Επίσης να ξέρετε ότι η τοποθεσία της Αταλάντης δεν είναι τυχαία, αφού το νερό εκεί, που είναι υπεύθυνο σχεδόν κατά 100% για τη γεύση της μπύρας, είναι εξαιρετικής ποιότητας.
Δεν νομίζω να κυκλοφορεί,πλέον, στην Ελλάδα.
Έντυπη διαφήμιση του 1981,της μπύρας και της BMW.
Μπα, δε στέριωσε ούτε εκεί. Πλέον θεωρείται, όπως λέει πιο πάνω ο @foutix , "εξωτική" και τη βρίσκεις στην καλύτερη περίπτωση σε κάποια μπυραρία (βαρέλι) αλλιώς στο διαδίκτυο. Έχω καιρό να πιω τη συγκεκριμένη και πράγματι σε κουτάκι δε λέει πολλά (βασικά καμία δε λέει σε κουτί). Σε εμάς εδώ κυκλοφορούσε η κλασική (αυτή που ονομάζουν original) με την μπλε ετικέτα. Είναι άλλωστε αυτή που κατεξοχήν εξάγουν σε όλο τον κόσμο. Στο Μόναχο είχα την τύχη να δοκιμάσω στή δική τους μπυραρία τόσο την original όσο και την σκούρα lager (dunkel) η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πλέον στα μεγάλα σουπερ μάρκετ βρίσκεις ότι μπορείς να φανταστείς από μπύρες (και μάλιστα πολλές ελληνικές από μικρές ζυθοποιίες) όμως κάποιες τις οποίες θυμόμαστε από παιδιά, όπως η εν λόγω (ή η Carlsberg, ας πούμε), είναι πλέον δυσεύρετες .Κυκλοφορεί στην Ελλάδα! Στην αλυσίδα με τα σούπερ μάρκετ που έχει τα δύο πρώτα γράμματα του ΑλφαΒήτου..![]()