Μιχάλης Ρακιντζής: Αγαπημένο Ελληνόφωνο τραγούδι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολλές πάρα πολλές οι επιλογές. Προτίμησα το προκαλείς, πάντα μου άρεσε αυτό το τραγούδι!

Έεεεελα ρε Πούφφφφ!!!

Μες της Ύδρας τα στενά σε ζητάω...

και στις Σπέτσες για εσένα ρωτάω...

Κομματάρααααααααααααα!

Wally είπε:
Ντον αυτο ειναι ινστρουμενταλ και οχι Ελληνοφωνο τραγουδι. Παρολα αυτα αν διαβασεις την εισαγωγη μου θα δεις οτι το εχω αναφερει εμμεσως :)
"

αν και ειναι ινστρουμενταλ,ειναι το πλεον ..ελληνοφωνο ;)

σαν δευτερη επιλογη,το..ανεκδιηγητο! ''

δε με διαβαζεις ολοκληρο..

Εννοω οτι στο πρωτο ποστ μου, μνημονευω εμμεσως το Χαμενες Πατριδες που ανεβασες ;)

Εχτές το βράδυ σκεπτόμουν αν υπήρχε ποστ με τον εν λόγω τραγουδιστή!

Είχα θυμηθεί βλεπετε, τα δύο καλύτερά του για εμένα, τα "Δικός σου για πάντα" (ευχαριστώ Tupamaro) και "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια" (που ερμηνεύει η Σ. Αρβανίτη)

Ψήφισα το "Κάνε μια ευχή", αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι το πραγματικά αγαπημένο μου είναι το "Δικός σου για πάντα". Γενικά, μου αρέσει πολύ ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Eδώ είναι ολόκληρο το έτσι μου αρέσει ,το οποίο το θεωρώ και το καλυτερο του τραγούδι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aγαπημένο μου τραγούδι από το Μιχάλη Ρακιντζή το ''Δικός σου για πάντα''.

Πολύ-πολύ δύσκολη επιλογή! :)

Όλα τα τραγούδια του Ρακιντζή είναι ένα κι ένα! :)

Ψήφισα το "Εγώ και ο Πουφ", για την τεράστια λατρεία που έχω στ' αρκουδάκια! (μάλιστα, ένα το είχα ονομάσει "Πουφ" τιμής ένεκεν! :) )

''Δικός σου για πάντα'' άρα άλλο.

Eίμουν μεταξύ των " Μωρό μου φάλτσο" και "Προκαλείς" , τελικά ψήφησα το 1ο ,ίσως η μεγαλήτερη επιτιχία του τραγουδιστή. Εχει πέξει και σε τρειλερ ελληνικών βιντεοταινιών ,αλλά και στη σειρά "Η αλεπου και ο μπούφος" πολύ επιτιχημένα ώς instrumental.

[edit] Mην το συνεχίζεις Δημήτρη! Όλα γίνονται γιατι υπάρχει λόγος[edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aπο τη δημοσκοπηση μου αρεσει το Κανε Μια Ευχη,αλλα φηφισα "αλλο" γιατι παρολο που ειναι για ελληνοφωνο τραγουδι δεν μπορω να ξεκολλησω με τιποτα απο το viva sahara λογω του italo στυλ του!!

To "Κουνέλι", που σε πολλούς από μας θυμίζει και τους πρώτους μας έρωτες :)

Το "Κουνέλι" ψήφισα κι εγώ γιατί το θυμάμαι πολύ έντονα την εποχή εκείνη να το ακούμε στα ραδιόφωνα.

Πίσω
Μπλουζα