Μινιατούρα ρομποτ

retrofrog

RetroActive
Joined
25 Δεκ 2012
Μηνύματα
328
Αντιδράσεις
56
Καλησπέρα σε όλους μετά από καιρό! Δεν ξέρω αν αναρτώ την ερώτηση στο σωστό σημείο και απολογούμαι εκ των προτέρων αν βρίσκεται κάπου αλλού! Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω μινιατούρες ρομποτ. Έχει κανείς υπόψη του κάποιο μαγαζί; Χθες πέρναγα από ένα μαγαζί με παιχνίδια στα Εξάρχεια αλλά δυστυχώς μου είπε πως δεν είχε πλέον. Υπάρχει κάποιος/α που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Ευχαριστώ!
 

1@retrofrog[/USER]

Οταν λες "μινιατουρες ρομποτ" εννοεις για ρετρο ρομποτ,για Τransformers,για τι ακριβως?:what:

edit

Oποιες απαντησεις υπαρξουν,παρακαλω να γινουν μεσω των pm. :)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Καλημέρα 1@stayros[/USER] και ευχαριστώ για την απάντηση! Όχι, για transformers, κανονικά ρομπότ, απλά σε μικρό μέγεθος. Δεν το θέλω σαν παιχνίδι αλλά για αναμνηστικό δώρο. Έχεις κάποιο μαγαζί υπόψη σου; (βάζω και τη φωτο για να καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς)

Υ.Γ : Την ανάρτηση δεν την κάνω προφανώς για να διαφημίσω κάποιο μαγαζί. Απλά ρωτώ για να βοηθηθώ. [edit] Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπορείς να στείλεις Pm στους admins! Υπάρχει ιστορικό πάνω στο θέμα αυτό και σωστά ο Moderator ζητάει την απάντηση μέσω πμ[edit] Anyway, όποιος μπορεί να με βοηθήσει, ας το κάνει είτε περιγραφικά, είτε μέσω πμ αν δεν του είναι δύσκολο.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απαντω ως προς το πρωτο σκελος της ερωτησης σου,που αφορα τον τομεα μου,

καθως το δευτερο σκελος που αφορα το διαχειριστικο κομματι του φορουμ,το καλυψε με το edit η admin μας. :)

Τετοια ρομποτακια πολυ δυσκολο να βρεθουν σε μαγαζι (παιχνιδαδικο) λογο της παλαιοτητας τους.

Στα σημερινα παιχνιδαδικα μονο συγχρονα ρομποτακια Η' φτηνες κινεζιες θα βρεις. :)

Ισως εαν ψαξεις σε τιποτα παλιοπωλεια Η' παζαρια να σταθεις τυχερος,αλλιως ξεκινας την αναζητηση σε site αγοραπωλησιων (ebay,amazon κλπ...). :)

Προσωπικα δεν γνωριζω καποιο μαγαζι!

Αν καποιο απο τα μελη μας γνωριζει κατι θα κανει χρηση των pm μηνυματων και θα σε ενημερωσει! :)
 
Μάλλον έτσι θα γίνει...θα δοκιμάσω τη τύχη μου! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση 1@stayros[/USER] :) Όποιος άλλος έχει κάποια άλλη ιδέα ή κάποιο μαγαζί υπόψη του, με χαρά να τη δω!

 
Πίσω
Μπλουζα