ΜAME:Aναζητήσεις και βασικές απορίες....

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Βασικα ειδικα για τωρα ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ,μια και η τελευταια εκδοση,οπως ειπα,που εχω ειναι ακριβως αυτη,η 0.104...!!
μην ανησυχεις,και ο Telamonas με αυτη εχει ξεμεινει :D

109u4 κομπλε και native στο Linux .... δεν ενημερωνεσαι :diablotin:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Τωρα εκατσα και μελετησα τον οδηγο πιο διεξοδικα.....

Καλα,ambu,περιττο να σου πω οτι εμεινα μ....κας!!!

Τρομερη δουλεια!!!!

manos426f είπε:
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Τωρα εκατσα και μελετησα τον οδηγο πιο διεξοδικα.....

Καλα,ambu,περιττο να σου πω οτι εμεινα μ....κας!!!

Τρομερη δουλεια!!!!
The guy is a pro

ThanX guys...

Αλλά, εγώ είμαι απλά ένα χρήστης που μοιράζομαι τις όποιες γνώσεις έχω...

...pro είναι όλοι αυτοί που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να φτιάξουν τον κώδικα

και να κάνουν σωστά dump από τις roms των πρωτότυπων παιχνίδιων.

ThanX again... για τα καλά σας λόγια.

Αχ αυτα τα CHD,μεγαλη ιστορια τελικα....

Καθομαι κι εγω και τα ψαχνω και τα κατεβαζω,απλα τελικα για να διαπιστωσω οτι σ'αλλα δεν παιζει σωστα ο ηχος,αλλα ειναι πολυ αργα (ρε παιδια αυτο το Mace δηλαδη,ο P4 οχι απλα γονατισε,ψοφησε οταν το φορτωσα,τι ειναι αυτο το πραμα ρε; ) και αλλα ειναι..ολιγον τι φολες εδω που τα λεμε (Beatmania και δε συμμαζευεται...)

Παντως αυτο το Killer Instinct,τι παιχνιδαρα ειναι ρε!

Δεδομενου οτι ποτε δεν ειχα καποιο μηχανημα της Nontendo και ετσι ειναι η πρωτη φορα που το εχω στα χερια μου,το εχω 1η επιλογη οταν ανοιγω το ΜΑΜΕ..!

Oops πότε βγήκε αυτό στον αέρα και δεν το πήρα είδηση; Χάνω δημοσιεύσεις. :icon_cry:

Nevermind...

Εγώ αγαπητέ φίλε Μάνο, στο είχα πει ότι τα CHDs είναι ζόρικα... Αφού όμως μπορείς και παίζεις το Killer Instict στον υπολογιστή σου, τότε είσαι "κύριος".

Λιώσε το (ή λιώσε εσύ παίζοντας) :)

Kαι οχι μονο...!!

Και τα Street Fighter EX,Tekken 1-2-3,Wargods και λοιπα ξυλικια,τα τιμω οποτε ανοιγει το ΜΑΜΕ.....

Ενταξει,τα Tekken δεν ειναι αψογα,αλλα ειναι playable χαλαρα.....

Ασχετο,το Mortal Kombat Mugen,το εχετε υποψη σας...;;;;;

ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! (και ακομα ειναι beta..!)

Για οσους δεν το γνωριζουν,

http://www.geocities.jp/ratonmalo_ar/

κάποια που δε τρέχουν καλά στο MAME τρέχουν στον zinc! Ο zinc έχει το βίτσιο να τρέχει τα παιχνίδια σε αντίθεση με τον MAME που επιμένει να κάνει πιστό emulation...

δείτε και μία λίστα με το τι τρέχει...

http://www.emulator-zone.com/doc.php/arcade/zinc.html

Δηλαδη εμεις οι PCαδες σε πηγαδι κατουρησαμε και δεν δικαιουμαστε πλεον ΜΚ...;;;

Βεβαια,για να πω την αληθεια,ημουν οπαδος των 2D MK games οποτε δε με στεναχωρει και πολυ που το Shaolin Monks δε προοριζεται για PC.....

