Μου προτείνετε κάποιο παιχνίδι με ειδικές δυνάμεις ;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας iliekater
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

iliekater

RetroMasteR
Αντιδράσεις
225
Μόλις απόψε μηδένισα το Star Wars - Republic Commando και με έπιασε μία όρεξη να παίξω ένα πιο πραγματιστικό παιχνίδι όπου να είμαι παρέα με μία ομάδα και να μπουκάρουμε σε σπίτια και να σώζουμε τους καλούς από τα χέρια των τρομοκρατών (καλά , ενοείται , για την πλάκα μας θα εκτελούμε και κανέναν αθώο ! ) . Μήπως ξέρετε κάποιον καλό τίτλο ; :help:

Αν θες ενα πιο παλιο, υπαρχει και το SWAT 1+2

'μηδενισα'... ρετρο λεξη :)

Γενικά και τα Ghost recon είναι πολύ καλά.

Όπως τα περιγράφεις φίλε iliekater, μου θύμισες το πολύ καλό (κατά τη γνώμη μου) ρετρό παιχνίδι HOSTAGES (OPERATION JUPITER) της Γαλλικής INFOGRAMES.

48948985cg1.jpg
h2iy4.png

Παιδιά (άλλη μία ρέτρο λέξη !) , σας ευχαριστώ . Έχουμε λοιπόν και λέμε :

- Rainbow Six

- SWAT

- Full Spectrum Warrior

Θα ψάξω στοιχεία τους στο διαδύκτιο για να δω λεπτομέρειες .

Αλήθεια , το HOSTAGES (OPERATION JUPITER) , σε τι έπαιζε ; Εννοώ σε Atari ST , PC , κονσόλα ; Πάντως μιας και είπατε για INFOGRAMES , μου προκαλέσατε συγκινίσεις ! ... Τι Alone in the dark έπαιξα με τις ώρες στο γραφείο του πατέρα μου κάτι κρύους χειμώνες και με σβηστά τα φώτα ! Πω πω , άστα να πάνε ! Μάλιστα , θυμάμαι πωε όταν το αγόρασα είχαν ήδη περάσει 1~2 χρονάκια από την έκδοσή του και έψαχνα και δεν το έβρησκα . Ευτυχώς βρήκα κάποιον τύπο στην Αθήνα που έπιασε και μου αντέγραψε τις δισκέτες ! Ένα καλοκαίρι που επέστρεψα από το εξωτερικό , πήγα να το ξαναεγκαταστήσω και κάτι δεν πήγαινε καλά με τις δισκέτες . Ρίχνω και εγώ μια ματιά , και τι να δω ; : Ο πατέρας μου είχε κάνει back-up τα αρχεία του με τις δισκέτες μου ! ΑΑααααα !

Συμπλήρωση :

Bubble Bobble ; ; ; ; ! ! ! Τι σχέση έχει αυτό AARDVARK ;

Χαίρομαι που σου ξύπνησα αναμνήσεις iliekater!

Λοιπόν, το HOSTAGES, είχε κυκλοφορήσει για ATARI ST, AMIGA, AMSTRAD CPC, APPLE II, COMMODORE 64, PC, MSX, NES, ZX SPECTRUM

Δεν ξέρεις το BUBBLE BOBBLE RESCUE MISSION DISK? :eek:

>

>

>

>

>

>

> Πλάκα κάνω! Μόλις γνώρισες το ιδιαίτερο (?) χιούμορ του AARDVARK!!! :D

DINO :

Δεν ξέρεις το BUBBLE BOBBLE RESCUE MISSION DISK?
Α , ναι ! Είναι εκείνο στο οποίο ο Buble Boble μαζί με τον Pacman και τον Paperboy προσπαθούν να σώσουν την Popful Mail από τα χέρια του Robotnic ! Μάλιστα , αν παίζεις διπλό , πρέπει οι παίκτες να παλέψουν μεταξύ τους για το ποιός θα πάρει την κοπέλα !

1. Nα καταταγεις στις ειδικες δυναμεις (αν δεν εχεις παει ακομα στρατο) :)

2. Call of Duty 4

3. Project I.G.I 1 και 2

4.Boot camp παλιο coin op

5.Ikari warriors (cpc)

6.Dogs of wear (Amiga)

Α γειά σου και νόμιζα πως μόνο σε εμένα άρεσαν τα ikari warriors και dogs of war!

Αν δεν παιξεις και τερματισεις πρωτα αυτα... δεν παιρνεις πουλαδα και μπερε :D

telonio είπε:
Α γειά σου και νόμιζα πως μόνο σε εμένα άρεσαν τα ikari warriors και dogs of war!
Φυσικά αστειεύεσαι telonio ;) Από τα καλύτερα διπλά που κυκλοφορούσαν τότε...

Hostages λέω και κλαίω!… :animeek:

Έλεος DINO(saur) τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε… :D

Καταρρίχηση και σπάσιμο παράθυρου, βολές με ελεύθερο σκοπευτή, τούμπες για την αποφυγή των προβολέων και είσοδος στην πρεσβεία όπου γινόταν χαμός στα φίλια πυρά εχεχεχεχεχ :biglaugh:

Επί του θέματος τώρα, iliekater άκου τον Τελώνιο και παίξε οπωσδήποτε τα δύο Advanced Warfighter. Είναι αυτό που ψάχνεις, πίστεψε με.

Οχι βεβαια ακριβως αυτο που ζητηθηκε, αλλα ως retro επιλογες ...

The Lost Patrol (Ocean)

SEAL Team (Ε.Αrts)

Rainbow Islands..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEAL Team ! Ναι , αυτό το θυμάμαι και εγώ . Πάντα έλεγα να το αναζητήσω σε κάνα θέρετρο με abandonware , αλλά όλο το ξέχναγα .

pooky είπε:
Rainbow Islands..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμάμαι το χαμό που είχε γίνει με αυτό το παιχνίδι!!!

Ήταν πολύ βίαιο και είχε αποσυρθεί από την αγορά!

Μέχρι που βγήκε η light έκδοση, αυτή που όλοι ξέρουμε!!! :D :D:D

(Το κάναμε το thread... μουστάρδα!!!) :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα