Μario Maker

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.812
Προβολή συνημμένου 120795

To Μario Maker προσωπικα το βαζω μεσα στα 5 πιο αναμενωμενα παιχνιδια του Wii U για το 2015 γιατι το περιμενουμε στης αρχες του νεου ετους.Στο παιχνιδι αυτο θα μπορουμε να δημιουργουμαι της δεικες μας πιστες η ακομα και τα δεικα μας παιχνιδια Mario και στην ουσια η NINTENDO μας δεινει την μηχανη γραφικων που χρησιμοποιη στα 2D παιχνιδια της ολα αυτα τα χρονια και τα πειραματα που θα μπορουμε να κανουμε ειναι απειρα και περα απο καθε φαντασια.Μεσα στην καθε πιστα μπορουμε να βαλουμε οτι θελησουμε απο το που θα ειναι οι λιρες οι εχθροι τα blocks και γενικα οτι και αν θελησουμε να προσθεσουμε και οπως και αν θελουμε να φτιαξουμε της πιστες μας θα υπαρχει στην διαθεση μας.Περα απο τα κλασικα αντικειμενα,Power ups,εχθρους κλπ που συνανταμαι στα παιχνιδια της σειρα απο το αρχικο super mario bros μεχρι και το super mario bros U υπαρχουν υπαρχουν και νεοτερα αντικειμενα οπως για παραδειγμα το Luigi mushroom που κανει την ιδια δουλεια οπως το super mushroom αλλα στην ουσια ειναι σαν να τεντωνει τον μικρο Mario σαν να τραβηξαν τα χερια και τα ποδια του Mario στο κρεβατι του προκρουστη :D Μετα υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που θα μπορουμε να συνδιασουμε και δεν γεινοταν στα παιχνιδια Mario οπως για παραδειγμα μπορουμε να βαλουμε μεσα στα κανονακια λιρες και να πετανε αυτες αντι για τα μεγαλα κλασσικα βληματα η ακομα και να πετανε λιρες οι εχθροι οπως οι Lakitu η ακομα να σπαμε τοιχους με το καβουκι γιγαντιων koopa troopas που στα προηγουμενα παιχνιδια απλα δεν γεινοταν.

Ολα τα αντικειμενα οι εχθροι τα power ups,τα backrounds κλπ που εχουμε συναντησει στα super mario bros,super mario bros 3,super mario world και super mario bros U θα τα εχουμε στην διαθεση μας για να δημιουργησουμε τα δεικα μας παιχνιδια Mario και ο καθε ενας θα μπορει να τα μοιρασατη στην κοινοτητα του παιχνιδιου για να μπορουν να παιξουν της περιπετειες του αγαπημενου μας ηρωα που μπορει να εχει φτιαξει ο οποιοσδηποτε αλλος κατοχος του παιχνιδιου και τα super mario bro 3 και super mario world δεν τα ανεφερα τυχαια γιατι ενω ξεραμε οτι τα graphical styles που θα εχουμε στην διαθεση μας θα ηταν αυτα των super mario bros και super mario bros U οπως μας τα εδειξε η N στη περασμενη E3 πριν λιγες στα Game Awards ανακοινωσαν και εδειξαν και αυτα των super mario bros 3 και super mario world με τον ενθουσιασμο των fans να μεγαλωνει σε τεραστιο βαθμο.Φυσικα ανα πασα στιγμη θελουμε το παιχνιδι που θα φτιαξουμε πχ με τα γραφικα του super mario bros με το πατημα ενος κουμπιου θα μπορουμε να το αλαξουμε και να εχει τα γραφικα του super mario world η του supoer mario bros 3 κλπ.

Ολοι οσοι αγαπαμε τον Mario και εχουμε λιωσει ολα τα παιχνιδια της σειρας απο το NES και σημερα η ακομα και αυτοι που δεν εχουν παιξει τα παντα σιγουρα καθως τα επαιζαν θα ονειρευοταν πως θα ηταν να μπορουσαν να προσθεσουν καποια πραγματα μεσα στα παιχνιδια η να φτιαξουν αυτοι τα δεικα τους παιχνιδια.Με το Mario Maker λοιπον αυτο το ονειρο εκατομμυριων gamers μπορει να γινει πραγματικοτητα και δεν εμεινε πολυς καιρος μεχρι την κυκλοφορια του παιχνιδιου που θα κατακλησει το ιντερνετ με παιχνιδια super mario bros φτιαγμενα απο τα ονειρα ολων αυτων των εκατομμυριων gamers ανα τον κοσμο.

To αρχικο trailer της E3 2014.