εχω μια απορια οσο αφορα το clr mame pro

σε μερικα roms δυστυχως λειπουν καποια αρχειακια(η diffs η binnaries)

το προγραμμα αυτο μπορει να τα βρει?,η θα πρεπει να κοιταξω κατα romcenter(η αλλο προγραμμα)?

Δεν είμαι σίγουρος εάν κατάλαβα τί ζητάς. Το ClrMamePro, είναι μακράν το καλύτερο. Κάνε ένα σκανάρισμα και επισκευή των roms που έχεις και έπειτα όσες σου λείπουν, κόψε μία βόλτα να τις κατεβάσεις από εδώ.

Υπάρχει πάντα και το τελευταίο σετ αλλά και τα updates ενώ μπορείς να κατεβάσεις μία - μία τις roms που σου λείπουν. Απαιτείται, δωρεάν εγγραφή.

(βεβαίως εσύ σαν παλιός στην παρέα, θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα updates υπάρχουν πάντα στο γνωστό μέρος, ευγενική προσφορά του Προέδρου - ΒΚ RuleZ)

δεν με καταλαβες

τυχαινει και στο συγκεκριμενο site που ανεφερες, αλλα επεισης και στου προεδρου, να λειπουν καποια αρχεια των roms(δυστυχως τους τελευταιους μηνες γινεται ολο και πιο συχνα)

αυτα μπορει να τα βρει το clr mame pro?η πρεπει να χρησιμοποιησω πχ το romcenter(καπως ετσι λεγεται), ωστε να τα βρει και να τα επικολησει στα roms?

το ρωταω αυτο επειδη εχω επεισης προβλημα και με τα nonmame roms που εχω κατεβασει μεσω torrents

Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο το ClrMamePro.

Από την άλλη, εμένα δεν μου λείπει κανένα αρχείο σε καμία rom (σε πλήρη έκδοση μιλάμε πάντα και όχι στα ενδιάμεσα u...), οπότε μου φαίνεται περίεργο να σου λείπει εσένα. Εάν είναι κάτι που πραγματικά σε ταλαιπωρεί και δεν το βρίσκεις, κάνε μία λίστα με τα αποτελέσματα του ClrMamePro και σου τα στέλνω εγώ "πακέτο".

Πάντως ο συνδυασμός RetroRoms, PleasureDome, Προέδρου, συνήθως δεν αφήνει κενά, εκτός και εάν πολύ σπάνια υπάρχει κάποια rom από το mame team, στην λίστα χωρίς να υπάρχει κάποιο σωστό dump ακόμα (αλλά συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια ακόμα και αυτό).

και ομως εχω συναντησει αυτη τη περιπτωση roms που να λειπουν απο το site του προεδρου(αλλα και απο αλλα sites)στα οποια να μην υπαρχουν....για παραδειγμα τα original(πλεον) hacked versions των king of fighters....2005,2004 κλπ

το θεμα ειναι εαν μεσα στιν λιστα που θα σου στειλω μπορεσεις να βρεις και για τα nonmame roms

ειδομεν.......μεχρι αυριο θα βαλω την λιστα εδω

thanks για οποιαδηποτε βοηθεια

xalia είπε:
κάποια που δε τρέχουν καλά στο MAME τρέχουν στον zinc! Ο zinc έχει το βίτσιο να τρέχει τα παιχνίδια σε αντίθεση με τον MAME που επιμένει να κάνει πιστό emulation...δείτε και μία λίστα με το τι τρέχει...

http://www.emulator-zone.com/doc.php/arcade/zinc.html
Λιγο μυστηριος ο ZinC τελικα η εγω κανω κατι λαθος.....

Εβαλα να τρεξω τα roms που δυσκολευεται το MAME να τρεξει σωστα (SF EX plus,Soul Calibur,Tekken 3 κτλ κτλ ) και δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ..!!

Ενω εχω δωσει το path που ειναι τα roms μου λεει οτι δεν τα βρισκει,παρολο που οταν βαλω να δειχνει μονο τα available games,μου τα εμφανιζει στη λιστα...!!

Καμια ιδεα απο καποιον που εχει ασχοληθει κι εχει βγαλει ακρη...;;

Κανεις με γνωσεις απο ZinC ρε παιδια...;;

Πίσω
Μπλουζα