Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 32.598
Χαχαχα! Δεν σε βλεπω να προλαβαινεις.
Θα ρεψεις στα ποδια σου!

Καπετάν Ανδρέα Κωνσταντίνου χαίρομαι όταν σε βλεπωΧαχαχα! Δεν σε βλεπω να προλαβαινεις.
Θα ρεψεις στα ποδια σου!![]()
Πάντα το ίδιο τέλος έχει και δω ακόμα χειρότερα θα τον ατιμάσει με τον κουνιάδο και θα χάσει από το παθος της και την μονάκριβη κόρη τουςΑ, αυτός έπαιζε φέτος στην "Διάφανη αγάπη" τον εισαγγελέα Πετράτο αλλά ο ρόλος του τελείωσε γιατί δολοφονήθηκε.
Η ηρωίδα του μυθιστορήματος του Καραγάτση είναι Γαλλίδα. Στη σειρά θα την υποδυθεί Ιταλίδα ηθοποιός. Γιατί;
Είναι ιταλοελληνιδα γιατί δεν βρίσκανε Γαλλίδα με ελληνική προφοράΗ ηρωίδα του μυθιστορήματος του Καραγάτση είναι Γαλλίδα. Στη σειρά θα την υποδυθεί Ιταλίδα ηθοποιός. Γιατί;
Πάντα το ίδιο τέλος έχει και δω ακόμα χειρότερα θα τον ατιμάσει με τον κουνιάδο και θα χάσει από το παθος της και την μονάκριβη κόρη τους
Είναι ιταλοελληνιδα γιατί δεν βρίσκανε Γαλλίδα με ελληνική προφορά
Eλα μου ντε με μαθήματα κάποια Ελληνίδα την είχε παίξει εξαιρετικά στην θεατρική παραστασηΚαι η Ιταλοελληνίδα θα έχει Γαλλική προφορά?![]()
![]()
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ πολυΔεν μου αρέσει σαν άντρας αλλά ήταν πολύ καλός στον ρόλο του. Προς το παρόν, η δολοφονία του παρουσιάζεται σαν αυτοκτονία, αλλά δεν είναι. Περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια.
Η ηρωίδα του μυθιστορήματος του Καραγάτση είναι Γαλλίδα. Στη σειρά θα την υποδυθεί Ιταλίδα ηθοποιός. Γιατί;