Μορφές και θέματα

thanos75

RetroMaNiaC
Joined
1 Νοέ 2010
Μηνύματα
1.180
Αντιδράσεις
1.390
Ανακάλυψα στο youtube αυτό το βιντεακι από την εκπομπή "Μορφές και θέματα" με την Αλίκη Νικολαΐδου που προβαλλονταν από την ΥΕΝΕΔ από το 1974 μέχρι το 1981. Το βιντεακι έχει ανέβει στην ιστοσελιδα του Σώματος Ελλήνων Προσκοπων και το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής τιμά τους προσκοπες του Αιδινιου.
Απορίας αξιο το πώς διασώθηκε το βίντεο, είναι όμως άκρως συλλεκτικής αξίας και μας δίνει μια εικόνα της Αλικης Νικολαΐδου
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συλλεκτικο δεν θα πει τιποτα! Δεν περιμενα πως θα ξαναβλεπα ποτε εστω και λιγα δευτερολεπτα απο την εκπομπη.
 
Πολύ συχνά ο χρόνος κάνει να θυμόμαστε κάποια παλιά πράγματα πιο έντονα και υπερβολικά από όσο πραγματικά ήταν. Ν;a μια περίπτωση που η πραγματικότητα ξεπερνάει τη μνήμη :)
 
Πάντως δεν σας κρύβως πως η μπούκλα στο μαλλί της και ο στόμφος που μιλούσε με έκαναν λίγο να "μειδιάσω". Γενικά, θυμάμαι σαν όνειρο να βλέπω - ή μάλλον να χαζεύω- αυτή την εκπομπή με τη γιαγιά μου (ήταν δασκάλα), και να σχολιάζει "Τί μόρφωση, τί παιδεία αυτή η γυναίκα!" Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο, βλέπω πως η Νικολαιδου ήταν Αιγυπτιώτισσα με καταγωγή από Λακωνία. Κάποια- μάλλον ανεπιβεβαίωτα- στοιχεία δείχνουν να απεβίωσε το 1987 (εάν όντως ισχύει, "έφυγε" μάλλον αρκετά νέα.....)
 
Πίσω
Μπλουζα