alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 215
Μου ήρθε σήμερα από το Amigakit, δεν βρήκα σχετικό thread. Το Micromys είναι ένας mouse adaptor για Amiga και Atari ST. Με αυτόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ποντίκι PC PS/2 στο μηχάνημά σας, ή ακόμα καλύτερα οποιοδήποτε USB ποντίκι αν βάλετε κι έναν PS/2 to USB adapter (το πράσινο κομματάκι στην φωτογραφία).
Από καιρό το ζαχάρωνα, δεν ξέρω γιατί δεν το πήρα νωρίτερα. Το προτίμησα από το πιο compact Cocolino γιατί δεν ήθελα να στριμωχτεί με τις USB θύρες μου, προτίμησα το καλώδιο επέκτασης που έχει και άλλωστε δεν ξέρω, το βρήκα λίγο πιο μουράτο.
Επιτέλους θα πάψω να καθαρίζω τα ροδάκια του ποντικιού της Amiga! Αν κι εδώ που τα λέμε είχε κάτι το geeky η ιεροτελεστία που ίσως μου λείψει.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
Από καιρό το ζαχάρωνα, δεν ξέρω γιατί δεν το πήρα νωρίτερα. Το προτίμησα από το πιο compact Cocolino γιατί δεν ήθελα να στριμωχτεί με τις USB θύρες μου, προτίμησα το καλώδιο επέκτασης που έχει και άλλωστε δεν ξέρω, το βρήκα λίγο πιο μουράτο.

Επιτέλους θα πάψω να καθαρίζω τα ροδάκια του ποντικιού της Amiga! Αν κι εδώ που τα λέμε είχε κάτι το geeky η ιεροτελεστία που ίσως μου λείψει.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.