Νέα κονσόλα Retron 5

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.934
πολυ καλο νομιζω
 
Δεν το έχω ξαναακούσει. Μου μοιάζει λίγο σαν αρπαχτή. Λέει pre-order και ότι δέχονται πληρωμές, αλλά δεν αναφέρει ούτε τελική τιμή ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας.
 
Μουφα παντως δεν ειναι γιατι υπηρχε και προηγουμενη κονσολα που λεγοταν Retron 3 και αν θυμαμαι καλα καπου την αναφεραμε σε καποιο θεμα και μαλιστα την ειχε παρει και γνωστος μου και η κονσολα εκανε οτι ακριβως ελεγε εκτος απο τα gamepads βεβαια που ηταν λιγο για τα μπαζα αλλα δεν ηταν προβλημα αυτο γιατι παιζαμε με τα original gamepads απο της κονσολες που υποστηριζε.Το Retron 5 ερχεται με βελτιωσεις και μακαρι να ειναι ποιοτηκα καλο οπως το Retron 3.

rsz_178405-lol.jpg
 
Αν επαιζε και Roms θα ηταν καταπληκτηκη :D
 
Ειχαμε κανει μια αναφορα εδω
 
Καλύτερα που δεν παίζει roms. Το θέμα είναι να έχεις μια κονσόλα που τα κάνει όλα!! (Κάνει και ομοιοκαταληξία :cool: ). Να'παιζε και Ν64... Συμβατότητα με original χειριστήρια και με ασύρματα! Πάντως το γεγονός ότι δεν υπάρχει τιμή μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Τι να δώσεις έτσι 20 λίρες... Δεν με άφησε αδιάφορο πάντως. Ίσως μελλοντικά, αφού "τσουλίσει" λίγο να το σκεφτώ να το πάρω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
angel_grig είπε:
Nαι αλλα roms παιζει και το pc ,ενω τις real cartridges οχι...
Σωστος αλλα αλλο πραγμα να εχεις το αυθεντικο χειριστηριο και να παιζεις κατευθειαν στην TV ουτε Pc ουτε τιποτα :)
 
Παντως και το Retron 3 ειναι ολα τα λεφτα και οποιος ενδιαφερεται για NES,SNES,MEGA DRIVE και δεν τον ενδιαφερουν τα game boy κλπ μπορει να την τσιμπισει απο το Ebay
 
Κυκλοφορει στις 31 Οκτωβριου στα 99$

Retron-5.jpg
 
Πολυ ομορφο το ... ,η official κονσολα του retromaniax,παντως αν το παρεις θες και αλλα λεφτα για cartridges ,πολλα cartridges και δεν ειμαστε για εξοδα τωρα ,ειμαι focus σto next gen.


Ta gba μου θα συνεχισω να τα παιζω στο Gamecube και τα megadrive στο megadrive.
 
Εγω παντως θα το τσιμπησω.Εχω δωσει λεφτα για ενα καρο βλακειες κατα καιρους και τα 99$ που κοστιζει αυτο δεν ειναι τιποτα.Θα μαζεψω και στα κουτια τους τα snes και nes να μην τα ταλαιπωρω κιολας και θα παιζω τα παιχνιδια τους σαυτο οποτε τζαμι η δουλεια.
 
Mια χαρα ειναι η τιμουλα-και εμφανισιακα πολυ καλο.Billy οταν το παρεις θελουμε παρουσιαση!!! :)
 
Αδημονώ και γω να το πάρει κάποιος να το δοκιμάσει και να μας πει εντυπώσεις. metalcandyman κάνε την αρχή.
 
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έγραψε ακόμα ότι πρόκειται για ένα android device με emulators, σε μορφή κονσόλας, το οποίο τρέχει τα ROMs από πραγματικά carts.

Δεν έχει μέσα κανένα SOC ή άλλη συμβατική μέθοδο, όλα γίνονται 100% από software σε ARM επεξεργαστή. Με λίγα λόγια πρόκειται για smartphone πλακέτα σε μορφή κονσόλας.
 
Ο Billy να πάρει κονσόλα;;; :eek:
 
Tι σε φαινεται περιεργο Doc εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις εχω σχεδον ολες της κονσολες στην κατοχη μου.Απλα επειδη εχω φιλο που εχει το retron 3 ειναι καλη μαγκια αυτο το Retron 5 ωστε να μην καταπονουνται οι original κονσολες την στιγμη μαλιστα που μπορουμε να παιζουμε με τα original gamepads.
 
Όχι μωρέ, απλά πήγε το μυαλό μου στον Billy που δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις κονσολοεπιδόσεις του. Για εσένα το ξέρω... :)
 
Πίσω
Μπλουζα