Νέος "παλιός" Atarόβιος !!!

Είναι η κλασική περίπτωση του Πολωνού που εμφανίζεται πουλώντας αυτήν την πατέντα για τον ST. Η σύνδεση κάποιου σύγχρονου HD στον ST δυστυχώς είναι μεγάλη διαδικασία και από ότι φαίνεται ο τύπος κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο. Δεν το έχω δοκιμάσει αν και μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό. Ίσως το να κάνω όμως κάποια στιγμή.Ανασταλτικός παράγοντας η κάπως τσουχτερή τιμή του και τα ταχυδρομεία της Πολωνίας που μπορεί να αργείσουν λίγο παραπάνω.... Πάντως είναι φοβεροί οι Πολωνοί στα καλώδια και στις mod-ες!!!!
 
Αγαπητέ μου marag η αλλιώς Αντρέα...Νιώθω μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε και εδώ και χάρη στο internet και την ψηφιακή τεχνολογία να τα λέμε και συχνώτερα..Ο Αντρέας ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου την όμορφη εποχή της Amiga και του Atari (πωρωμένοι κομπιουτεράδες όχι αστεία) και μαζί έίχαμε φάει χιλιάδες ώρες στο μαγαζί του Νίκου Μεταξά Infovision...Βλέπω επίσης και το avatar σου και ξέρω πως μετά την Amiga είχες τους depeche mode στην καρδιά σου (επίσης και εγώ)Συνεπώς όταν ακούω depeche mode μερικές φορές να σε πάρει ευχή μου έρχεσαι στο μυαλό όπως και τα ριμάδια 16 bit μηχανήματα..

Καλώς ήρθες και από εδώ εχουμε πολλά να πουμε...και απο πού να αρχίσω ρε φίλε..
 
Οι θαυμάσιες αυτές εποχές δυστηχώς δεν ξαναεπιστρέφουν , ευτυχώς όμως που ένα κομμάτι της απεριόριστης και αχανούς σημερινής τεχνολογίας μας δίνει το δικαίωμα να ξαναζήσουμε και να ξαναθυμηθούμε στιγμές και γεγονότα που τουλάχιστον σε εμένα σημάδεψαν την μετέπειτα πορεία μου. Όπως σου έχω ξανα πει λέξεις όπως Depeche Mode , Atari, Amiga και Infovision με κάνουν ακόμα και σήμερα και ανατριχιάζω και να συγκινούμαι βαθύτατα !!! γεια σου φίλε μου Γιώργο και θα τα λέμε πολύ συχνά !!!

(Υ.Γ. πήγα και είδα άπό κοντά τους Depeche Mode τον Φεβρουάριο του 2006 στο Dusseldorf και φυσικά και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και στην Αθήνα ! οπότε άλλο ένα ακόμα όνειρο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς)
 
atari???!!!? ATARIIIIIIII!!!!!!!!!

ΑαααΑΑααααΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

1993_Apathy%20-%20Amiga%20Rulez_02_1165083830.png


μουχαχαχαχαχαχαχ!
 
Μην ακούτε.. όλοι θα ήθελαν και έναν AtariST!:biglaugh:
 
Μύνημα από marag...γεια σου φίλε μου Γιώργο και θα τα λέμε πολύ συχνά !!!

Ασφαλώς και θα τα λέμε!!!!

Ωχ την κάνω τώρα...βγήκαν τα δρεπάνια!!!! :D Ειρήνη υμήν και τα δυο καλά ήταν!!!!! :D
 
DINO είπε:
Εδώ που τα λέμε, αυγατίσαμε τελικά εδώ μέσα :
anemos

teflon

rygar

akmakas

turrican

chrisTOS

panosGR

dimitrisk

falcon030gr

geoanas

marag

dino

Όλο και κάποιον θα ξεχνάω...

Όλοι οι παραπάνω έχουν και ST αν δεν απατώμαι!
ξεχνας εμένα που έχω τον ST μου από το 1989:mad:
 
Πίσω
Μπλουζα