 
βαρέθηκαν να φτιάχνουν NSMB, και αποφάσισαν να δώσουν τα εργαλεία στους παίχτες να τα φτιάχνουν μόνοι τους... :p

Πέρα από την πλάκα, αν και φυσικά δεν περιμένω από αυτόν τον τίτλο να σωθεί το WiiU, είναι μία πού ωραία ιδέα, και περιμένω από πολλούς χρήστες (Δεν λέω "παίχτες" γιατί δεν θα το έλεγα και 100% "παιχνίδι"..) να κάνουν θαύματα!

Άντε τώρα να δούμε και αντίστοιχες κινήσεις και από τους άλλους για παιχνίδια όπως τα AC, FIFA, PRO, COD, κλπ που κάθε χρόνο βλέπουμε το ίσιο παιχνίδι με διαφορετικές πίστες ή διαφορές σε μικρολεπτομέρειες... :p
 
Aν σε μερικά χρόνια κάνουν καποιο sequel θα ηταν κορυφαίο αν έβαζαν τα 3D Mario της τριπλέτας Mario 64/Mario sunshine/Mario Galaxy για επικά level design!
 
H παιχνιδαρα τελικα θα κυκλοφορησει τον σεπτεμβριο που μας ερχετε για να γιορτασει ετσι τα 30 χρονια απο την κυκλοφορια του αρχικου super mario bros για το NES.Στο παρακατω βιντεο μπορειτε να δειτε μια εξαιρετικη αναλυση του Gamexplain πανω στο βιντεο που μας παρουσιασε η NINTENDO στο τελευταιο NINTENDO Direct.

 
Ανεπανάληπτο και πρωτότυπο θα έλεγα. Ορισμένοι θα βγάλουν το άχτι τους σχεδιάζοντας εχθρούς και εμπόδια στα πιο απίθανα σημεία. Μπράβο NINTENDO.
 
Μιλαμε με το Mario Maker θα βγαλουμε τρελα γουστα.Ολα αυτα που μπορει να σκφτει και να φτιαξει η φαντασια του καθε gamer ειναι απιστευτα οπως ολα τα λεφτα ειναι και το παρακτω βιντεο με τον Shinya Arino_O τυπος αυτος ειναι γνωστος ιαπωνας κωμικος και μαλιστα εχει και μια εκπομπη που ονομαζεται Game Center CX (η αμερικανικη εκδοση ονομαζεται Retro game master) που παιζει παλια κλασικα παιχνιδια.Ετσι λοιπον ο τυπος αυτος εφτιαξε καποιες πιστες στο Mario Maker και καθε μια πιστα την επαιξαν ατομα που ηταν καλεσμενοι στην εκπομπη και την τελευταια πιστα την επαιξε ο θρυλικος shigeru miyamoto.

Aπολαυστε της πιστες που εφτιαξε ο τυπος και αυτους που παιζουν στο παρακατω βιντεο.Το πρωτο κομματι δειχνει αυτων να παιζει το κλασικο super mario οχι με gamepad αλλα με το dance dance revolution controller:D

https://www.youtube.com/watch?v=nmg5DPAW8DE&feature=youtu.be&t=1540
 
Το παιχνιδι κατα την διαρκεια του NINTENDO World championship ανακοινωθηκε πως αλαξε το ονομα του απο Mario Maker σε Super Mario Maker και ειναι λογικο αυτο γιατι το παιχνιδι ειναι SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

 
Nεο trailer με ενα μικρο δειγμα απο τα χιλιαδες απιστευτα που μπορουμε να δημιουργησουμε.Ισως και να μιλαμε για το κορυφαιο παιχνιδι του Wii U η καλητερα μεσα στο top 3 και προσωπικα το περιμενω πως και πως.Λιγο ακομα εμεινε μεχρι την κυκλοφορια του στης 11 σεπτεμβριου.

 
Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό. Μιλάμε πολύ τέλειο. Συμφωνό ότι θα είναι μάλλον μια μεγάλη επιτυχία για το Wii U. Μακάρι να υπάρξουν και στο μέλλον και άλλα παιχνίδια στο Wii U που να χρησιμοποιούν πολύ το tablet χειρηστήριο.
 
