Νέο PS Vita Slim-PS Vita TV

Ωραια φοβομουν οτι το ps vita cards που ελεγε,ηταν μονο για τις καρτες με saves κ.τ.λ ,στο flyer τα διευκρινιζει μιας και αναφερει και τα δυο.

Good things,good things.

Tωρα να βγαινε και σε μαυρο,στους japanαδες αρεσει το ασπρο.
 
Τελικα δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια στο Box λογο του χειρισμου touchpanel και touchscreen (προς το παρον εστω). Μερικα ονοματα που λειπουν απο την λιστα : Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush , WipEout , Assassin's Creed 3: Liberation, Need for Speed και Rayman Legends. Αρα οποιος θελει να τα παιξει πρεπει να παρει το κανονικο Vita , δεν ειναι τοσο χαζοι τελικα στην Sony :D .

Η λιστα με τα παιχνιδια (στα Γιαπωνεζικα :p ) : http://www.jp.playstation.com/psvitatv/game/psvitalist/

ps. Καημενε Ααρντ ολα φαινοντουσαν τοσο ουτοπικα για να ειναι αληθεια χαχαχαχα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να τον ακους τον Ααρντυ,τα λεγε ο παλιος,ελπιζω παντως αυτα που δεν παιζουν, με το κοντρολι του PS4 oταν ερθει με το καλο η υποστηριξη μιας και εχει touchpad να παιζουν και αυτα.


Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
 
Μα θα παιζει παιχνιδια του Vita κανονικα απλα οχι ολα , δεν εγραψα πουθενα ουτε εβαλα κανα λινκ που να γραφει οτι θα παιζει "ολα" τα παιχνιδια του Vita . Εσυ με παρερμηνευσες! :points:
 
Eχει παρει πρεφα κανεις οτι εδω και 3 σελιδες που γραφετε δεν μπηκε κανεις στην ουσια;Κυκλοφορει μια αδιαφορη slim εκδοση που χλωμο το βλεπω να ασχολειται κανεις μαυτο,προσπαθει να προωθησει το psvita ως gamepad του ps4 και τωρα θελει να το κανει οικιακο συστημα ωστε να παιζουμε τα παιχνιδια του στην τηλεοραση.Καλα και αγια ολα αυτα και λιγο με νοιαζη εμενα ποιος θα τα αγορασει η αν κανει επιτυχια αλλα ρε μαγκες τι παιχνιδια θα παιζει ο κοσμος σε αυτα τα συστηματα;To προβλημα του psvita δεν ηταν οι επιδοσεις του η αν μπορουμε να παιζουμε στην τηλεοραση αλλα οτι ακομα και η sony απο πλευρας παιχνιδιων οπως και οι third party το εχουν γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι.Εδω σε ολοκληρη E3 δεν παρουσιασαν σχεδον τιποτα απο παιχνιδια και το ιδιο συνεχιζεται και τωρα την στιγμη που στην πλευρα του 3DS γεινεται πανικος και αυτοι καθονται και ασχολουνται με νεες εκδοσεις του φορητου κλπ.Για μενα ολα αυτα ειναι κινησεις πανικου ωσον αφορα το psvita και τιποτα παραπανω.
 
Billy το εχω γραψει στο πρωτο ποστ "Απελπιδα προσπαθεια της Sony μπας και σωσει το Vita "

Ps-Vita-Dead-in-the-Water-600x300.jpg
 
Δεν ειναι οτι εχεις αδικο με τις κινησεις πανικου και το οτι δεν εχει παιχνιδια το Vita και ουτε θα διαφωνησω για κατι που δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει μελλοντικα κιολας,αλλα τις τρεις σελιδες τις γεμισα μαζι με τον Ajax γιατι βγηκε κατι που ικανοποιει εμενα σαν καταναλωτη ,χωρις να κοιταω πωλησεις και ατελειες.


Τωρα θα μου πεις τι θα κανεις με αυτο ,που δεν ειναι περιφερειακο του Vita αλλα απο οτι φαινεται ξεχωριστη κονσολα,αντε μινι.



Τα παρακατω ολα.



psp/ps1 emulator/psvita/movie streamer/remote player for the ps4.

 




Billy το εχω γραψει στο πρωτο ποστ "Απελπιδα προσπαθεια της Sony μπας και σωσει το Vita "

Αν εξηγεις το slim ετσι ,τι ξηγηση δινεις για το 2DS;
 
Μα δεν σας κατηγορω για της 3 σελιδες πολυ καλα κανατε και γεμιστε αλλες 10 αν γεινεται αλλα πραγματικα αυτο που λειπει στο psvita ειναι τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και οχι η κυκλοφορα αλλων εκδοσεων και περιφεριακων.
 
