Μονομαχίες με την Πέγκυ Σταθακοπούλου

Rinus Cesar

RetroNuts!
Joined
22 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.417
Αντιδράσεις
276
Το θυμάστε αυτό το τηλεπαιχνίδι φίλοι μου ??? Προβλήθηκε γύρω στο 1987 στην Κρατική Τηλεόραση, με παρουσιάστρια την πολύ - πολύ γλυκιά Πέγκυ Σταθακοπούλου !!! Το εν λόγω τηλεπαιχνίδι δεν διήρκεσε πολύ, πρέπει να παίχτηκαν το πολύ 12-13 επεισόδια !!! Πάντως, παρόλο που πέρασε "για λίγο" από τις οθόνες, κατάφερε κι έκανε αισθητή την παρουσία του, ιδίως σε εμάς που, εκείνη την εποχή, περνούσαμε την εφηβεία μας και ήμασταν, ακόμη, μαθητές Γυμνασίου ή Λυκείου !!! "Και γιατί αυτό ???", θα με ρωτήσετε ευλόγως !!! Μα ... επειδή οι παίκτες του τηλεπαιχνιδιού ήταν, κυρίως, μαθητές Λυκείου !!! Ω ναι ... το παιχνίδι, που παρουσίαζε η Π.Στ., ήταν παιχνίδι γνώσεων, όπου οι αντίπαλες ομάδες αποτελούνταν από μαθητές διαφόρων σχολείων !!! Και ... όποιοι απαντούσαν σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, αναδεικνύονταν νικητές !!! Δυστυχώς ... περισσότερες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι, π.χ. για το πώς διεξαγόταν, για τις φάσεις του παιχνιδιού κλπ κλπ ... Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι οι μαθητές, που βρίσκονταν στο στούντιο για να υποστηρίξουν τους διαγωνιζόμενους συμμαθητές τους [δηλαδή για να κάνουν κερκίδα] έκαναν .... πολύ "μπούγιο" και "σούσουρο" !!! Κι αυτό, κάποιες φορές, έφερνε σε αμηχανία και την ίδια την κα Σταθακοπούλου !!!

Αλλά, αν θυμάμαι καλά, οι μαθητές έκαναν "σούσουρο" και τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η Σταθακοπούλου για να αναλάβει τη "διεύθυνση" του τηλεπαιχνιδιού !!! Όπως και να το κάνουμε, ήταν, εκείνη την εποχή, μία από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες στις οθόνες μας, οπότε ... δικαιολογημένες οι, όποιες, εκδηλώσεις θαυμασμού από τα λυκειόπαιδα !!!

Πάντως, το εν λόγω τηλεπαιχνίδι δεν θα το θυμόμουν καθόλου αν δεν είχε συμμετάσχει και μία ομάδα από κάποια τάξη του σχολείου μου !!! Σε αυτήν την ομάδα συμμετείχε και ένας συμμαθητής μου [ένα χρόνο μικρότερος], με τον οποίο περιμέναμε μαζί τα πρωινά το λεωφορείο για να πάμε σχολείο !!! Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την είχα δει, αλλά την επόμενη μέρα στη στάση, με το που ανταλλάξαμε την "καλημέρα", άρχισε ο συμμαθητής να διηγείται με ενθουσιασμό : "Ξέρεις, χθες πήγαμε και παίξαμε στις "Μονομαχίες", με παρουσιάστρια την Πέγκυ Σταθακοπούλου" !!! "Α, ναι και πως ήτανε ???", ρώτησα !!! "Η Πέγκυ ... κούκλα, πανέμορφη ...... " :flower: :flower: :flower:
 
[edit] Tα greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ / μετατροπή σε ελληνικά [edit]

Σ' ευχαριστω που έγραψες για αυτό το τηλεπαιχνίδι. Είχα πάρει μέρος και εγώ. Στην εκπομπή μας μάλιστα είχε τραγουδήσει η Πωλίνα, το 'Πάμε για Τρελες'...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :)

Θυμάσαι κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες να μας πεις?

Yγ. Μη γράφεις greeklish. Δεν επιτρέπονται στο φόρουμ
 
Πίσω
Μπλουζα