Μπράβο χάσατε! (1995 ANT1)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.284
Αντιδράσεις
6.160
Μπράβο χάσατε! (1995 ANT1)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Μπράβο_χάσατε

Τηλεπαιχνίδι που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση στον ΑΝΤΕΝΝΑ το 1995 με παρουσιάστρια τη γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα. Αν θυμάμαι καλά, οι παίκτες απαντούσαν σε ερωτήσεις. Δεν θυμάμαι ποιοι ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nομίζω ότι έλεγε στους παίκτες, δυο πιθανές απαντήσεις και αυτοί έπρεπε να επιλέξουν την λάθος...
 
Είχα πετύχει στο youtube ένα επεισόδιο. Το θυμόμουν τελικά! Οι παίκτες έπρεπε γενικά να απαντάνε λάθος αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να θυμούνται τις λάθος απαντήσεις, γιατί σε ένα παιχνίδι έπρεπε να απαντάνε με την απάντηση της προηγούμενης ερώτησης. Στον πρώτο γύρο, μάλιστα, είχαν και κάποια πράγματα αξίας, τα οποία έπρεπε να φορτώσουν στους άλλους παίκτες. Αυτός που έμενε με τα λιγότερα λεφτά έφτανε στον τελικό γύρο. Στον τελικό γύρο είχαν μια πίστα με "αυτοκινητάκια"΄και μερικούς διαδρόμους. Στην ερώτηση που του έκανε η Πωλίνα υπήρχαν κάποιες πιθαές απαντήσεις. Ο παίκτης απαντούσε βάζοντας από ένα ματσάκι χαρτονομίσματα σε ένα "αυτοκινητάκι", εννοείται λάθος! Εάν το "αυτοκινητάκι" έμενε στο τέλος της διαδρομής και δεν επέστρεφε στον παίκτη, τότε ο παίκτης συνέχιζε (γιατί είχε απαντήσει λάθος). Αλλά αν το "αυτοκινητάκι" γύρναγε πίσω στον παίκτη, τότε ο παίκτης έχανε. Για να κερδίσει, έπρεπε να χάσει όλα τα ματσάκια στις λάθος επιλογές.

Πιο πολύ θυμόμουν αυτό τον τελευταίο γύρο με την κατασκευή και τα ματσάκια χαρτονομίσματα. Εκεί ξύπνησαν οι αναμπνήσεις.
 
Θυμάμαι επίσης ότι στον πρώτο γύρο κάποια προϊόντα ήταν μακέτες,που ήταν ότι χειρότερο,γιατί είχαν μηδενική αξία.Αλλά εκεί ήταν και η παγίδα του παιχνιδιού.
 
Πίσω
Μπλουζα