Μονο για χρηστες AMSTRAD

phil_vr

RetroNuts!
Joined
7 Μάρ 2007
Μηνύματα
1.944
Αντιδράσεις
62
Σας ψαρωσε ο τιτλος ετσι? Οι χρηστες CBM και ZX πηραν βαθια ανασα μηπως και βγηκε κανενα killer game αποκλειστικα και μονο για τον Αmstrad? :) Ησυχαστε γιατι κατι τετοιο δεν συμβαινει.. αλλα μιας και το ξανασκεπτομαι, ξαναπαρτε μια ανασα μιας και θα σας χρειαστει ετσι και αλλιως, αλλα για ενα πολυ διαφορετικο λογο! Σκαλιζα λιγο τα περιοδικα που εχω και ειπα να κανω μια αναφορα σε μια ειδικη εκδοση, μιας και δεν ειδα κατι αναλογο καταχωρημενο στο φορουμ. Ετσι βρεθηκα σε 9 τευχη του "Moνο για χρηστες των AMSTRAD" (ναι καλα διαβασες wally, αυτα ΔΕΝ ειναι για σενα!!) που ελπιζω να βρω χρονο να σκαναρω καποια στιγμη.

Το "Moνο για χρηστες των AMSTRAD" ηταν ενα ενθετο περιοδικο που δινοταν μαζι με το Micromad (Το πρωτο τευχος ξεκινησε τον Ιουλιο του 87). Σε αυτο υπηρχαν ολα τα νεα της Amstrad (για CPC και για τα PC της), παραλληλα με μερικα review παιχνιδιων αλλα και πολλα πολλα προγραμματα σε basic! Aποτελουσε συμπληρωμα του Micromad μιας και η αγαπη των συντακτων του για αυτο το μηχανημα υπηρχε διαχυτη στο περιοδικο. Επισης μιας και ανεφερα για τα προγραμματα παραπανω, εδινε ιδιαιτερη εμφαση στα εκπαιδευτικα προγραμματα και οτι μπορουσε να βοηθησει μαθητες γυμνασιου και λυκειου σε μαθηματικα κ.α.

picture.php


Τα τευχη του "Μονο για χρηστες των AMSTRAD".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φοβερη ανακαλυψη ισαξια και με το παραπανω με την ανακαλυψη του δισκοποτηρου και της χαμενης κιβωτου απο τον Ιντυ.

Ευγε και εννοειται οτι θελουν σκανινγκ ,το φωναζουν και τα ιδια. :thumbup:
 
phil_vr είπε:
Οι χρηστες CBM και ZX πηραν βαθια ανασα μηπως και βγηκε κανενα killer game αποκλειστικα και μονο για τον Αmstrad? :) Υσηχαστε γιατι κατι τετοιο δεν συμβαινει..
όλο το φόρουμ πήρε βαθιά ανάσα, μιλάμε άλλωστε για την υπέρτατη παιχνιδομηχανή. :p

ωραία τα ένθετα.
 
να τα χαιρεσαι φιλε phil και αν μπορεις σκαναρε τα να μαθουμε και εμεις οι αρχαριοι :)
 
Ωραίος ο Phil !! :thumbup:

Oντως, το συγκεκριμένο έντυπο ήταν ένθετο στο περιοδικό Micromad.

Το Μicromad (αν και περιοδικό που κάλυπτε μία μεγάλη "γκάμα" μηχανημάτων), συμπεριέλαβε και αυτό το ένθετο στην ύλη του, μιά και ο amstrad -με τον συνδυασμό της απίστευτης τιμής και των μεγάλων δυνατοτήτων του- καθιερώθηκε ως ο αδιαμφισβήτητος "βασιλιάς" στις πωλήσεις των οκτάμπιτων μηχανημάτων στην Ελλάδα.

Πρέπει να έχω κρατήσει αρκετά απο τα ένθετα αυτά - αν όχι όλα.
 
παντως τα 2 τελευταια τευχη με το πρασινο το μονιτορ ειναι ολα τα λεφτα ...τελικα ναι ειναι ο πιο ομορφος υπολογιστης...αντε και σκαναρισμα .
 
Πίσω
Μπλουζα