpg140621.jpg140622.jpg140623.jpg140624.jpg140625.jpg140626.jpg140627.jpg140628.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι φωτογραφίες αυτές υπάρχουν πουθενά; 

Παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει άλλο θέμα για polly pocket στο φόρουμ; Δε βρήκα κάτι άλλο με αναζήτηση.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θυμήθηκα και εγώ τη δική μου συλλογή... 9_9
 
Οι φωτογραφίες αυτές υπάρχουν πουθενά; 
Αποκαταστάθηκαν. 

Παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει άλλο θέμα για polly pocket στο φόρουμ; Δε βρήκα κάτι άλλο με αναζήτηση.
Υπάρχει και αυτό το θέμα 



 και αναφορές επίσης σε διάφορα άλλα.  https://www.retromaniax.gr/vb/index.php?/search/&q=polly pocket&page=1&sortby=newest

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θυμήθηκα και εγώ τη δική μου συλλογή... 9_9
Υπάρχει ακόμα η συλλογή σου; :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Wow..

Ναι, υπάρχει ακόμα, αλλά καμία σχέση με το... διόραμα!

Θα ποστάρω κάποια στιγμή φωτογραφίες στο άλλο thread, μόλις βρω χρόνο να τα κατεβάσω από τη ντουλάπα με τα παιχνίδια  :)
 
Πίσω
Μπλουζα