Νέα addons για το Retromaniax!

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.790
Αντιδράσεις
1.727
Αγαπητά μέλη,

Σας ανακοινώνουμε χάρη στις ευγενικές χορηγίες που πραγματοποηθεί έως τώρα (και οι οποίες συνεχίζονται απρόσκοπτα):
  • Προστέθηκε το Media Gallery (επιλογή Media στο top menu) για να ανεβάσετε τις εικόνες σας σε ξεχωριστές κατηγορίες και άλμπουμς ανά κατηγορία. Όλα τα εγεγραμμένα μέλη έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν και να προσθέσουν το υλικό τους. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το με σύνεση και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του forum.
  • Το Resources (επίσης στο top menu) που θα επιτρέψει μελλοντικά το oργανωμένο κατέβασμα διαφόρων αρχείων ανά θεματική ενότητα.
Στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε τυχόν απορίες.
 
Για να ανεβάσετε στα posts σας εικόνες από το Media Gallery πατάτε το εξής εικόνιδιο:


Screenshot_4.png


Για να ανεβάσετε εικόνες στο Media Gallery πατάτε εδώ:

Screenshot_5.png

Κατόπιν επιλέγετε μια κατηγορία από το αριστερό μενού και είτε κάνετε Create Album για να ανεβάσετε μια ή περισσότερες φωτό σε μια νέα δική σας υποενότητα / άλμπουμ, είτε επιλέγετε ένα υπάρχον άλμπουμ και πατάτε Add Media. Yπάρχει επίσης η δυνατότητα να δημιουργήσετε δικό σας προσωπικό άλμπουμ.

Παρακαλώ η χρήση του Media Gallery να γίνεται με φειδώ, μόνο για φωτογραφίες που έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία να ανέβουν (π.χ. σπανιότητα, μοναδικότητα, δυσευρετότητα) και όχι για πράγματα που μπορούν να βρεθούν εύκολα και αλλού στο web. Επίσης εννοείται ότι το περιεχόμενο πρέπει να είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς του forum (see my signature).

Υ.Γ: Αν πιστεύετε ότι χρειάζονται να δημιουργηθούν κάποιες νέες γενικές κατηγορίες στο gallery, στείλτε μου pm για να αξιολογηθεί το αίτημά σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν και δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως ειναι αυτα τα καινουργια πραγματα, σας ευχαριστω.
Θα ηθελα να επισημανω πως οταν γραφω προσωπικο μηνυμα δεν μου βγαζει πλεον επιλογη smileys, κατι που υπηρχε κανονικοτατα πριν απο την προσφατη αναβαθμιση.
Θα ηταν δυνατον να τα εχουμε ξανα;
 
Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς κινητό όπου φαίνεται το μικρό editor toolbar. Δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά τα smilies, απλά πατάς τις 3 κάθετες τελείες και βγάζει τα υπόλοιπα εικονίδια.

Media Gallery υπήρχε και στο προηγούμενο forum. Είναι για να ανεβαίνει σπάνιο ή δυσεύρετο φωτογραφικό υλικό χωρισμένο σε κατηγορίες που περιέχουν άλμπουμς. Οι φωτογραφίες αυτές μπορούν μετά να ενσωματωθούν με το εικονίδιο που έδειξα και στις δημοσιεύσεις σας (αντί για attachments).

Το Resources (Resource Manager) είναι ενότητα όπου θα μπαίνουν αρχεία κατηγοριοποιημένα ανά ενότητες για κατέβασμα. Θα αποτελεί στην ουσία ένα πιο οργανωμένο download section.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Οχι, δεν μπαινω ποτε απο κινητο. Δεν εχω καν κινητο δικο μου. Μπαινω παντα απο το λαπτοπ μου.
Τα βρηκα τα smileys και σε ευχαριστω πολυ, Χρηστο. Εχει τρια εικονιδια με τελειες και απλως δεν ειχα δοκιμασει στο σωστο.
 
Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς κινητό όπου φαίνεται το μικρό editor toolbar. Δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά τα smilies, απλά πατάς τις 3 κάθετες τελείες και βγάζει τα υπόλοιπα εικονίδια.

Οχι και εμενα μου το βγαζει ετσι.

Image1.jpg

Αυτο ειναι σε windows 10, Firefox 81.0.1, ζουμ 150% (γεραματα) σε αναλυση 1980x1020.
 
Nαι, οπως το βλεπει ο freaktmp το βλεπω κι εγω με τον Firefox.
 
Α, ήταν στα προσωπικά μηνύματα μόνο. Ωραία, τώρα το βγάζει κι εκεί! Διορθώθηκε.
 
Ναι, μονο στα προσωπικα ηταν το προβλημα. Σε ευχαριστουμε πολυ για την αμεση διορθωση!
 
Πίσω
Μπλουζα