Aardvark είπε:
 


Αν εξηγεις το slim ετσι ,τι ξηγηση δινεις για το 2DS;
Τι συγκρινουμε ;; To 3DS παει πολυ καλα και για να παρει ακομα μεγαλυτερο μεριδιο αγορας εβγαλε μια φτηνη εκδοση χωρις 3D για καποιους που θελουν κατι πιο οικονομικο και για μικρα παιδια κατω απο 7-8 χρονων που με το 3D δεν επιτρεποταν! Το Vita slim ειναι ενα πιο φτηνο μοντελο Vita χωρις Oled οθονη που βγηκε μπας και πουλησει τιποτα το Vita ειτε ως κονσολα , ειτε ως βοηθητικο του Ps4!
 
Κοβω το κεφαλι μου οτι ολα αν οχι ολα μερικα απο αυτα που κανει το κουτι ειχαν σκεφτει και μπορουσαν να τα βαλουν στο PS4 αλλα υπερτερησε το καινουργιο κονσολακι ισον διπλα λεφτα.
 
το psvita slim έχει μερικές καλοδεχούμενες αλλαγές (πλην βέβαια της οθόνης) αλλά όντως σε πρώτη φάση δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο.μελλοντικά όμως,έχοντας αφαιρέσει από την εξίσωση ένα τμήμα που διαμόρφωνε σε σημαντικό βαθμό το κόστος (OLED),θα τους επιτρέψει να είναι πιο ευέλικτοι με τη τιμολόγηση του.αν όχι από την ίδια τη sony τότε φαντάζομαι σε επίπεδο retailers.

όσο για το ps vita tv,αν ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τα touchpad heavy παιχνίδια μελλοντικά,αν του κάνουν μια σωστή διαφημιστική εκστρατεία (για το οποίο δεν διατηρώ ιδιαίτερες ελπίδες αν κρίνω από το παρελθόν) και με τη τιμή που παρουσιάστηκε τότε μπαίνει εύκολα στο χώρο των...παρορμητικών αγορών.

πάντως παιχνίδια παρουσιάστηκαν αρκετά,περισσότερα ίσως από όσα είχαν παρουσιαστεί συνολικά στις προηγούμενες εκθέσεις/παρουσιάσεις της χρονιάς :D
 
Ενας Ιαπωνας εβαλε μια φωτο στο Twitter του δειχνοντας την διαφορα της οθονης του Slim με το κανονικο Vita. Οπως βλεπετε στην φωτο η οθονη του slim ειναι απαραδεκτη σε σχεση με του κανονικου. Εκτος αν ειναι προβληματικο το slim που εγινε η συγκριση. Θα δουμε..

BT3QxRsIcAA-oje.jpg
BT3QxRsIcAA-oje.jpg

https://mobile.twitter.com/Hiro_1998/status/377687488976142336/photo/1?screen_name=Hiro_1998
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο προεδρος της sony computer entertainment Andrew House δηλωσε αρχικα οτι το Ps vita TV δεν θα κυκλοφορησει σε ευρωπη και αμερικη παρα μονο σε ιαπωνια.Στη συνεχεια και μεσω twiter ο Shuhei Yoshida διορθωσε καπως τα λεγομενα του House και ειπε πως καποια στιγμη στο μελον η συσκευη μπορει τελικα να κυκλοφορησει και σε αλλες αγορες εκτος ιαπωνιας.Φυσικα δεν χρειαζεται πολυ αναλυση αυτο το μπαχαλο με της δηλωσεις γιατι πολυ απλα ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο House,θα το κυκλοφορησουν δηλαδη στην ιαπωνια και αν το φαει η μαρμαγγα δεν θα κυκλοφορησει πουθενα αλλου και αντιθετα αν παει καλα θα το κυκλοφορησουν σε ευρωπη και αμερικη.
 
Το PS Vita TV απο οτι διαβασα ξεπουλησε στο Amazon της Ιαπωνιας και τα σχολια του κοσμου γενικα ειναι ενθαρυντικα απο την αλλη εχουμε παραδειγματα να εχει κυκλοφορησει η Σονυ περιφερειακα στην Ιαπωνια και να μην τα ειδαμε ποτε ευρωπη οπως το Τοrn και το Νasne με μονο θετικο το play TV που το ειδαμε και εδω.

Ειναι πολυ καλο για να μην το κυκλοφορησει,ισως να το κανει για παρηγορια στους Ιαπωνες που θα αργησουν να δουν το PS4.
 
Ενα hand's on βιντεακι απο τα παλικαρια του engadget.




[video=youtube;-9OLBOUCPL8]

 
Απο τα πιο συναρπαστικα νεα της φετινης Ε3 απο αποψης νεου hardware ,ελειψης VR ,ειναι το μαγικο κουτακι ερχεται φθινωπορο ευρωπη στα 99 ευρω.


Και σε ομορφο μαυρο!!





 
Handheld που να βγαζει τετοια γραφικα δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει για τα επομενα 10 χρονια.

 




 
Και μια γεννητρια και ενα καβουκι για να τα κουβαλας :p
 
Πίσω
Μπλουζα