Μπαταρίες (ή μπαταριές?)

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.789
Αντιδράσεις
198
Δείτε προσεκτικά αυτό.

Το βρίσκω καλή ιδέα... τι λέτε, αν φέρουμε, σας ενδιαφέρει?
 
Ενδιαφερον....αλλα η τιμουλα δεν ειναι και μικρη
 
Ενδιαφέρον, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, πολύ έξυπνο θα έλεγα και πρακτικό μιας και όντως για το περιβάλλον είναι καλό που δεν θα αγοράζει - πετάει κάποιος συνέχεια μπαταρίες και για φόρτισμα σχεδόν όλοι θα έχουν κάποιο USB από PC ή κονσόλα στο σπίτι
 
Καταπληκτικη ιδεα ομως πλεον ψηλοαχρηστη διοτι ολα τα φορητα πλεον χρησιμοποιουν μπαταριες λιθιου. :)
 
Ολα τα φορητα ? εννοεις ολες τις φορητες συσκευες ή κατι αλλο ?

Πχ το GP2X παιρνει ΑΑ μπαταριες και τα σταθερα ασυρματα τηλεφωνα επισης - τα τηλεκοντρολς , τα walkman (οσοι τα δουλευουν οκ) και φυσικα ολα τα handhelds καποιας ηλικιας και μεγεθους (πχ το Blip της ΤΟΜΥ).

Ο χαμος βεβαια γινεται στα παιδικα παιχνιδια (οχι videogames - μιλαω για κουκλες, τραινακια, τηλεκατευθυνομενα).
 
Αν δεν είχα αγοράσει επαναφορτιζόμενες για την ψηφιακή μου φωτογραφική μηχανή θα έκανα μια παραγγελία!

Αυτές οι μπαταρίες όμως έχουν ένα μικρό προβληματάκι γα εμένα.. Αν δεν έχεις κάποιο pc κοντά σου είναι πρακτικά άχρηστες, ειδικά αν είσαι ταξίδι και δεν έχεις laptop.
 
οι μπαταρίες φορτίζουν και σε κανονικούς φορτιστές επαναφορτιζόμενων. αλλα δέν μου είπατε αν θα παίρνατε η οχι...
 
Προσωπικά όχι. Έχω ήδη δύο φορτιστές μπαταρίας. Νομίζω φένεται περισσότερο σαν gadget παρα σαν κάποιο λειτουργικό αντικείμενο.
 
Και εγώ δεν θα τις έπαιρνα.
 
Όχι. Waste of time.

Προτιμώ την φόρτιση με τον κλασσικό φορτιστή. Αν και τώρα πιά δεν χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες, απλούστατα για το λόγο του ότι ολα τα φορητά (Gameboy Advanse SP και DS) έχουν δική τους μπαταρία.

Επίσης το σταθερό ασύρματο είναι σχεδόν εκτός μπρίζας (για να έχω την ησυχία μου) και φορτίζει από τη βάση.

Ακόμη όλες οι USB θύρες του υπολογιστή μου είναι κατειλημένες, οπότε δεν έχω χώρο. Αν ήταν μερικά χρόνια πιό πριν.........
 
Καλα ε...ειστε απαισιοι - ανοιγει καινουριο μαγαζι, σαν ρωτανε κιολας αν θα παρετε κατι και σεις κλεινετε την πορτα και τους την πετατε στο κεφαλι :biglaugh: και μετα θελετε εκπτωσεις, προσφορες, κρατησεις και παζαρια.:eek:

Saulot θα παρω οπωσδηποτε 2-3 σετ απο τις μπαταριες αυτες !! :anim-pimp: (θα μου κρατησεις εκεινο το κοκκινο msx ???? )

 

 


Χαιρετισματα, πολλα φιλια και καλη αρχη σας ευχομαι !!! :makia:

(σλουρπ σλουρπ)
 
Ε βρε Hercules αφού μας ρωτάει, να τις φέρω, τι να του πούμε φέρτες?

Άντε με το καλό να ανοίξετε να έρθω με το καρότσι της λαϊκής να ψωνίσω. :D
 
kokkino ti?

Sharp famicom filtate oxi msx
 
Βρε Tel, ο άνθρωπος ρώτησε αν θα τις αγοράζαμε. Αν δεν τις θέλω τι να του πω φέτρες, πολύ ωραίο γκατζετάκι και μετά, Α, ξέρεις μωρέ δεν τις χρειάζομαι τώρα........

Όταν ζητάει γνώμη για προϊόν που θα πληρώσει λεφτά να τις φέρει δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε καλωσύνες, ούτε συναισθηματισμοί.

Και για του λόγου το αληθές προσωπικά ποτέ δεν ζήτησα ούτε και θα ζητήσω καμία έκπτωση από το μαγαζί του Vag. Εδώ τόσο κόπο κάνει να μας βρει πράγματα, θεωρώ το κλαψούρισμα για λίγα ευρώ τουλάχιστον άτοπο για να μην χρησιμοπποιήσω άλλη έκφραση που δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα του forum.....

P.S. Περιμένω να μου δείξεις τα σετάκια από τις μπαταρίες που μόλις δεσμεύτηκες δημισίως ότι θα αγοράσεις. :D :D:D:D
 
Πάντως υπάρχουν και μετασχηματιστές που έχουν μια υποδοχή USB και μπαίνουν στην μπρίζα, επομένως αν φέρετε και μερικούς από αυτούς ο πελάτης θα έχει πλέον περισσότερες επιλογές και θα γίνει πιο δελεαστικό το πακέτο. Τις φορτίζεις δηλαδή άμα λάχει στο PC σου αλλά άμα δεν λάχει τις βάζεις και στην μπρίζα χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις φορτιστή αν δεν έχεις.

Πάντως ομολογώ πως μάλλον δεν θα τις αγόραζα ούτε εγώ.
 
Ούτε 'γω θα τις αγόραζα μάλλον, δεν ξέρω...

Ο λόγος είναι ότι το σταθερό ασύρματο τηλέφωνο φορτίζει μόνο του και αν χρειαζόμουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες θα έπαιρνα κλασικό φορτιστή (υπάρχουν και κάποιοι που είνι για διαφορετικά μεγέθη).

Φανταστική ιδέα όμως, σαν ιδέα. Μπράβο saulot! Θέλουμε ΚΑΙ τέτοια...
 
Πρωτότυπο αλλά τίποτα σπουδαίο..Ποια η διαφορά?Έχεις ένα φορτιστή και φορτίζεις μέχρι και τέσσερις μπαταρίες..εδώ πρέπει να μπουκώσεις όλα τα USB.

Μπα .....
 
Αν δεν εχεις ομως ενα φορτιστη και εχει καπου κοντα σου ενα Pc τοτε σωθηκες.
 
Τότε...πας και αγοράζεις από το περίπτερο. :D ..Ξέρεις πόσες ώρες πρέπει να κάτσεις στο PC περιμένοντας τις μπαταρίες να φορτίσουν??άστο καλύτερα! :D
 
Πίσω
Μπλουζα