Μουσική Retro παιδικών σε original ποιότητα studio (όχι TV rips)

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.080
Αντιδράσεις
1.073
Μιας και μετά από πολύ καιρό και ψάξιμο, κατάφερα να βρω πολλά μουσικά κομμάτια από τίτλους έναρξης (και τέλους) σε καλή ποιότητα, αποφάσισα να κάνω ένα topic και να τα μαζέψω όλα εδώ. Δεν ξέρω όμως πόσα video links μπορώ να ποστάρω ταυτόχρονα οπότε θα χρησιμοποιήσω απλά links:


Lucky Luke outro

Aυτά ήταν όσα κατάφερα να βρω στο Youtube. Υπήρχαν αρκετοί τίτλοι που δεν μπόρεσα να βρω, όπως πχ των Tranformers που έχουν 500 generations και seasons, οπότε δεν κατάφερα να βρω το original που έψαχνα. Αλλά και άλλα πολλά τα οποία αμφιβάλλω αν υπάρχουν καν σε studio ποιότητα όπως το Sport Billy (το ελληνικό τραγουδάκι φυσικά), Ταο Ταο με Ελληνικά, The Other Ghostbusters, Silverhawks, Pinoccio, Bravestar κλπ.

Αν βρει κανείς και άλλα κομματάκια από cartoons που βλέπαμε μικροί, σε παρόμοια ποιότητα πάντα και όχι TV rips, ας ποστάρει κανένα link να το προσθέσουμε στο αρχικό post.

Επίσης μέσω των links αυτών θα βρείτε και πιο ολοκληρωμένα soundtracks, για παράδειγμα στο Thundercats θα βρείτε και links από το υπόλοιπο soundtrack στο ίδιο κανάλι. Καλύτερα θα ήταν όμως το topic να αφορά κυρίως intros και outros, για να μην γεμίζουμε random links από full soundtracks.

https://www.youtube.com/watch?v=KSskRhyx5-0
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

angel_grig

KAT Resurrector
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.161
Αντιδράσεις
415
Στα Ελληνικα με το ζορι υπαρχουν τα tv rips,πολυ δυσκολο αν οχι αδυνατο να βρεθουν σε στουντιο ποιοτητα...
 

viking4a

RetroNuts!
Joined
26 Απρ 2013
Μηνύματα
1.360
Αντιδράσεις
320
Γιατί πρέπει να είναι σε studio ποιότητα δηλαδης??

Εμένα που δεν έχω ακούσει τις περισσότερες, μου κάνει και η τηλεορασικη βερσιόν, χαχα!
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.080
Αντιδράσεις
1.073
viking4a είπε:
Γιατί πρέπει να είναι σε studio ποιότητα δηλαδης?? Εμένα που δεν έχω ακούσει τις περισσότερες, μου κάνει και η τηλεορασικη βερσιόν, χαχα!
E, σκέφτηκα ότι σε original/studio μορφή έχει πιο πολύ ενδιαφέρον (και καλύτερη ποιότητα ασφαλώς). Εξάλλου τα TV intros τα βρίσκεις όλα πολύ εύκολα στο youtube με το πρώτο search. Aλλά έπρεπε να κάνω πολλά searches για να βρω τα Κινέζικα Παραμύθια ας πούμε. Ασε που πολλά κομμάτια είναι πιο ολοκληρωμένα και μεγαλύτερα σε διάρκεια από αυτά που βάζανε στα TV intros και είναι ενδιαφέρον να τα ακούει κάποιος όπως δεν τα είχε ξανακούσει όταν ήταν μικρός.

Και πόσα χρόνια κάναμε μέχρι να δούμε ένα leaked OST των Thundercats! Αμα βρίσκαμε και των Silverhawks θα ήμουν ευτυχισμένος :p
 

viking4a

RetroNuts!
Joined
26 Απρ 2013
Μηνύματα
1.360
Αντιδράσεις
320
Και αυτά που έβαλες πάντως, πολλά είναι, και μπράβο σου!

Για μένα το καλύτερο intro είναι των Thundercats και μετά των Silverhawks.

Σου εύχομαι να το βρεις σύντομα!
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.080
Αντιδράσεις
1.073
Imgema είπε:
Μιας και μετά από πολύ καιρό και ψάξιμο, κατάφερα να βρω πολλά μουσικά κομμάτια από τίτλους έναρξης (και τέλους) σε καλή ποιότητα, αποφάσισα να κάνω ένα topic και να τα μαζέψω όλα εδώ. Δεν ξέρω όμως πόσα video links μπορώ να ποστάρω ταυτόχρονα οπότε θα χρησιμοποιήσω απλά links:Δεν μπορώ να κάνω edit το αρχικό post, οπότε προσθέτω μερικά νέα links εδώ:


Lucky Luke outro

Aν μπορούν να προστεθούν στο αρχικό post θα ήταν καλό.

Επίσης υπάρχει και το outrο των Silverhawks (όχι intro δυστυχώς) το οποίο το έχουν τραβήξει στα 30 λεπτά, αλλά έχει καλή ποιότητα (αν και δεν ξέρω αν είναι από κάποιο CD, έχω την εντύπωση ότι είναι απλά remastered απο DVD rip, ή κάτι τέτοιο). Ομως είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής:

https://www.youtube.com/watch?v=vl0tihMqMWU

Silverhawks Outro (30min extended)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπλουζα