Νέο DOS 486 demo.

Optimus

RetroActive
Joined
9 Δεκ 2006
Μηνύματα
481
Αντιδράσεις
181
Μόλις γύρισα από το Revision 2016 demoparty όπου συμμετείχα με ένα retro demo για 486 DOS. Πήρε τη δεύτερη θέση στο wild competition (δεν έπαιζε στο oldschool επείδη είναι για 16bit και κάτω). Είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές μιας και νομίζω δένει αρκετά καλά με τη ροή της μουσικής και έχει και αρκετά ωραίο art. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο γραφίστα και μουσικό για ένα μεγαλύτερο DOS demo στο μέλλον.

Γενικώς παίζει μια μικρή αναβίωση του oldschool DOS demo coding από μερικά groups, ίσως θα έπρεπε σε κάποια φάση να γράψω για αυτά και να παρουσιάσω άλλες δουλειές, και έχω ακούσει πως θα έχουμε συνέχεια σε Assembly party oldschool competition σε Pentium 1 με DOS (δεν θα προλάβω προσωπικά να κάνω κάτι τόσο σύντομα αλλά ξέρω πως 3 groups ετοιμάζουν κάτι) και στο μέλλον ίσως και σε πιο ρέτρο (εγώ σκέφτομαι να κάνω κάτι για τον Amstrad Alt 286 που έχω, με VGA 8bit ISA και μια Soundblaster 8bit που του έβαλα).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απλά και λιτά...ΜΠΡΑΒΟ σου !
 
Πολυσχιδης ο Optimus και με οτι καταπιανεται, το καταφερνει εξαιρετικα!
 
Το καταφχαριστήθηκα στην 50αρα (αντι για το 14άρι καμπύλοτρον από το Πλαισιο :D ). Κρίμα μόνο που το βίντεο δεν ήταν υψηλής ανάλυσης!
 
Πίσω
Μπλουζα