Νέα Μηνύματα... Παρατήρηση

Lord Vek

Retro Member
Joined
11 Φεβ 2008
Μηνύματα
509
Αντιδράσεις
534
Γειά σας.

Μια παρατήρηση... Μπαίνω στο forum, δίνω κωδικούς και λοιπά, και συνδέομαι. Κάνω κλικ στο "Νέα μηνύματα", για να δώ τι καινούριο υπάρχει. Από τα νέα μηνύματα λοιπόν επιλέγω να διαβάσω κάποια. Για κάποιο λόγο όμως πρέπει να κλείσω τον computer. Όταν τον ξαναανάψω, συνδεθώ πάλι και κάνω κλικ στα "Νέα μηνύματα" για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα, αυτά που πριν το κλείσιμο (ή την αποσύνδεση, ότι τύχει) υπήρχαν στα "Νέα μηνύματα", έχουν πιά χαθεί, και άντε μετά να θυμηθώ τι νέο υπήρχε, τι είχα διαλέξει κτλ. Υπάρχει κανένας τρόπος τριγύρω από αυτό το ας πούμε πρόβλημα; Ευχαριστώ.
 
Ειναι σαν να αποσυνδεεσαι, οποτε και χανονται τα νεα μηνυματα που ειχες. Στην θεση τους βγαινουν τα πιο.. νεα (που συνηθως δεν υπαρχουν, γιατι ειναι συντομο το διαστημα της επανσυνδεσης).

Ενας τροπος ειναι να μπεις σαν επισκεπτης, να μπορεσεις να δεις εστω μερικα απο αυτα
 
Πατας νεα μηνυματα,αν δεν σου αρεσουν αυτα που βγαζει πατας πανω δεξια "ορισε τα μηνυματα σαν διαβασμενα" και μετα αν ξαναπατησεις το νεα μηνυματα θα σου πει το παρακατω με επιλογη να διαβασεις του τελευταιου 24ωρου.


Δεν υπάρχουν αδιάβαστα μηνύματα.


Μπορείτε να διαβάσετε τα ποστς του τελευταίου 24ωρου, εδώ
 
Δοκιμασε Βοηθηματα -> Σημερινα Μηνυματα
 
Εγω ανοίγω σε tabs ταυτόχρονα όλα τα μηνύματα που με ενδιαφέρουν, κατόπιν κλείνω το κεντρικό "Νεα Μηνύματα" και τα διαβαζω ενα ενα. Έτσι αν τύχει να πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή, ο Firefox έχει σωσμένα τα ανοιχτά sites οπότε τα ξαναφορτώνει όταν τον ξαναανοίξω.

Να σημειώσω βέβαια οτι εγώ προσωπικά, γενικώς δεν διαβάζω κάθε μήνυμα του φόρουμ, αλλά μόνο τα threads που παρακολουθώ ή όσα έχουν ενδιαφέρον τίτλο, οποτε με αυτή τη διαδικασία ανοίγω κάθε φορά μονο 5-6 tabs.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπάρχει λοιπόν τρόπος τριγύρω (απάντηση Aardvark). Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
 
Πίσω
Μπλουζα