Μονο να σκεφτεις φιλε Diogr ποσες χιλιαδες πιστες θα μπορουμε να παιξουμε οσοι θα εχουμε το παιχνιδι απο ολους αυτους που θα της εχουν φτιαξει και ανεβασει απο την κοινοτητα του παιχνιδιου μιλαμε για κατι το απιστευτο.Και μπορει να δημιουργηθει και κανονικο παιχνιδι οπως ολα τα mario με πιστες πχ 1-1,1-2,1-3 και boss στο 1-4 και μετα 2-1,2-2 κλπ.Μιλαμε η φαντασια του καθενος θα οργιασει γιατι η NINTENDO απλα κανει το ονειρο πραγματικοτητα και δεινει στον κοσμο την μηχανη γραφικων απο ολα τα mario παιχνιδια μεχρι σημερα και ολα τα εργαλεια για να φτιαξουμε και να δουμε απιστευτα πραγματα.Αν καποιος ειναι οπαδος της NINTENDO Και του mario αξιζει να παρει Wii U μονο και μονο γιαυτο το παιχνιδι γιατι δεν μιλαμε απλα για ενα παιχνιδι αλλα για χιλιαδες η εκατομμυρια ακομα παιχνιδια μεσα σαυτο μεσω των δημιουργιων του καθε κατοχου του παιχνιδιου και της κονσολας.Εξαλου ολα αυτα τα χρονια που παιζουμε τα αγαπημενα mario παιχνιδια δεν νομιζω να υπαρχει εστω και ενας που να μην σκεφτηκε ποτε πως μακαρι να μπορουσε να φτιαξει καποια πιστα η ακομα και παιχνιδι mario.
 
Τι έγινε φίλε metalcandyman; Το πήρες;;;;;;; Εγώ το Σάββατο με το καλό που θα κατέβω Αθήνα ελπίζω να το βρώ .... να το πάρω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nαι φιλος το πηρα και το εχω λιωσει εχω τρελαθει να παιζω πιστες που ανεβαζουν αλλοι παικτες μιλαμε για απιστευτη φαντασια και τρελα σκηνικα.Για μενα αυτο ειναι το κορυφαιο παιχνιδι του Wii U και πραγματικα και μετα απο 10 χρονια απο τωρα που λεει ο λογος το παιχνιδι θα ειναι ξανα ολα τα λεφτα γιατι θα εχουν ανεβει εκατομμυρια πιστες.

Ηδη εσπασε το πρωτο ρεκορ γιατι απο την μερα που κυκλοφορησε ανεβηκαν 1 εκατομμυριο πιστες και η NINTENDO ανεβασε ενα μονολεπτο βιντεακι με καποιες απο αυτες της πιστες.

 
Τυχερέ, εγώ πήγα σε τόσα μαγαζιά το Σάββατο και δεν το είχαν. Θα μου το φέρει το Public το επόμενο Σάββατο απο ότι μου είπαν.
 
Σήμερα πήρα μυρωδιά ότι θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo 3DS. Ξέρει κανείς την ημερομηνία, αν δεν κυκλοφορεί ήδη...
 
2 δεκεμβριου στην ευρωπη.
 
Πολύ ωραία. Σίγουρη αγορά!
 
Και όπως είπα και παραπάνω (σίγουρη αγορά) το έχω ήδη στην κατοχή μου. Δεν έχω παίξει την Wii U έκδοση αλλά έχω διαβάσει ότι η  συγκεκριμένη είναι υποδεέστερη με λιγότερα χαρακτηριστικά όπως η έλλειψη μιας υπηρεσίας online. Αναμενόμενο βέβαια. Παρόλαυτά έχει την πλάκα της και η φορητή έκδοση του παιχνιδιού.
 
Το παιχνιδι που σαρωσε στο πεθαμενο Wii U και εξεπληξε τους παντες,το παιχνιδι που εφτασε την δημιουργικοτητα των gamers στα ορια τους,το παιχνιδι που ηταν σαν να εχουμε εκατομμυρια διαφορετικα Mario παιχνιδια στην κονσολα μας επεστρεψε καλητερο,φανταστικο,εκπληκτικο,απιστευτο με πολλες νεες προσθηκες και γενικα ειναι σα να μιλαμε για ολοκαινουργιο παιχνιδι.Απιστευτα φανταστικη η προσθηκη του super mario 3d world mode,εκπληκτικη η προσθηκη του story mode οπως και ο τοπικος και διαδικτυακος ανταγωνισμος που ταιριαζει απιστευτα στην φορητοτητα κλπ του switch.Το Μario Maker 2 ειναι πολυ κοντα μας και στης 28 ιουνιου θα γινει το μεγαλο παρτυ με την κυκλοφορια του.

Παρακατω το πριν λιγων ωρων direct για το παιχνιδι.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλά και ενδιαφέροντα τα νέα χαρακτηριστικά. Έχω να ακουμπήσω το παιχνίδι από την έκδοση του για Wii U προ αρκετών ετών. Μου άρεσε ιδιαίτερα το night mode καθώς και το Super Mario 3d world. Περισσότερο απολαμβάνω τις πίστες των άλλων παρά δημιουργώ αλλά δεν ξέρεις ποτέ.
 
Kαι γω μια απο τα ιδια φιλος.Μπορει να μη δημιουργησα τιποτα αλλα πραγματικα το εχω λιωσει το πρωτο Mario Maker εκαι εχω παιξει χιλιαδες πιστες αλλων.Πως και πως περιμενω το MM2.
 
Πίσω
Μπλουζα