Η ιστορία έχει ως εξής: Ένας φίλος μου δουλεύει στον δήμο στο Παλαιό Φάληρο και η δουλειά του είναι να μαζεύει μπάζα, σκουπίδια κλπ. Είναι το ίδιο παλικάρι που πριν από λίγο καιρό μου χάρισε ένα λειτουργικό Saturn που βρήκε πεταμένο στην ανακύκλωση. Πρόσφατα λοιπόν εκεί που πήγαινε να μαζέψει την ανακύκλωση, ένας τύπος τον φωνάζει για να του δώσει μία μεγάλη σακούλα την οποία δεν ήθελε να την πετάξει στον κάδο γιατί είχε ηλεκτρονικές συσκευές. Ιδού το περιεχόμενο της εν λόγω σακούλας:
Στην φωτογραφία διακρίνουμε:
-2 Game Gear, δυστυχώς και τα δύο έχουν πρόβλημα με την οθόνη.
-2 Game Boy και τα δύο είναι λειτουργικά, το ένα έχει τις γνωστές κάθετες γραμμές οι οποίες καλύπτουν αρκετά μεγάλο μέρος της οθόνης αλλά το άλλο είναι σχεδόν άψογο.
-TV Tuner για Game Gear.
-Games για GameBoy:
Best of the Best
Simpsons Escape From Camp Deadly
Kung Fu Master
Home Alone
Home Alone 2
Probotector
Bart VS Jaggernauts
Metroid 2 (oh, yeah!)
5 on 5 Basket
Nintendo World Cup
Super Mario Land
Tetris
-Games για Game Gear:
Ninja Gaiden
Columns (δύο φορές)
Halley Wars
Space Harrier
Taz-mania
Castle of Illusion
Shinobi
Super Monaco GP
Outrun
Chessmaster
Sonic 1
Wonderboy
G-Lock
Olympic Gold
Alien 3
-LCD handhelds (2-3 από αυτά που δοκιμάσαμε δουλεύουν, τα υπόλοιπα θέλουν στρογγυλές μπαταρίες που δεν είχαμε εκείνη την ώρα):
Snoopy Panorama
Western Bar (Casio)
Galactic Security Force
Space Centurion Gundam
Oil Panic (Nintendo)
Mario Bros (Nintendo)
Fire (Nintendo)
Grandstand (Δεν ξέρω αν είναι ο τίτλος ή η εταιρία)
Ενα μικρό soccer game
Υπήρχαν και άλλα πράγματα στην σακούλα τα οποία τα πήρε ο συνάδελφός του, κάτι κομπιουτεράκια, ένα παλιό laptop (δεν ξέρω αν ήταν ρετρο φορητό home) και PC parts. Ευτυχώς, λίγα ακόμα όμορφα πράγματα που γλίτωσαν την καταστροφή...