Νέο περιοδικό για Video Games με το όνομα THE GRID.

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.934
Ίσως κάποιοι από εσάς το γνωρίζετε ότι εδώ και 1,5 μήνα περίπου κυκλοφορεί ένα νέο περιοδικό αφιερωμένο στα βιντεοπαιχνίδια με το όνομα The Grid. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 τεύχη τα οποία και προμηθεύτηκα. Από συζητήσεις στο facebook, ίσως και εδώ, ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια "διψούσε" για κάποιο περιοδικό σχετικά με βιντεοπαιχνίδια. Τώρα λοιπόν αυτό έγινε πραγματικότητα. Έχω ήδη διαβάσει τα 2 πρώτα τεύχη και μπορώ να πω ότι εκτός του ότι έμαθα κάποια πράγματα που δεν ήξερα, για νέες κυκλοφορίες τίτλων δηλαδή, χάρηκα που μέσα στο περιοδικό υπάρχει χώρος και για ρετρό πραγματάκια. Στο αρνητικό της υπόθεσης ότι στο εξώφυλλο δεν υπάρχουν πουθενά ελληνικά. Κυριολεκτικά, νομίζει κάποιος ότι είναι ξένο περιοδικό. Έχει ρωτήσει πολύς κόσμος τον λόγο αλλά απάντηση δεν πήραμε ακόμη. Βέβαια λένε "μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλό του". Συμφωνώ, αλλά όσο να πεις η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει για να τραβήξει τον πελάτη. Εσείς το έχετε αγοράσει, τι γνώμη έχετε;


Υ.Γ. Ελπίζω να άνοιξα το θέμα σε σωστό μέρος. Αν πάλι δεν συνάδει με την πολιτική του φόρουμ οι διαχειριστές μπορούν και να το σβήσουν.
 
Δεν το ήξερα - ευχαριστουμε για τη πληροφορια. Το τελευταιο περιοδικο που αγορασα ηταν το τελευταιο τευχος του Playstation Magazine.

ΥΓ: Πόσο κοστιζει??
 
Πίσω
Μπλουζα