Μουσικες αναμνήσεις - Megadrive edition

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.331
Αντιδράσεις
1.350
Η ώρα ειναι 5:30 (ναι, το πρωϊ, αλλιως δεν θα το ανέφερα :p ) και ειμαι στον υπολογιστή, ακουω μουσική απο παιχνιδια του Mega Drive και δεν με παιρνει ο υπνος, οποτε λέω να ποσταρω μερικες απο τις αγαπημενες μου μουσικές που βγήκαν απο το τσιπακι ήχου του Megadrive (το οποιο πολλοι εμισησαν).

Ακολουθώντας το ιδιο στυλ με το παρομοιο topic που ξεκίνησα για το N64, θα κανω post μονο ενα κομματι απο κάθε παιχνίδι (εκτος απο μια περίπτωση που ειναι πραγματικά αδύνατον :p ). Φυσικά δεν εχω παιξει ολα τα παιχνίδια της κονσόλας, οποτε οποιος θελει συμπληρώνει. Ιδου λοιπον οι επιλογές μου:

Aladdin - Camel Jazz (Tommy Tallarico)


Alien 3 - Stage 5 (Matt Furniss)



:acoustic: :acoustic: :acoustic:
 
Θα προσθεσω το columns μαζι με ενα προσωπικο βιωμα. Κοντα στα Χριστουγεννα του '97 λιγο πριν μαζεψω το MegaDrive οριστικα στο παταρι, να το παιζω φανατικα απογευματα, διπλα απο το αναμμενο χριστουγεννιατικο δεντρο, κανενα αλλο φως παρα μονο τα φωτακια και το αμυδρο φως του συννεφιασμενου δειλινου απο τα παραθυρα, και να περιμενω για καφε μια φιλη (τη σημερινη μου συζυγο, που τοτε ακομη δεν τα ειχαμε)... και αυτη η μουσικη... ονειρο!

 
DoctorGalifrean πολύ καλή η περιγραφή σου. Το συγκεκριμένη μουσικουλα την ειχα ξεχασει τελειως, αλλιως θα την ειχα κανει ηδη Post, οποτε thanks for the reminder.
 
Αν και με αδύναμο sound chip, sto mega drive άκουσα μερικές εκπληκτικές μουσικές. Με καλυψατε στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά θα προσθέσω και τα εξής:

sonic 3d, rusty ruin Act1


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[ame=

[MEDIA=youtube]ouRX7KUUycA[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=ouRX7KUUycA Ducktales - Amazon theme

Απο τα πολυ αγαπημενα μου κομματια και παιχνιδια!
 
ουουουουουουπς! Δικο μου λαθος, το ειδα ως γενικο θεμα για αγαπημενες μουσικες απο παιχνιδια.

Στο θεμα μας λοιπον!

[ame=

[MEDIA=youtube]7QbFWA82YnY[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=7QbFWA82YnY&feature=PlayList&p=8304FBDDC068FCE6&playnext_from=PL&playnext=1&index=56
 
απλά υπέροχη μουσική... είμαι και τυχερός και το έχω κομπλέ το παιχνίδι :D
 
Alisia Dragoon

Αλλο ενα και απο εμενα!
 
http://www.youtube.com/watch?v=_NODjkOEFD8&feature=related

Πόσο μου άρεσε να βάζω τα ακουστικά και να το ακούω! Το ωραίο με το Quackshot ήταν ότι υπήρχαν περιοχές που πραγματικά είχαν την κατάλληλη μουσική ( π.χ Αίγυπτος, Μεξικό και φυσικά το συγκεκριμένο κομμάτι στην Ινδία).

EDIT:

Και να μην ξεχάσω να βάλω και την αγαπημένη μου μουσική από το all time favorite παιχνίδι μου από το MD:

Ειδικά στους τίτλους τέλους όπου ακούγονται όλα τα κομμάτια, το συγκεκριμένο το έχουν βάλει στο λίγο πιο γρήγορο και είναι όλα τα λεφτά!

Τα mix που έχουν κάνει επίσης αξίζει να τα ακούσετε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα