Νέο παιχνίδι Conker στο HoloLens της microsoft γελάει ο κόσμος χαχαχαχα.

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.883
Το παρασιτο η ανεπιθυμητη και ο καταστροφεας οτι καλου υπαρχει στο χωρο του gaming ξαναχτυπα για πολοστη φορα.Δεν φτανει που καταστρεψαν την Rare και της ανεθεσαν χιλια δυο αθλια project,δεν φτανει που αφανισαν ολους τους χαρακτηρες που της παιχνιδαρες που ηταν πρωταγωνιστες απολαυσαμε στο κορυφαιο N64 ε ηρθε η ωρα για το τελειωτικο χτυπημα.Ενας bad ass και αλανι χαρακτηρας ειχε απομεινει να τον θυμομαστε απο την παιχνιδαρα Conker's bud fur day o conker δηλαδη και τελικα τον καταστρεψαν και αυτον.Το νεο παιχνιδι με τον αγαπημενο conker θα το δει ο κοσμος στο HoloLens της microsoft και μαλιστα μετονομαστηκε και young conker ουτε τον ιδιο τον conker δεν εβαλαν.ας μη μιλησω για gameplay πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος το μονο που θα πω ειναι R.I.P Conker καλα που εχουμε το N64 και τους emulators να απολαμβανουμε την παιχνιδαρα και να σε θυμομαστε.Γελαει ο κοσμος και τους δουλευει ολο το ιντερνετ αλλα αυτους τους φτυνουν και νομιζουν πως βρεχει.Αντε γεια microsoft καταστροφεα του gaming.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ακόμα ένα DOA project της MS.
 
Και ένα screencap σε περίπτωση που είμαστε από κινητό και δεν φορτώνουμε βιντεάκια, για να δούμε πως οι νέοι και λαμπροί αυτοί designers σχεδίασαν τον Conker.

hololens-young-conker-game-microsoft-620x349.png


Αυτός υποτίθεται ότι είναι ο Conker. Οχι κάποιος νέος χαρακτήρας. Είναι ο CONKER. Γιατί είναι σκίουρος. Αρα μπορεί να είναι και ο Conker, δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να είναι ο Conker. Καταπληκτικό design παίδες. Βέβαια, ακόμα και για απομίμηση κουκλάκι Conker από τα Jumbo πάλι απαίσιο θα ήταν. Αλλά για Microsoft Project φαντάζομαι περνάει ποιοτικά.
 
Διακρίνω αυτοκτονικές τάσεις με στοιχεία μαζοχισμού...

Αλλά και από την άλλη, μήπως είναι πρωτομαρτιάτικο αστείο..; :p
 
Τώρα τι να σχολιάσεις? :p Έλεος.
 
Καλά αυτοί οι τύποι είναι τελείως ασύδωτοι ???? Ήμαρτον ρε...σαν μεταλαγμενη ακρίδα τον κάναν τον φουκαρά τον Conker...Γνωρίζουν καθόλου ιστορία ????
 
Οι τυποι δεν ειναι εχουν καθολου ελεος πλεον και καταστρεφουν οτι πιασουν στα χερια τους. Με τις κινησεις που κανουν τελευταια δεν εχουνε καμμια σωτηρια!
 
Πίσω
Μπλουζα