Μπλούζες με μωρά

Πολύ σπαστική μόδα αυτή. Δεν φόρεσα ποτέ από αντίδραση γιατί μου τη δίνει να κάνω κάτι μόνο επειδή το κάνουν οι άλλοι. Όχι και τόσο ρετρό θέμα για τα όρια του φόρουμ μάλλον, αφού βγήκαν Άνοιξη προς Καλοκαίρι του 97. Ακριβώς τον επόμενο χρόνο, αντικαταστάθηκαν από τη νέα μπλουζοτρέλα των κοριτσιών, τις μπλούζες με τον Τιτανικό, λόγω της προβολής της ταινίας.
 
Πραγματι, οταν ειχα ανοιξει το θεμα ειτε δεν ειχε τεθει ακομα το οριο του 95, ειτε εγω δεν το ηξερα. (Ελπιζω αυτο να μην ειναι λογος να κλειδωσει το θεμα εεεεε; #) ακουτε ω φανταστικοι διαχειριστες; :flower: )

Παντως βρισκω πολυ παραξενη αυτη τη μοδα, γιατι δεν την ειχα δει πουθενα σε κανενα μεσο. Ουτε σε διαφημιση ουτε σε τηλεοραση, Ημουν πολυ περιεργος απο που ξεκινησε και πως λεγοταν, αν ηταν απο καποιο μικιμάου ή τα μωρα εβγαιναν και σε παιχνιδάκια. Προσωπικα το κοβω να ερχοταν απο Ιταλια, χωρις να ξερω τιποτα παραπανω.

Αλλα perlastar, πρεπει να παραδεχτεις.... πιο καλα τα μωρα παρα οι στρας νεκροκεφαλες και τα μουστακια που βλεπουμε σημερα :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rakeesh είπε:
Αλλα perlastar, πρεπει να παραδεχτεις.... πιο καλα τα μωρα παρα οι στρας νεκροκεφαλες και τα μουστακια που βλεπουμε σημερα :D
Όντως, τα μωρά από μόνα τους είναι πολύ καλύτερα. Αν όμως τα φοράει κανένα χαζοκόριτσο και ταυτόχρονα κάνει κοτσιδάκια και παριστάνει την μπέμπα, εκεί είναι που παίρνω ανάποδες :D
 
Πόσο ωραία μόδα για τα κορίτσια οι μπλούζες με τα μωράκια , πολύ χαριτωμένη , είχα ζαλίσει τη μητέρα μου να μου πάρει μια μπλούζα με μωρό , τελικά μου πήρε μια λευκή μπλούζα με μωράκι όχι από κανονικό μαγαζί αλλά από τη boutique laika .

Μετά θυμάμαι τη τρέλα που επικρατούσε με τα μπλουζάκια Τιτανικός και Leonardo di Caprio , ευτυχώς μπλούζα με τον Leo , μια σε κίτρινο χρώμα με τυπωμένη επάνω τη μορφή του Leo , μου την αγόρασε από κανονικό μαγαζί , επίσης την ίδια περίοδο κυκλοφορούσαν και μπλουζάκια με τους Ψίθυρους Καρδιάς με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Παπαχαραλάμπους στους ομώνυμους ρόλους του Αντώνη και της Ερατώς .
 
Πίσω
Μπλουζα